Bra upplevelse. Har handlat av "barafilter.se" tidigare och kommer att göra det igen när det är dags att byta filter.
barafilter.se
Hos oss hittar du filter och tillbehör till köksfläktar. Vår enkla vision är du som kund utan trassel och besvär ska hitta rätt filter till din fläkt. Hur gör vi då det, kan man undra. Ja, efter mer än 10 års erfarenhet av det så har vi samlat på oss en hel del kunskap, så att du som kund inte ska behöva den kunskapen. Vi...
3237 omdömen om barafilter.se
Sedan starten hos Reco 2018
Bra och billiga, snabb leverans.
Filter till köksfläkten. Snabb och bra leverans.
Bra. Snabb leverans .passade perfekt.
Vilken tur att vi hittade rätt filter till vår köksfläkt. IKEA verkar inte ha rätt filter till fläkten vi köpte 2015. Tack Barafilter👍
Hej Lars-Erik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt filter till din köksfläkt. Det är precis därför vi finns – för att göra det enkelt att hitta lösningar när det känns knepigt. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver fler filter eller har några andra frågor. Tack för att du valde oss! 👍 Ha det bra!
Bra pris, snabb leverans, lätt att hitta produkten jag sökte!
Hej skickat vara till baka men fick ej mina pengar kommer aldrig beställa från dom
Hej Ergin, Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. Jag förstår verkligen att det känns frustrerande när man väntar på en återbetalning. Jag vill bara försäkra dig om att vi hanterade din retur och gjorde återbetalningen redan den 8/11. Det kan ibland ta några extra dagar innan pengarna syns på kontot, beroende på betalningsleverantören. Om du inte ser pengarna än, rekommenderar jag att du kontaktar Klarna direkt, eftersom de sköter våra betalningar. Deras kundservice är väldigt hjälpsam och...
Snabb leverans.Filtret passad perfekt.
Köpte filter till köksfläkt, fann den jag skulle ha.
Köpte fläktfilter. Bra pris och väldigt snabb leverans.
Snabbt bra och enkelt kan rekommenderas
Bra och snabb service samt kort leveranstid
Tydlig hemsida och snabbt svar från support när jag hade svårt att välja. Snabb leverans.
Oversiktlig og enkelt å finne rett filter på siden, rask levering
Lätt att hitta det jag sökte och snabb leverans.
Otroligt smidigt – så bra för oss okunniga att få pedagogisk hjälp med att hitta rätt filter! Och leveransen var rekordsnabb. Rekommenderas!
Bilden visade en lampa som borde passa. Den levererade bat dock för stor
Hej Martin, Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback! Jag förstår att det är frustrerande när en produkt inte motsvarar förväntningarna. Vi försöker alltid göra våra produktbeskrivningar och bilder så tydliga som möjligt, men ibland kan det ändå bli missförstånd. Jag är glad att returen är löst, och vi tar gärna med oss din synpunkt för att förbättra oss. Om du behöver hjälp att hitta en lampa som passar bättre nästa gång, är du alltid välkommen att höra av dig – vi hjälper dig gärna! Ha det bra!
Otroligt snabbt, trodde knappt mina ögon !
Köpet gick smidigt och leveransen var relativt snabb. Produkten är vad jag förväntade mig och hoppas att den kommer att visa sig leva upp till mina förväntningar.
Funkar smidigt och har precis det man vill ha
Jag beställde fettfilter och kolfilter till min gammal Ikea köksfläkt, jag var ursäkter och jag mejlade till företaget och fick svar vilka passar. Stor tack !
Trevlig personal, blev bra informerad.
Sakerna kom som dom skulle, helt och rent
Det tog lång tid att få varan. Jag mailade och fick svar. Men detta borde de göra per automatik.
Fungerar och lätt att sätta fast
Enkel beställning och snabb leverans!
Fick vad jag beställt i rää tid.
Snabbt svar på mail och bra service!
Lååååååååååååååååååååååååå leveranstid…..
Hej Håkan, Tack för att du hör av dig. Jag är verkligen ledsen att leveranstiden blev längre än förväntat – jag förstår att det var frustrerande att behöva vänta. Tyvärr var filtret tillfälligt slut på lager just då, vilket orsakade fördröjningen. Vi jobbar alltid hårt för att hålla våra lager välfyllda och leveranser så snabba som möjligt, och vi tar med oss din upplevelse som ett viktigt påminnelse om att fortsätta förbättra oss. Tack för din feedback, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig på något sätt framöver! Ha det fint!
Är nöjd med hanhavadet, snabb leverans.
Lätt att hitta vilken modell av fläkt filtret passade till. Snabb o bra leverans.
Fettfilter 400 2 st. Gick snabbt & smidigt!
Jag har inte fått någon vara. Men förra filtret jag fick som också var försenat var iofs bra.
Bra hjälp av kundservice och enkelt att beställa. Snabb leverans och 100% nöjd
Snabb och bra leverans av filter till köksfläkt. Passade fint
Helt ok leveranstid, lite dyrt med ett filter till köksfläkten, men man måste ju ha det
Snabb leverans. Filtret verkar skuret från löpmeter vilket gör att det inte hade 100 passform, hade också varit schysst om man svetsat ihop filtrets fransiga sidor likt kortsidorna.
Bra pris, snabb leverans. Fungerar alldeles utmärkt.
Mycket bra filter och lätt att sätta ta på plats. Detta är mitt andra. Jan
Inga problem med "Bara filter". Schenker, som levererade filtret, hanterade uppdraget under all kritik. Det tog dem fem dagar att leverera det lilla paketet från Södertälje till Tullinge pga rutiner som inte är anpassade för små privata kunder.
Filtret jag beställde var precis det jag behövde. Kundservicen var också bra när jag ringde och frågade kring leveransen. En förbättringspunkt till företaget är att visa upp er med bilder så att man vet att detta är ett svenskt företag.
Leverans bra, men när problem uppstår, uselt. Svarar inte ens på mail.
Hej Heidi, Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Jag vill verkligen be om ursäkt för att vi missade att svara på ditt mail, det är inte den service vi strävar efter att ge våra kunder, och jag förstår att det har varit frustrerande för dig. Vi ser att ditt ärende gäller en retur, och vi kommer att kontakta dig direkt via mail för att hantera det så snabbt som möjligt. Vi vill se till att allt ordnas på ett sätt som du är nöjd med. Om du har några ytterligare frågor eller önskemål under tiden, tveka inte att...
Har för tillfället ingen uppfattning
Lätt att hitta rätt produkt o beställa. Snabb leverans
Perfet filter what I needed! Couldnt find it in Finland. Thanks!
Bra service och snabb leverans
Lätt att handla, snabb leverans och produkten verkar toppen. Köpte ett metallfilter till fläkten istället för original.
Snabbt och smidigt från beställning till leverans.
Lätt att beställa Snabb leverans Pris OK
Hittade er på nätet och filtret passade vår fläkt.