Balanz Arvika

4.7

9 omdömen om Balanz Arvika

Anneli K
Skrev om Balanz Arvika

Trevligt och professionellt bemötande. En viktig del i att jag mår bra i vardagen. Går på regelbundna behandlingar med både massage och rött ljus.

Svar från Balanz Arvika

Tack så mycket för det fina omdömet ! Du är alltid varmt välkommen in till oss på salongen.

Veronica E
Skrev om Balanz Arvika

Bra bemötande och arbetar med problemområden på ett bra sätt så besvären minskar. Mysig miljö där man känner sig avslappnad och väl omhändertagen

Svar från Balanz Arvika

Så fint. Tack så mycket för det fina omdömet . Du är alltid välkommen in till oss på salongen

Anna-Karin O
Skrev om Balanz Arvika

Mycket kunnig och känner in vad kroppen behöver!! Mjuk och trevlig behandlare. En av de bästa jag varit hos!!!!

Svar från Balanz Arvika

Tack så mycket för de fina orden ! Du är alltid välkommen till oss på salongen

Annette J
Skrev om Balanz Arvika

Toppen personal. Får alltid hjälp med svar på sina frågor. Har köpt ett abonnemang på Rödljusterapi, som har hjälpt mig mycket med min smärta, och jag har fått mycket mer energi. Känner mig mer lugn och harmonisk, och avslappnad i kroppen. ☺️

Svar från Balanz Arvika

Tack så mycket för det fina omdömet. Du är alltid välkommen till oss !

Lena F
Skrev om Balanz Arvika

Toppenbra behandling, gått där I flera år för helkroppsmassage, laserbehandling och senaste tiden även röd ljusbehandling.

Svar från Balanz Arvika

Tack så mycket för det fina omdömet :) Du är alltid välkommen in till oss.

Niklas R
Skrev om Balanz Arvika

Hej mycket gott mottagande .Jag är en ny människa.jag har haft ont i hela kroppen sedan jag var 13år och jag är 57 nu. Jessika ska all beröm .Det är tur att dom trå finns i Arvika dom får inte flytta.mvh Niklas

Svar från Balanz Arvika

Tack så mycket för dom fina orden . Vi flyttar inte :) Du är alltid välkommen till oss på kliniken

Bengt S
Skrev om Balanz Arvika

Jag blev nyfiken på Red light therapy och löste ett års abbonnemang i höstas och gör upp till 3 besök i veckan. Jättefint bemötande och service! Välorganiserat och välfungerande! Finns bara positiva saker att säga från min sida! Hälsar Bengt Sandberg

Svar från Balanz Arvika

Tack så jättemycket 🙏🏻 du är alltid varmt välkommen till oss på kliniken 🤗

Carina A
Skrev om Balanz Arvika

Jag tycker att Balanz Arvika har jättemycket att erbjuda. Jag går där 1 gång i månaden för massage. Alltid trevligt bemött. Finns många olika behandlingar att välja på, har provat lite olika och de har oftast något nytt att presentera i behandlingsväg. Rekommenderar Balanz varmt. Carina Andersson

Tack så jättemycket🙏🏻. Du är alltid välkommen 🤗

Sandra K
Skrev om Balanz Arvika

På Balanz Arvika har dom många olika behandlingar att välja mellan. Jessica som äger företaget kommer att hjälpa dig exakt vilken behandling som passar just dig. Du blir bemött med ett leende varje gång du är där. Jag har fått otroligt bra hjälp från Jessica. Hon är så trevlig och hjälpsam. Jag Hade stela muskler, nackbesvär och ont i handlederna men tack vare behandlingarna mår jag mycket bättre. Massage, laser och rödljus är några behandlingar som jag har provat på och det är det bästa som jag har gjort. ...

Tack så jättemycket 🙏🏻Kul att höra att det hjälper. Du är alltid välkommen 🤗