Skrev om
Barn och Ungdomspsykiater Björn Sahlin AB
Hej, min son på 14 år har nyligen varit intagen på Lövsta Skolhem i ca sex veckor. Han träffade där på Björn Sahlin i sin roll som läkare/psykolog. Björn berättade då för min son att han visste precis vad han var för en typ, han hade minsann träffat så många killar i samma situation tidigare och han kunde inte förstå att han skulle få åka hem till sina föräldrar igen. Han visste minsann hur det skulle gå för min son här i livet, för det hade han sett så många gånger förr. Till en annan kille på hemmet hade han sagt att han... var "dum i huvudet". Som tur är har jag min son hemma nu och han slipper träffa Björn Sahlin fler gånger, men stackars de barn som behöver vara kvar och lyssna på sånt här strunt. Inte konstigt om dom får dåligt självförtroende och mår dåligt. Väldigt osmaklig psykiatri, tycker jag . Men när googlat Björn Sahlin så märker jag ju att han är mer intresserad av gammal litteratur än de ungdomar han behandlar. Det är väl antagligen det han tjänar pengar på, men på sin väg till pengar tycker jag han ska sluta trycka mer ungdomar som redan mår tillräckligt dåligt.
Mvh Lina Areskoug