Bambu Golv och Terrass AB

Bambu Golv och Terrass AB

Ring 076-306 35 34 www.bambu-golv.se
4.6

Vi säljer Bambuprodukter såsom Bambugolv, Terrass, Uterumsgolv, Fasadpaneler, Bambu paneler och mycket mer annat. Vi kan hjälpa till och med golvläggning enligt önskemål. Kom förbi vår Showroom på Prästkragens väg 15, 132 45 Saltsjö-Boo eller beställ materialprover helt gratis. Vår huvudlager ligger i Litauen som gör att leveransen...

19 omdömen om Bambu Golv och Terrass AB

Rolf W
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Mycket tillmötesgående och vänliga.

I.K.A Byggkonsult AB
4.8/5 i betyg av 75 omdömen 4.8 av 75 omdömen
BadgeFiveYears

Hej Bästa snabbt och professionellt

Helena K
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Bästa tänkbara golvet på alla sätt: snyggt, kvalitet, billigt, miljövänligt. Enkelt att komma i kontakt med företaget, trevligt och inget strul!

Sture L
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Mycket fina produkter och bra priser

Tollberg Bygg & Inredning
4.8/5 i betyg av 75 omdömen 4.8 av 75 omdömen
BadgeFiveYears

Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.

Mattias S
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Fungerade utmärkt med beställningen och vi är mycket nöjda med golvet.

Christopher R
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Efter att ha lagt golvet är vi mycket nöjda med resultatet och hoppas golvet klarar många år! Tack Bambuu-golv för bra info om golvet mm och snabba order samt leverans!

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 126 omdömen 4.9 av 126 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job

Örjan E
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Inget fel på golvet, däremot lämnar kommunikation och fakturering en hel del övrigt att önska.

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Tack för din feedback. Vi kommer att ta hänsyn till det och förbättra kvaliteten på vår tjänst.

Hasse P
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Till en början lite otydligt kring hur betalning skulle gå till. När det väl löst sig var vi supernöjda med både leveranstid och produkten. Rekommenderar varmt bambustol från Bambu Golv och Terass.

Sponsor
Precision VVS & Byggteknik AB
4.8/5 i betyg av 43 omdömen 4.8 av 43 omdömen
Badge2022

Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok

Mimmi H
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Bra information om de olika alternativen. Personalen kunnig om golven. Bra service överhuvudtaget! Jätte nöjd med mitt nya golv.

Gunnar B
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Vänliga och hjälpsamma medarbetare som löste de få problem som uppstod i samband med leveransen. Golvet kom hit på tid, utomordentligt väl förpackat. Det färdiga resultatet, ett mycket ljust bambugolv i en av våra glasverandor, överträffade våra förväntningar med råge.

DM TAK
4.6/5 i betyg av 240 omdömen 4.6 av 240 omdömen
BadgeFourYears

Är helnöjd med det jobb dom utförde med takomläggningen i vår bostadsrättsförening

Anders E
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Bra service, och bra varor, nöjda.

Hans-ove V
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Trevligt bemötande. Bra svar på följdfrågor.

Entreprenadhuset
4.8/5 i betyg av 162 omdömen 4.8 av 162 omdömen
BadgeTenYears

Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f

Anna Karin Ulrica A Anna Karin Ulrica A
Läs mer omdömen
Afshin M
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Tomas gör ett Professionell utfört arbete och har ett mycket bra service av Nathalie. Varmt rekommenderar Bambu Golv.

Tove S
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Väldigt trevligt bemötande och underbar personlig service. Jag kommer fota och lägga upp när våra bänkskivor är klara och uppmanar alla att inte avverka skog utan titta på alternativa material. Tror att Bambu är en möjlig framtid.

Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
4.7/5 i betyg av 129 omdömen 4.7 av 129 omdömen
BadgeSixYears

Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet

Agneta M
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Vi blev bra bemötta. Dehjälpte oss att lasta bilen. De kom med tips på hur man kan göra olika saker. Vi har rekommenderat de till vänner somockså handlat

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej, Stort Tack för din rekommendation och dina fina ord! Vi är jätteglada för att du är nöjd!

Helene R
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Mycket bra bemötande. Duktiga och kunniga kring produkten. Vi har köpt bambugolv till vårt uterum och terrass och är mycket nöjda med resultatet.

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej och Tack för din kommentar! Vad roligt att höra att du tycker om vår service och produkter! Det blir vi jätteglada att höra!

Sponsor
EnskedeByggarna AB
4.8/5 i betyg av 32 omdömen 4.8 av 32 omdömen
Badge2018

Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand

Susanna C
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

sakligt, professionellt, inga dumma säljarstrategier

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej och Stor Tack! För oss är det allra viktigaste att våra kunder är nöjda!

Johan M
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Bra kontakt, noggrant utförd och trevligt bemötande.

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej, Tusen tack för dina fina ord, det uppskattar vi otroligt mycket!

Honkonen Byggnads AB
4.9/5 i betyg av 61 omdömen 4.9 av 61 omdömen
BadgeTwoYears

Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial

Hasim T
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Hjälpsamma med att hitta det golv som jag behövde:)

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej, tack för din kommentar! För oss är det jätteviktigt att hjälpa till våra kunder att hitta det man letar efter. Stor tack för ditt förtroende!

Therese W
Skrev om Bambu Golv och Terrass AB

Väl bemötande. Snygga och slitstarka golv.

Svar från Bambu Golv och Terrass AB

Hej, tack för din kommentar! Vi är otroligt tacksamma för att du valde oss!

Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen
BadgeNineYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Läs mer omdömen