Balkongrutan Mälardalen AB

Balkongrutan Mälardalen AB

www.balkongrutan.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Funderar du på att glasa in din balkong eller altan? Vi på Balkongrutan är specialister och har lång erfarenhet av inglasning till balkonger, altaner och uterum. Produktionen sker i Finland och vi följer hela kedjan noggrant, från kontrollmätning till produktion och montage. Vi jobbar alltid efter vår tydliga och omfattande...

653 omdömen om Balkongrutan Mälardalen AB

Sedan starten hos Reco 2017

Jesper B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Utmärkt bemötande genom hela resan. Säljare, killen som tog mått och grymma montören Lauri. Alla är proffs! Det här är mitt andra köp av inglasning från Balkongrutan på 9 år, så jag kan varmt rekommendera Balkongrutan till andra.

Henrik S
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Trevliga! Återkopplar och påminner om min produktgaranti.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Henrik, För oss är det väldigt viktigt att återkoppla och se vad våra kunder tycker när det gått en tid efter montage. Härligt att du fortfarande känner dig nöjd och fortsätt gärna att rekommendera oss till dina grannar :) Mvh Balkongrutan

Sebastian S

Nöjd med monteringshastigheten

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Sebastian, Vi försöker alltid hålla högt tempo med precision :) Kul att du blev nöjd och tack för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan

Jerry G
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Duktiga och hade mycket information. Det gick snabbt att få balkongen inglasad.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Jerry, Vi tackar så mycket för fina ord och att du valde att köpa inglasning från oss! Mvh Balkongrutan

Margareta W
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Jättebra trevlig försäljare och montör

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Margareta, Stort tack för att vi fick uppdraget! Alltid uppskattat med fint betyg och kul att du blev så pass nöjd :) Mvh Balkongrutan

Helena B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Kunnig ock trevlig försäljare men tyvärr en mycket otrevlig, oförskämd och slarvig montör.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Helena, Tack vi ska låta hälsa detta till säljaren men också informera montören att det absolut inte är ok att kunder uppfattar oss på detta sätt. Tack för ditt uppriktiga omdöme och vi ber om ursäkt att du inte fick en 100 % bra upplevelse. Mvh Balkongrutan

Hans Lindqvist L

Jag Tytkt alt var helt okej Hans Lindqvist

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Hans, Det vara glada nyheter! Om en femma är helt ok från dig så tar vi det alla dagar i veckan :) Stort tack för att vi fick glasa in din balkong. Mvh Balkongrutan

Paul L
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

The job itself was well done. However they weren’t clear about the temperature during the winter. The balcony is not insulated.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hi Paul, A glassed-in balcony must not be insulated as it does not count as a living area. The only way to get heat is if you get an infrared heater for your balcony. Best regards Balkongrutan

Ulf P
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Fungerat bra från första kontakt med säljaren ärliga svar på mina frågor han som installerade jobbade snyggt och proffsigt han hittade 2små avvikelser beställde nya glas på en gång rekommenderar balkongrutan gärna Ulf Persson Märsta

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Ulf, Det låter fint och kul att du fick en bra upplevelse av både säljare och montör. Om produkten inte motsvarar våra egna förväntningar så kommer vi alltid byta ut den eller de delar som krävs. Stort tack för att du valde att köpa inglasning från oss! Mvh Balkongrutan

Ella L
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Inglasning av balkong. Trevligt bemötande. Snabbt och bra. Jag är mycket nöjd.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Ella, Tack så mycket för förtroendet och att du valde att köpa inglasning av oss! Om du är mycket nöjd så är vi likaså :) Mvh Balkongrutan

Claire B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Very professional and brilliant at their job. I would highly recommend them to put window glazing in your balcony.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hi Claire, We thank you for that and will tell the installers that you liked the execution. We would really appreciate it if you continue to recommend us to others. Thank you for choosing to buy glazing from us! Best regards Balkongrutan

Predrag S

Punktlighet,bra kvalité,priset

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Predrag, Vi tackar så mycket för förtroendet och uppskattar ditt fina omdöme :) Mvh Balkongrutan

Nino B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Fantastiskt jobb med kvalitet och produkt garanti

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Nino, Superkul att höra och hoppas du ska trivas med din inglasade balkong många år framöver! Tack för att du valde att köpa inglasning från oss. Mvh Balkongrutan

Shyar U
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Trevliga personal och bra kvalité på arbetet.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Shyar, Stort tack för ditt fina omdöme och vi tackar för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan

Patric T
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Duktiga och ordning och reda, lyhörda för vad kunden vill ha

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Patric, Härligt att höra! Det betyder verkligen allt för oss att du som kund får en bra upplevelse. Vi tackar så mycket för förtroendet! Mvh Balkongrutan

Stellan J
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi är jättenöjda. Bilen också väldigt bra när vi hade ett problem med spärrarnas på fönstret

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Stellan, Det låter toppen! Antar att du menar service när vi utförde justering av inglasningen :) Tack för din rekommendation och vi finns här om du behöver hjälp med något framöver. Mvh Balkongrutan

Martin Lars B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi är väldigt nöjda med vår numera inglasade balkong! Balkongrutan hade både konkurrentmässiga priser samt hög kvalité på jobbet de utförde och både trevliga säljare och montörer. Vi skulle rekommendera att använda Balkongrutan till de som funderar på alternativ till företag som erbjuder denna eller liknade tjänst.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Martin, Stort tack för ditt fina omdöme och verkligen jättesnällt av dig att rekommendera oss vidare till andra. Mvh Balkongrutan

Abdellah Z
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

jätte nöjd om kvaliteten och uppföljningen efter installation som gick mycket bra 👍

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Abdellah, Kul att du fick en bra upplevelse och att du tycker kvalitén motsvarar dina förväntningar! Stort tack för rekommendationen och vi hoppas du får mycket glädje av din nya investering! Mvh Balkongrutan

Ruth M
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi blev bemött på ett vänlig sätt, fick bra informationen om deras produkter på ett tydligt sätt

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Ruth, Tack för fint omdöme och vi är glada att ni valde att köpa inglasning från oss. Mvh Balkongrutan

Ulf W
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Väldigt dyrt med servicepaket då vi behövde hjälp med ett fäste för att kunna öppna och stänga glasdörrarna. Blev rekomenderade att ta ett servicepaket för 3000 kronor, och där ingick det en timmes arbete . Jobbet hos oss tog en kvart ,så det blir dyrt att anlita Balkongrutan för mindre reparationer. Vi hade redan själva köpt det nya fästet.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Ulf, Du beställde först ett nytt vädringsbeslag "fäste" som du ville försöka montera själv. Sedan hörde du av dig till oss och ville ha hjälp att montera. Vi skickade ett kostnadsförslag till dig på att skicka ut en tekniker där det ingår 1 h arbete för 3000 kr. Om du räknar in restid, drivmedel och arbetskostnad för en tekniker så är det vad det kostar och det du godkänt innan vi åkte ut till dig. Mvh Balkongrutan

Verica G
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi är supernöjda, fick ett extra rum!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Verica, Det låter toppen och hoppas ni behåller den känslan framåt. Tack för att ni beställde inglasning från oss! Mvh Balkongrutan

Olle B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Inglasningen känns gedigen. Lätt att komma i kontakt med Balkongrutan.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Olle, Då är allt som det ska och vi är tacksamma för att du valde oss som leverantör. Kul att du upplever att vi är lättillgängliga och vi finns alltid här om du behöver hjälp. Mvh Balkongrutan

Sixta S
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Bra! Allt funkade från första hembesöket till tillvalet av inglasning och bra information å även informations film .

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Sixta, Vi är glada och tacksamma att du valde köpa inglasning från oss! Hör av dig om du behöver hjälp med justering framöver. Mvh Balkongrutan

Bengt L
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Trevlig montör väldigt fint uppsatt blev som en ny balkong vi köpte komplett in glasning med klädda sidor, så vi har inget att klaga på.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Bengt, Alltid kul med glada och nöjda kunder :) Montören hälsar och tackar så mycket för kakorna! Mvh Balkongrutan

Qais I
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Jag blev bemött på ett bra sätt, professionell sätt. Förväntningarna var att det ska vara bra inglasning av balkongen och det blev jätte bra exakt som vi förväntade oss. Vi är så nöjda. Vi fick snabbt kontakt med de, de var bra på att svara på våra frågor och visste exakt vad de skulle göra och gjorde ett bra jobb.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Qais, Bra att vi levde upp till era förväntningar och att vi kunde göra er så nöjda. Stort tack för att ni valde oss som leverantör och hör av er om det blir för varmt på balkongen så löser vi solskydd till ett bra pris :) Mvh Balkongrutan

Tony A
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Helnöjd rakt igenom med hela kundresan. Superbra säljare som var kunnig och installatören var supertrevlig och gjorde ett suveränt jobb. Rekommenderas starkt!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Tony, Så kul att höra, och vi ska självklart låta hälsa Viktor och Mamdouh! Tack för att du köpte inglasning från oss och fortsätt gärna att rekommendera oss till andra :) Mvh Balkongrutan

Rolf S
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi fick mycket proffesionellt bemötande av Balkongrutan från start till slutförande. Deras återkoppling ett par månader efter utfört arbete var mycket uppskattat.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Rolf, Det låter ju toppen och vi blir så glada när vi läser detta! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden och stort tack för att du valde oss som leverantör. Mvh Balkongrutan

Anders L
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Bra kontakt som hade en synpunkter som gjorde installationen bättre!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Anders, Tack för ditt fina omdöme och bra att vår montör hittade en bra lösning. Tusen tack för förtroendet och ha en fin sommar :) Mvh Balkongrutan

Samar R
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Installation had been done nicely. But some parts were replaced later due to supply issues. Looks like those parts are of lower quality as I can see some rust marks on the railing

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hi Samar, We can see that there was a part missing in the delivery that we assembled for you at a later time. All the materials we use are of the highest quality. If there are rust spots, you must check with the association because we did not install the railing, only the glazing. Thank you for choosing us as a supplier and have a nice summer :) Best regards Balkongrutan

Sofia S
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Fantastisk bra jobb, noga och och punktliga!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Sofia, Vi tackar för det och att vi fick förtroendet att montera inglasning hos dig! Ha en trevlig sommar :) Mvh Balkongrutan

Julio C
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Fick exakt det jag köpte och bra kommunikation genom hela processen

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Julio, Det låter ju toppen och tack för förtroendet och hoppas du ska trivas med din nya inglasade balkong! Ha en fin sommar :) Mvh Balkongrutan

Mona G
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Familjen köpte inglasning av vår balkong som ligger i ett blåsig läge. Vi blev bemötta på bästa sätt och fick många bra och seriösa tips från kunnig personal. Vi fick snabbt hjälp när vi behövde ytterligare hjälp med installation. Det enda smolk i bägaren som vi som husdjursägare upplevde, var att det var mycket aluminiumflis kvar runt arbetsplatsen och marken utanför, vi var rädda att hunden skulle skada tassarna. Borde sopas bättre mao. Idag njuter vi till fullo av vårt extra rum som vi utnyttjar varje dag. Vi kan varmt rekommendera Balkongrutan Mälardalen AB

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Mona, Bra att ni upplevde ett fint bemötande och att vi kunde ge er tips på vägen. Bor man i ett utsatt läge för vind så ger en inglasning verkligen möjlighet att nyttja sin balkong fler dagar på året. När vi bygger och kapar till aluminium-balkar på balkongen så blir det oftast lite spill av små spån som blåser iväg men de är så mjuka och skadar varken djur eller människor. Tack för att ni rekommenderar oss vidare och ha en fin sommar! Mvh Balkongrutan

Maud R
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Beställde inglasning av balkong. Superbra service hela tiden, från förslag, måttning och installation. Vi är otroligt nöjda med vårt nya rum!!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Maud, Ni har ett sånt mysigt läge vid Bällsta å och det blev verkligen jättefint med inglasningen! Härligt att ni fick en bra upplevelse genom hela processen och att ni är nöjda. Stort tack för förtroendet och ha en fin sommar :) Mvh Balkongrutan

Max B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi var mycket nöjda med Balkongrutan och speciellt med Viktor . Från det första besöket till uppmätning, bygglov och installation, så fick vi hela tiden professionell och snabb hjälp av Viktor

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Max, Kul att höra och vi ska låta hälsa Viktor såklart :) Det är superviktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Tack för att du valde att köpa inglasning från oss. Mvh Balkongrutan

Christine Ö
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Genomgående positiv. Allt flöt på enligt plan och vi är nöjda med resultatet.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Christine, Det låter ju toppen och vi är tacksamma för att du valde att köpa inglasning från oss! Mvh Balkongrutan

Fumiko L
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Jag skaffade inglasade balkong rutor och patiener. Det fungerar jättebra och man kan njuta av utrymme bättre eftersom man blir inte störd av damm, regn, blås och oljud utifrån.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Fumiko, Stort tack för din rekommendation och att du valde oss som leverantör! Se till att njuta av inglasningen och ha en trevlig sommar. Mvh Balkongrutan

Erik W

Ok................. . ....

Hej Erik, Tack för din rekommendation :) Mvh Balkongrutan

Marcus H
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

En otroligt smidig, professionell och personlig beställning och installation! Balkongrutan Mälardalen demonstrerade sina produkter för vår bostadsrättsförening, innan de gjorde personliga hembesök till varje kund för att skriva kontrakt och diskutera bästa lösningen för just vår balkong. När det blev dags, kom den superproffsiga installationsteknikern och fixade allt. Vi är mer än supernöjda med både inglasning och infravärmare! Skönt på balkongen även vid minusgrader. 10 av 10 i betyg!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Marcus, Vi är så glada och tacksamma för att du och föreningen valde att köpa inglasning från oss! För oss är det viktigt att varje boende som glasar in får ett hembesök där vi går igenom alla moment och detaljer så allt blir perfekt. Fortsätt gärna att rekommendera oss till grannar och bekanta :) Mvh Balkongrutan

Christer B
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

1. BALKONGRUTAN har modern design jämför mot andra alternativ. 100% FUNKTIONELL! 2. Bor på ställe där vinden kan svepa. Märktes direkt OCH BALKONGRUTAN byte utan någon diskussion till ”vindtåligare tätlister”. 3. Efter fyra år gav en tätlist mot metallatomen upp. Jag kontaktade BALKONGRUTAN och förklarade, med stöd av bilder. De analyserade problemet och återkom. ”Vi åtgärdar felet” så fort vi får hem material! BALKONGRUTAN HAR UPPTRÄTT YTTERST PROFFESIONELLT GENOM HELA PROCESSEN från produktpresentation till garantiåtagande!!!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Christer, Det är underbart att läsa omdömen som detta! Det är omöjligt för företag att ha 100% nöjda kunder men vi strävar verkligen efter att vara så nära som möjligt. Vi är mycket tacksamma att ha dig som kund och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp. Glad Valborg! Mvh Balkongrutan

Johan W
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Kunnig personal, bra kundsupport som faktiskt hjälper en, tydlig offert

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Johan, Vi är så glada att höra detta för det är precis allt vi strävar efter! Stort tack för ditt omdöme och att du valde oss som leverantör. Mvh Balkongrutan

Teresa P
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Seriöst bemötande av säljaren. Väldigt nöjd med resultatet.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Teresa, Så kul att höra att du är nöjd med helheten! Vi är tacksamma för att du gav oss förtroendet att glasa in din balkong och hoppas du ska trivas med din investering. Mvh Balkongrutan

Mattias J
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Jag fick jättegott och trevligt bemötande redan från det initiala mötet inför inglasningen av min balkong. Konkurrensmässigt pris, och hjälp med bygglov var mycket uppskattat. Inglasningen gick snabbt och smidigt över en dag, och den har fungerat helt som förväntat sedan dess. Min BRF reagerade på att det lämnades kvar skuret glas på parkeringen (vet ej hur mkt det var, styrelsen städade undan det), men utöver det har allt varit toppen!

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Mattias, Vår uppgift att är att du som kund ska vara mer än nöjd och det känns som vi lyckats bra. Våra montörer skär aldrig i glas men om ett glas går sönder så ska vi självklart ta hand om det så inte föreningen behöver anstränga sig. Tack för att du valde att glasa in balkongen med oss och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framledes. Mvh Balkongrutan

Margareta J
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Jag blev bra bemött både i telefon och när montören kom hit. Jag behövde solskydd till min inglasade balkong. Han hade fått en fel gardinlängd, för kort. Men kom tillbaka efter sin semester och satte dit en i rätt längd. Sen har det ju varit höst och vinter så det har inte behövts så mycket solskydd. Men nu hoppas jag att det blir varmt och sol snart så jag får användning av solskyddet.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Margareta, Härligt att höra och tack för din beställning! Bra att du känner dig nöjd och hoppas du får mycket nytta av inglasningen med tillhörande solskydd som svalkar i värmen :) Mvh Balkongrutan

Stefan O
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Bra personal. Trevligt bemötande.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Stefan, Stort tack för ditt omdöme och kul att du fick en bra upplevelse med oss. Mvh Balkongrutan

Anneli T
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Till en början var allt bra fast dom ändrade tider för första möte några gånger. Dom hade måttat fel på glasen (höjden var fel även efter 2 mättningar) men monterade dessa ändå utan att meddela oss. Jag fick fota och blanda in brf:en för att få detta åtgärdat eller kompenseras , kompensationen som erbjöds var typ 2% i rabatt för strulet (vilket skämt till förslag!) och vi avböjde och ville ha nya glas, det skylldes på massa olika saker att detta var EU regler och inom normen osv. Varken VD eller försäljningschef ville...

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Anneli, Det var verkligen tråkigt att höra om din upplevelse. Många gånger gör vi rätt men ibland blir det fel och i det här fallet har vi misslyckats och ber så mycket om ursäkt för det. Hoppas ändå att du ska njuta av din inglasade balkong och tveka inte att höra av dig till oss om det uppstår problem framledes. Mvh Balkongrutan

Roger A
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Kanon bra från säljare till montör,

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Roger, Stort tack för att du valde att köpa inglasning från oss och bra att du känner att vi levde upp till förväntningarna. Mvh Balkongrutan

Senad K
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

En riktig trevlig kunnig personal som man får bra tips.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Senad, Så kul att höra och tack för att du köpte inglasning av oss! För oss är det otroligt viktigt att alla kunder är nöjda och tack för att du rekommenderar oss vidare till andra. Mvh Balkongrutan

Agneta Linnea S
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Det blev riktigt bra till och med mycket bättre än vi hade hoppats på. Fantastiskt mottagande från start till mål. Mycket duktiga montörer som kom med kreativa lösningar på plats. Vi gjorde 2 stycken inglasade uterum och båda med glastak vilket verkligen är att rekommendera. Den bästa investeringen på länge, värt vartenda krona.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Agneta, Det är underbart att få reaktioner och omdömen som detta! Varje dag kämpar vi för att nå perfektion och det är inte helt lätt. Vi anser oss vara specialister på balkonginglasning och är stolta över att dina förväntningar uppfylldes. Stort tack för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan

Rickard E
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Proffsigt från första mötet till sista skruven var monterade. Tydlig och enkel offert med möjliga tillval. Snygg och stabil lösning. Dessutom lackerade i samma nyans som balkongräcket. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar verkligen Balkongrutan som leverantör.

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Rickard, Det låter fantastiskt och vi kan inte vara mer stolta! Vi jobbar aktivt för att ge alla våra kunder bästa möjliga helhetsupplevelse och är så glada när vi lyckas! Tack för din rekommendation! Mvh Balkongrutan

Gun Elin H
Skrev om Balkongrutan Mälardalen AB

Vi glasade in en terrass med ca 30 meter jobbet som sådant sköttes med bravur av snabba killar vi är så nöjda dock med ett gundantag vi blev lovade att få reda på om man kunde göra en riktigt inglasning av en bit av terrassen tyvärr hr Balkongrutan inte hörts av i frågan efter inglasningen en liten besvikelse annrscallt toppen

Svar från Balkongrutan Mälardalen AB

Hej Gun, Härligt att du är nöjd med arbetet och montörerna. Vi ska kolla upp detta angående möjlighet att glasa in del av terrassen också så vi kontaktar dig under dagen. Ledsen för att du inte fått återkoppling på detta i tid. Tusen tack för förtroendet! Mvh Balkongrutan