Backpackinglight.se

Backpackinglight.se

• BadgeSevenYears
2 344
4.7

Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.

2344 omdömen om Backpackinglight.se

Sedan starten hos Reco 2018

Pia B
Skrev om Backpackinglight.se

Snabb leverans! 1 artikel missades, men de skickade den direkt utan problem. Seriöst företag!

Stefan K

Gute Ware zu fairen Preisen und schneller Versand

Dmitry U
Skrev om Backpackinglight.se

Expensive DHL delivery to Norway. In addition to that was charged the customs fee. And as a cherry on the top, no response to my email with WHY? if the prices on the website are given including VAT. My recommendation is stay away.

SOKRATES P
Skrev om Backpackinglight.se

Bra sortiment, speciellt inom ultralättviktsvandring med saker som är svårt att hitta samlade på en plats. Enkel att beställa, snabb leverans och rimliga priser. Hittade bl.a. en ultralätt USB lampa till powerbank. och lättviktsplastpåsar "Pack Liner Bag".Rekommenderas!

Marcus E
Skrev om Backpackinglight.se

Beställt ett par ggr och aldrig några problem.

Erik H
Skrev om Backpackinglight.se

Snabb och bra service. Extremt bra produkter. Rekommenderar även att besöka butiken om ni har vägarna förbi Umeå. /Erik

Kurt B
Skrev om Backpackinglight.se

Enkelt att beställa, bra beskrivning av artikeln, snabb leverans

Simon W
Skrev om Backpackinglight.se

Der Versand, die Kommunikation und zuletzt auch die Ware sind einwandfrei gewesen.

Matti H
Skrev om Backpackinglight.se

Mycket kompetenta och de vet vad de pratar om! De ger goda råd och strävar inte alltid att sälja det dyraste. De lyssnar in mina behov och ger reko svar! Sedan bra och snabba leveranser. / Matti i Jokkmokk

Fredrik M

Väldigt braVäldigt braVäldigt bra

Mattias H
Skrev om Backpackinglight.se

Inspirerande! Köp av smd packing pods. Snabbt och smidigt. Bra hemsida med mycket att läsa runt omkring lätt packning!

Charlotta M
Skrev om Backpackinglight.se

Snabb leverans och utmärkt info hela vägen. Produkter som förväntat, bästa kvalitet.

Patrick M
Skrev om Backpackinglight.se

Tjänsten Backpackinglight.se är exceptionellt korrekt och snabb. Materialet levereras i gott skick. Rekommenderas varmt! Jag har bara lärt mig svenska i några månader nu... Hälsningar från Belgien

Mikael D
Skrev om Backpackinglight.se

Ett mycket bra företag i den nisch dom erbjuder sina produkter i. Ett brett utbud och bra priser och en väldigt bra kundservice.

Martin P

Vad är det jag skall skriva? Som att handla på ICA eller H&M 🤷‍♂️

Anders L
Skrev om Backpackinglight.se

Bra återkoppling, snabb leverans och produkten var som förväntat

Joakim G

Snabb å förträfflig service 😊

Sofia L
Skrev om Backpackinglight.se

Allt de säljer har de testat i verkligheten. Kunniga och engagerade! Snabb leverans!

Erik H
Skrev om Backpackinglight.se

Snabb bra service. Känns mer personligt än andra företag.

Andrey T
Skrev om Backpackinglight.se

Купил рюкзак Osprey Aether pro 70 по хорошей цене. Покупка прошла хорошо, но доставка очень долгая, 9 дней.

Manuel P
Skrev om Backpackinglight.se

Här kan du få de senaste produkterna från USA, samt jämförbara produkter från Europa. Det är trevligt att ha en sådan här butik i Europa.

Göran P
Skrev om Backpackinglight.se

Bra sortiment, bra priser och snabb leverans!

Nils D
Skrev om Backpackinglight.se

Hurtig levering, med fin information undervejs.

Hugo Å
Skrev om Backpackinglight.se

Snabbt och bra! Tyckte om det.

Simon A
Skrev om Backpackinglight.se

Ryggsäcken motsvarade alla förväntningar och mer. Lade beställningen tack vare den exceptionella produktbeskrivningen och min tidigare väldigt bra erfarenhet av Backpackinglight. Supernöjd, som vanligt!

Lars S
Skrev om Backpackinglight.se

Enkelt och snabbt att handla. Nischade varor med bra beskrivningar och omdömen på hemsidan.

Pierre H
Skrev om Backpackinglight.se

Lätt att hitta, snabb leverans, bra pris, trevlig hemsida

Alexander O
Skrev om Backpackinglight.se

Allt var väldigt bra och tydligt. Det var bara lite dyr frakt generellt, även för små, lätta saker.

Lassas A
Skrev om Backpackinglight.se

Bra priser och snabb leverans!

Tomas S
Skrev om Backpackinglight.se

Snabba leveranser, bra utbud på. 550ml Toaks som blir perfekt när jag är ute själv CNOC 1L vattenblåsa för att ha till min vattenrenare. Ej provad än men känns helt rätt för mig

Jan-Åke J
Skrev om Backpackinglight.se

Bra och snabb leverans av maxpump 2 pro som är liten o bra kvalitetspump till ett jäkligt bra pris,rekenkommderas.

Barbro J
Skrev om Backpackinglight.se

Mycket smidigt att handla där. Det går aldrig mer än några dagar, innan man har paketet. OCH de missar aldrig att lägga i någon av varorna i paketet, utan bockar alltid av så att de fått med allt.

Carola J
Skrev om Backpackinglight.se

Snabb leverans Företaget känns tillitsfullt.

Pia W
Skrev om Backpackinglight.se

Snabba svar på mail och skrivet i mycket positiv anda. Kommer köpa mera härifrån i fortsättningen!

Tommy B
Skrev om Backpackinglight.se

Snabbt,enkelt o bra pris . Stort urval !

Paul C
Skrev om Backpackinglight.se

I like shopping at Backpackinglight. They have a good assortment of less common brands and an honest opinion on the pros and cons of different gear. Shipment is prompt and I now don't need to use DHL (who suck) . A down side is a lack of stock for quite a lot of items, but I understand the challenges for a specialist in carrying a big inventory. (I've bought a few different things in recent years, most recently a piezo igniter for my Soto stove).

Jari H
Skrev om Backpackinglight.se

Tilasin vahingossa väärän tuotteen,virhe siis minun. Tiedustelin asiaa vaihdosta tai alennuskoodista mutta vastausta en saanut.

Henric F
Skrev om Backpackinglight.se

Bra produkter och bra service!

André K
Skrev om Backpackinglight.se

Bra information om produkterna Bra priser Snabba leveranser Stort utbud av produkter.

Jan N
Skrev om Backpackinglight.se

Quick and easy. Great shop! I Thumps up!

Kim M
Skrev om Backpackinglight.se

Supernöjd som vanligt med Backpackinglight. Snabb leverans och bra produkter!

Renato B
Skrev om Backpackinglight.se

ok. professional. la merce, una tenda soulo Hilleberg, è perfetta. Grazie

Tobias G
Skrev om Backpackinglight.se

Mycket smidig nätbutik med blixtsnabb leverans!

Sten L
Skrev om Backpackinglight.se

Mycket bra information på hemsidan! Bra urval och tydliga med lagersaldo.

Emma M
Skrev om Backpackinglight.se

It took almost 1 month and 3 emails to get a reply. Something I bought on the website went wrong and I needed some help with it.

Daniel Z
Skrev om Backpackinglight.se

Mycket nöjd. Smidigt köp, Snabb leverans och allting levererades i perfekt skick.

Rogier M
Skrev om Backpackinglight.se

A lot of technical high qualty products. Very handy to buy products from other country's like Canada and US. Easy acces to the weight of the products.

Anders J
Skrev om Backpackinglight.se

Snabbt och lätt, bra och tydliga svar, ett nöja att handla här! :)

Lydia T
Skrev om Backpackinglight.se

Riktigt bra, jag fick de jag lätade efter och för billigare än andra ställen

Peter B
Skrev om Backpackinglight.se

Köpte en Luxe Minipeak II för ganska många år sedan. Behöver nu byta ut innertältet till detta tält. Jag har tagit kontakt med Backpackinglight.se vid tre tillfällen utspritt på c:a 5 år. Är nu på fjärde försöket och har återigen fått till svar att nu äntligen finns det KOMPLETTA tältet att beställa. Det verkar vara lite luddigt med vad ett innertält är. Ger nu upp det här projektet.