Elton är oerhört engagerad, transparent och professionell. Han gjorde ett strålande jobb när vi köpte våran lägenhet av honom. Han uppdaterade mig hela tiden och ansträngde sig för att varje steg i processen blev 100% lyckat. Mycket professionellt bemötande. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Elton starkt!
Elton Ramani
Elton Ramani är mäklare på Backman Fastighetsförmedling AB
.Elton Ramani har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Elton Ramani har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.9. Elton Ramani har haft 4 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2024-11
7 omdömen om Elton Ramani
Elton är en engagerad person i sitt yrke och är mån om att få i genom till det bästa , kan varmt rekommendera Elton i försäljning av bostäder då han ger ett stort professionellt bemötande med mycket kunskap. Elton höll vad han lovade när vi hade en situation att behöva sälja. Han levererade i tid och i omsorg. Grym mäklare , rekommenderar starkt. Ger Elton en stor eloge för sitt arbete. Han var med oss hela vägen. Med vänlig hälsning, Justina Rafstedt
Elton Ramani stöttar och hjälper till 100%
I strongly recommend Elton. He is honest, supportive and fast in replying.
Elton Ramani överträffade verkligen våra förväntningar vid försäljningen av vår bostad. Med ett professionellt och lyhört bemötande guidade han oss tryggt genom hela processen och levererade ett slutpris som låg över våra förhoppningar. Elton var alltid tillgänglig, tydlig och engagerad – en mäklare vi varmt rekommenderar!
Engagemanget för sitt yrke duktig och ett Trevligt bemötande
Mycket trevlig, hjälpsam och målmedveten.