Mycket tillmötesgående och vänliga.
Bambu Golv och Terrass AB
Vi säljer Bambuprodukter såsom Bambugolv, Terrass, Uterumsgolv, Fasadpaneler, Bambu paneler och mycket mer annat. Vi kan hjälpa till och med golvläggning enligt önskemål. Kom förbi vår Showroom på Prästkragens väg 15, 132 45 Saltsjö-Boo eller beställ materialprover helt gratis. Vår huvudlager ligger i Litauen som gör att leveransen...
19 omdömen om Bambu Golv och Terrass AB
Bästa tänkbara golvet på alla sätt: snyggt, kvalitet, billigt, miljövänligt. Enkelt att komma i kontakt med företaget, trevligt och inget strul!
Mycket fina produkter och bra priser
Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.
Fungerade utmärkt med beställningen och vi är mycket nöjda med golvet.
Efter att ha lagt golvet är vi mycket nöjda med resultatet och hoppas golvet klarar många år! Tack Bambuu-golv för bra info om golvet mm och snabba order samt leverans!
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Inget fel på golvet, däremot lämnar kommunikation och fakturering en hel del övrigt att önska.
Tack för din feedback. Vi kommer att ta hänsyn till det och förbättra kvaliteten på vår tjänst.
Till en början lite otydligt kring hur betalning skulle gå till. När det väl löst sig var vi supernöjda med både leveranstid och produkten. Rekommenderar varmt bambustol från Bambu Golv och Terass.
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Bra information om de olika alternativen. Personalen kunnig om golven. Bra service överhuvudtaget! Jätte nöjd med mitt nya golv.
Vänliga och hjälpsamma medarbetare som löste de få problem som uppstod i samband med leveransen. Golvet kom hit på tid, utomordentligt väl förpackat. Det färdiga resultatet, ett mycket ljust bambugolv i en av våra glasverandor, överträffade våra förväntningar med råge.
Är helnöjd med det jobb dom utförde med takomläggningen i vår bostadsrättsförening
Bra service, och bra varor, nöjda.
Trevligt bemötande. Bra svar på följdfrågor.
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f
Tomas gör ett Professionell utfört arbete och har ett mycket bra service av Nathalie. Varmt rekommenderar Bambu Golv.
Väldigt trevligt bemötande och underbar personlig service. Jag kommer fota och lägga upp när våra bänkskivor är klara och uppmanar alla att inte avverka skog utan titta på alternativa material. Tror att Bambu är en möjlig framtid.
Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet
Vi blev bra bemötta. Dehjälpte oss att lasta bilen. De kom med tips på hur man kan göra olika saker. Vi har rekommenderat de till vänner somockså handlat
Hej, Stort Tack för din rekommendation och dina fina ord! Vi är jätteglada för att du är nöjd!
Mycket bra bemötande. Duktiga och kunniga kring produkten. Vi har köpt bambugolv till vårt uterum och terrass och är mycket nöjda med resultatet.
Hej och Tack för din kommentar! Vad roligt att höra att du tycker om vår service och produkter! Det blir vi jätteglada att höra!
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
sakligt, professionellt, inga dumma säljarstrategier
Hej och Stor Tack! För oss är det allra viktigaste att våra kunder är nöjda!
Bra kontakt, noggrant utförd och trevligt bemötande.
Hej, Tusen tack för dina fina ord, det uppskattar vi otroligt mycket!
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial
Hjälpsamma med att hitta det golv som jag behövde:)
Hej, tack för din kommentar! För oss är det jätteviktigt att hjälpa till våra kunder att hitta det man letar efter. Stor tack för ditt förtroende!
Väl bemötande. Snygga och slitstarka golv.
Hej, tack för din kommentar! Vi är otroligt tacksamma för att du valde oss!
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen