Vi är verkligen nöjd med AVPS-ALL Service, har i många år anlitat dessa! ( Min första kontakt var när ASLAN var färdig hos en kund i vårat område och jag ” haffade ” honom)! Lovar vad som är överenskommet och lite till, håller reda när det är dags med uppdatering. Nöjd kund!
AVPS-All Värmepump Service AB
Vi på All Värmepump Service (AVPS) har under åren hjälpt många nöjda kunder med högklassiga värmepumpar och installationer. Med nöjd-kund-garanti så jobbar vi alltid till du blir 100% nöjd. Våra produkter är anpassade för vårt nordiska klimat, där ibland luftvärmepumpar och Luftkonditionering-AC av välrenommerade märken...
132 omdömen om AVPS-All Värmepump Service AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Kjell Vi är väldigt nöjda att ni anlitade oss under dessa år och välkomnar er igen. Vår ambition är att göra våra kunder ännu nöjdare. Mvh AVPS TEAM
Trevliga o verkade kunniga, tyvärr kom de lite försent utan att meddela sig Jag är nöjd
Hej Tack för ert omdöme Mvh AVPS TEAM
Hela installationen var perfekt gjort. Tack Aslan och hans kollega för jobbet!
Hej Anna Tusen tack för att ni valde oss igen denna gång också. Vi välkomnar er varmt igen. Mvh AVPS TEAM
Väldigt proffsiga snabba noggranna och trevliga. Kunde inte bli bättre.
Hej Mikael Tusen tack för att ni anlitade oss igen denna gång också. Vi önskar en trevlig dag och välkomnar er varmt igen. Mvh AVPS TEAM
Trevlig bemötande och väldigt kunniga.
Hej Ali Tack för att ni anlitade oss. Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Hej dom var trevliga och gjorde ett bra arbete dom kom med ett bra förslag om en bra placering dom förkastade vårt förslag vilket var bra 👍.Vi kan rekommendera denna firma.Gert
Hej Gert Det glädjer oss att ni har valt oss och är nöjda med våra tjänster! Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med! Ha en fin dag Mvh AVPS TEAM
Proffsigt och ödmjukt bemötande. Kom exakt den tid som var avtalad. Vi köpte 2x Hero LN35 och fick ett fast pris på installation. Ett hål var tvungen att flyttas som de inte hade räknat med men tog inget extra för det! Då de var här och tittade inför installation berättade vi att vi precis hade behandlat golven så när de kom hade de inomhustofflor de bytte till när de jobbade inomhus. Mycket proffsigt! Kan varmt rekommendera dem till alla!
Hej Jacob Tusen tack en gång till för att ni valde oss. Nöjda kunder är våran prioritet hela tiden och det ska vara så självklart. Vi välkomnar er åter och önskar en fin dag Mvh AVPS TEAM
Dom kom i tid och var riktigt trevliga. Snabbt och korrekt jobbat.
Hej Hannu Vi är tacksamma för er goda ord och trevligt kommentar. Varmt välkommen åter. Mvh AVPS TEAM
Dom var proffsiga och kunde sin sak,och trevliga på alla sätt. Kan rekommendera dom utan vidare.
Hej Tommy Vi är jätte glada att ni känner tryggt och nöjd med våra tjänster. Vi välkomnar er åter och önskar en fin dag. Mvh AVPS TEAM
Jättefin service! Kan rekommenderas!
Hej Margareta Vi tacka er för att ni anlitade oss igen Varmt välkommen åter MVH AVPS TEAM
Väldigt bra och fin service. Snabb och bra montering av ny luftvärmepump och trevligt bemötande av installatörerna på plats.
Hej Maria Tack för att ni valde oss och tack igen för goda ord . Vi gör vår bäst att våra kunder känner tryggt och nöjd med oss. Mvh AVPS TEAM
Bemött som proffs i vänlighet. Överraskande bra. Mycket tystgående Mitsubishi.
Hej Maj Britt Vi är tacksamma för er goda ord. Tveka inte att höra ev er till oss vid frågor eller andra projekt. Mvh AVPS TEAM
Proffsiga bra service och bästa pris.
Hej Kristoffer Vi tackar så mycket att ni valde oss igen med detta projekt. Tveka inte att höra av er till oss igen. Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Proffesionellt och snabbt bemötande. Installation av luftvärmepump gick utan problem, på utsatt tid och kostnad.
Hej Peeter Vi är väldigt tacksamma för er goda ord och välkomnar er åter om ni har några frågor. Vi önskar er en fin dag och helg Mvh AVPS TEAM
Kunniga och kom med bra rådgivning, samt välbekant med produkterna de arbetade med. Också väldigt trevliga och lätta att ha och göra med.
Hej Alexander Det glädjer oss att ni har valt oss och ni är nöjda! Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med! Mvh AVPS TEAM
Två dagar efter felsökningen var nya värmepumpen installerad. Så proffsiga och trevliga! Vi är helnöjda!
Hej Danja Det glädjer oss att ni har valt oss och är nöjda! Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med! Ha en fin dag Mvh AVPS TEAM
Trevliga samt effektiva, gjorde ett mycket bra jobb👍👍
Hej Anders Tack för att ni anlitade oss en gång till Vi gör vår bäst för att få nöjda kunder hela tiden. Mvh AVPS TEAM
Hög servicenivå. Bad om offert och fick kontakt samma dag. Pump installerad inom 2 veckor. Konkurrenskraftiga priser. Trevligt bemötande.
Hej Magnus Tack för att ni valde oss och trevligt att ni är nöjda med våra tjänster. Vi önskar er en bra helg och fortsättning. Mvh AVPS TEAM
Trevligt, snabbt, o bra förklarat
Hej Mats Det glädjer oss att ni har valt oss och är nöjda! Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med! Ha en fin dag Mvh AVPS TEAM
Installationen av värmepumpen var mycket bra utförd, hade dock önskat att man lagt några minuter på att visa hur den fungerar och att det ingått i Installationen att man kopplar upp den mot nätverket. Fick lösa allt själv utom själva monteringen.
Hej Pär Tack för att du lämnade omdöme om tjänsten du fick av oss Vi ska ta det vidare med vår teknikavdelning så vi tar hand om detta när det gäller anslutning till nätverk. ha en fin dag Mvh AVPS TEAM
Snabbt och smidigt utfört jobb, samt bra kommunikation och resultat. Pålästa om pumpar, vi fick väldigt bra intryck, rekommenderar.
Hej Zuzana Tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att ni har valt oss! Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med! Ha en fin dag Mvh AVPS TEAM
Väldigt nöjd med allt från offert till montering idag. Snabba svar och trevliga killar som monterade luftvärmepumpen under em idag. Vi är väldigt nöjda 😊
Hej Ulla Vi är glada att ni känner er trygga och nöjda med vår tjänst. Vi önskar er en bra dag Mvh AVPS TEAM
Bra priser. Bra service. Trevlig personal
Hej Yucel Tusen tack för att ni valde oss denna gång Vi är tacksam för era goda ord och välkomnar er igen Mvh AVPS TEAM
Bra dialog, utförandet gjordes inte till100% enligt ök av placering samt installation av dräneringsslang kan jag inte se.
Hej Mattias Tack för att du delar ditt omdöme med oss. Vi har kollat installationen enligt bilder som vår tekniker tagit på plats. Från bilder, installationen gjordes enligt standard installation. Dräneringsslang har kopplats till innedelen som standard. Det ska leda kondensvattnet bort om ni kör pumpen som AC under sommar-vår. Vänligen skicka bild/bilder till oss som kan förklara vilka moment du är inte 100% nöjd med. Vi önskar dig en fin dag Mvh AVPS TEAM
Bra service och bemötande. Prisvärt
Hej Tobias Vi tackar så mycket denna gång och önskar en bra dag till er Mvh AVPS TEAM
Proffsigt utförd installation bra bemötande
Hej Annika Tack för goda ord och varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Bra kommunikation. Trevligt bemötande.
Hej Christoffer Tack en gång till för att ni valde oss Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Jättefin service, trevliga och professionella. De klämde in en service på värmepumpen när jag inte trodde de skulle hinna. Hade fått en femma alla dar i veckan om kommunikationen med tider varit lite bättre.
Hej Henrik Tack för att du valde oss igen Vi ska försöka ta det bättre i framtiden när det gäller tidsbokningar. Mvh AVPS TEAM
Det gjorde vad de skulle var. Trevliga Jag höll med täckmatrial och fick ta reda på soper/embalage
Hej Börje Vi är glada att kunde hjälpa er denna gång. Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
AVPS har hjälpt oss installera 2 st värmepumpar. Dom är punktliga, trevliga och duktiga på sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Hej Erik Tack för att ni valde oss och tack en gång till för goda ord Vi är jätte glada att ni känner tryggt och nöjd med oss Välkommen åter MVH AVPS TEAM
Levererar vad dom lovar, vi på burgos bygg kan rekommendera AVPS-All Värmepump Service
Hej Martin Tusen tack för att ni valde oss på AVPS Ni är jätte välkomna igen Mvh AVPS TEAM
Andra gången som de utför ett jobb hos mig. Otroligt trevliga och gör ett utomordentligt jobb och dessutom håller rent omkring sig när de utför det. Kommer definitivt anlita deras tjänster igen.
Hej Helena Tack en gång till för att ni valde AVPS Vi gör vår bäst för att vår kunder känner sig tryggt och nöjd från början till slut Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Mycket trevlig och kunnig medarbetare.
Hej Cyrus Tusen tack för goda ord och varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Bra råd och supersnabb service.
Hej Stefan Vi är jätte glada att ni känner er trygga och nöjda med oss Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
It was amazing service with proper expert advice
Hello Saurabh Thank you for choosing AVPS as your HVAC advisor. We are more than happy to hear from you in the future. Have a nice time BR AVPS TEAM
Fast response, nice suggestion, clean job
Hello Xiaowei We hereby want to thank you again for choosing us and your good words. Please do not hesitate to contact us if you have any questions Regards AVPS TEAM
Allt fungerade bra. Vi är nöjda.
Hej Eva Tack en gång till för att ni anlitade oss igen Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Snabb offert, tydlighet och extremt snabbt utfört jobb. Allt gick smidigt och det är en sällsynt vara nu för tiden. // Desmocenter
Hej Niklas Tusen tack för goda ord och självklart vi är redo att fortsätta samarbeta med Desmocenter när det gäller energirådgivning, värme och kyla. Varmt välkommen åter mvh AVPS TEAM
Bra service och jättetrevliga. Vi är så nöjda.
Hej Erik Tack en gång till för att ni valde oss Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Allt fungerade bra, och snabbt installerat
Hej Elisabeth Vi är jätte glada att ni är nöjda med AVPS tjänster Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Mycket trevligt bemötande snabb och bra service.
Hej Seth Tack så jätte mycket för att ni valde AVPS denna gång Välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Kanon bra service Snabba, seriösa Rent o fint jobbat
Hej Lars Åke Vi är glada att ni är nöjda med våra tjänster och anlitade AVPS denna gång. Önskar en fin dag och helg Mvh AVPS TEAM
Väldigt trevliga, tydliga och hjälpsamma hantverkare. Förtroendeingivande! Mycket nöjd!
Hej Jan Tusen tack för goda ord och tack en gång till för att du valde oss Varmt välkommen åter Mvh AVPS
Jag tycker att de gjöt mycket bra jobb och vänliga!
Hej Robar Tack för att du valde AVPS denna gång och välkommen åter igen Mvh AVPS
Fick jättebra bemötande av AVPs. Hörde av mig för att vi hade problem med kylan i vår AC, fick snabbt en tid och dom kunde komma dit redan samma vecka. En felsökning utfördes och snabbt kunde det konstateras att det var läckade i köldmediumet, vilket de kunde åtgärda på plats direkt. Superskönt! Nu har vi fungerande AC. Jättenöjd med servicen och det proffsiga bemötandet!
Hej Sanna Tusen tack för goda ord och tack en gång till för att du valde oss. Välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Mycket nöjd från början till slut.
Hej Amanda Tack för att du anlitade oss igen Välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Skickliga, noggranna, effektiva och trevliga. Råd och svar på frågor. Helena
Hej Helena Tack för att du anlitade oss igen. Vi är glada att våra kunder känner trygt och säkert med oss. Mvh AVPS TEAM
Jätte snäll och proffetionell personal
Hej Mohannad Tack för att du valde AVPS igen Vi är glada att du som kund berättar god om oss Varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Jag märkte att de är väldigt noga med allt ä(t.ex placering, borra håll på väggen, dra kablarna) som de gör vid installationen av en AC.
Hej Mohammed Tusen tack för goda ord och varmt välkommen åter Mvh AVPS TEAM
Utmärkt och förtroendefullt bemötande, ett sådant som man önskar att man alltid fick i kontakter man har i sffärskontakter.
Hej Hans Tusen tack för goda ord och välkommen åter Mvh AVPS TEAM