Otrolig frisör, förstår vad man önskar och överträffar det varje gång 😍 resultatet blir perfekt!
142 omdömen om Emma Gouteva
Mycket bra som alltid. Emma levde upp till min förväntningar som alltid här också. Jätte bra upplevelse och mycket nöjd med klippningen.
Emma är fantastiskt duktig, jag är alltid supernöjd! Ett proffs 🌸
Så himla besviken och så dåligt mottaget. Blev tipsad om Bangerhead Studio och Emma, så jag bokade en tid ca en månad i förväg. En timme innan min tid får jag ett samtal att Emma tar inte nya kunder och att de inte heller har någon som kan ta emot mig. Superkul eftersom jag skulle på ett event den helgen och ville ha håret fint och fräscht.
Otroligt bra! Bra teknik och väldigt vänlig ofta inte nöjd men var väldigt nöjd efter den klippningen
Emma är en superstjärna! 10/10
Emma är superproffsig och superduktig (och supertrevlig)! Enda personen jag har vågat låta färga mitt hår. Skulle rekommendera henne till vem som helst
Grym och kunnig och väldigt säker i sin roll som frisör. Kände mig väldigt trygg och blev super nöjd med resultatet.
Trevlig, omhändertagen, duktig och ger bra input och åsikter/tips, varm och snäll person
Inlyssnande och supervass med saxen!