Väldigt bra bastu och flotte med högtalare och fräsch interiör. Finns dock ingen toalett och personalen var VÄLDIGT närvarande och ville komma fram och snacka många gånger trots att de sa att vi skulle komma bak och säga till om det var nåt. Kanske funkar bättre i större sällskap men för fyra tjejer i bikini var det lite obehagligt, särskilt iom att de inte verkade lyssna på våra önskemål om att stanna eller åka vidare utan mer körde lite som de ville.
Bastuflotten Relaxa
Njut av tiden ombord på vår bastuflotte, ni kan vara upp till 12 personer. Besättningen ombord ser till att ni tryggt förflyttar er under tiden ni bastar och har det trevligt. Önskar ni bli avsläppta/upphämtade vid någon sjökrog kan vi ordna det. Vi hjälper även företag att skapa bättre affärsrelationer genom diverse underhållande...
202 omdömen om Bastuflotten Relaxa
Sedan starten hos Reco 2018
En toppenupplevelse! Bastun var väldigt fräsch. Mysig tur. Perfekt grej att göra
Toppen upplevelse, behövdes bara en skopa vatten för att det skulle bli kokhett inne i bastun. Perfekt att kasta dig i vattnet. Ett gäng nöjda grabbar
Är sjukt nöjd återkommande kund med vårt gäng, alltid lika proffsigt och kul att åka med Relaxa! Rekommenderar till alla 🙂
Supertrevlig personal på båten! Bra service!
Bokade en tvåtimmarstur med plockmat och dryck, på den fina flotten med bastu och badstege! Kanonupplevelse rakt igenom! Enkelt att boka och väldigt bra kommunikation. Grabbarna som körde båten var serviceinriktade och trevliga. Rekommenderar verkligen
Jättenöjd med Bastuflotten Relaxa. Grym service, trevlig personal, fräsch bastu och allt vad man behöver för att ha ett trevligt umgänge med vänner.
Jag och familjen vart fint omhändertagna och fick en bra presentation om bastuflotten. Det var en supermysig timme och vi fick välja när vi ville stanna flotten och hoppa i och bada och jag skullle gärna göra om det. Barnen var 10 och 7 år vid tillfället.
Andra gången vi bokar Relaxa, enastående service, flotte som har allt. Underbar upplevelse återigen!
Företaget ringde innan och dubbelkollade allt innan, gav information och man hade chans att fråga om det fanns funderingar. Vi tog även charkbricka vilket verkligen av uppskattade av hela gänget. Rekommenderar
Underbar, fräsch bastuflotte och extremt trevlig personal. Rekommenderar starkt!!! Kommer absolut att hyra igen!
Välordnat och superfint allting! Så nöjda!
Jättetrevligt och smidigt. Rekommenderar alla att åka bastuflotte
Jättebra upplevelse som helhet, lätt att boka, bra bemötande och själva bastun var kanon
Rekommenderas starkt för den som vill avnjuta ett bastubad i en fräsch vedeldad bastu, på vattnet, med vacker utsikt i Stocksund, norr om Stockholms city. Flotten är generös med utrymmen på ute på flotten och inne i bastun. Det finns bord ute att sitta runt, farstu på vägen in i bastun för omklädning. Inredningen är helt ny för säsongen. Personalen som är på plats är mycket hjälpsam och trevlig. Musikanläggning kan anslutas via bluetooth.
En av dom bästa upplevelserna i Stockholm. Perfekt läge, och extremt trevlig och professionell personal
Väldigt mysigt och lyxigt! Rickard var riktigt trevlig.
Rent o fräscht och fint förberett för oss. Jag bad dem preppa marschaller som gjorde det extra mysigt på plats. Tydlig och bra kommunikation rakt igenom!
Super kul, lyxig och rolig, stort tack
Väldigt fräscht och bra värme i flotten. Trevlig och hjälpsam personal också. Rekommenderar starkt och kommer absolut tillbaka.
Jättefint ställe och helt fantastiskt bemötande. Rickard var så tillmötesgående och gjorde vår upplevelse perfekt!
Mycket bra upplevelse. Bra personal och allting var perfekt.
Bra & enkelt att boka. Blev en oförglömlig kväll ombord på bastuflotten som hade allt vi behövde för en lyckad kväll med bastu och bad.
De två kaptenerna var trevliga och man glömde bort att de satt med bakom flotten
Mycket härlig upplevelse att åka runt i Edsviken och basta. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal.
Bastuflotte +trevlig personal + fint utsikt + snygg bastu - ingen toalett - högtalarsystemet fanns inte ute
Supertrevlig aktivitet att göra med sina kollegor för att lära känna varandra ännu bättre och samtidigt få se Stockholm från vattnet. Dessutom trevlig personal som ser till att man har det bra hela turen
Riktigt bra tur under 2 timmar. Trevligt och proffsigt bemötande och en fin bastu.
Tillmötesgående och snabba på att höra av sig! Blev en toppenkväll:)
Really fun experience with the floating sauna. Everything was very smooth, and it was such a fun day! They would stop when we would want to jump in, the sauna was really warm, great to have a bucket for drinks and water available. Thanks for a great time!
Trevligt mottagande och utmärkt värdskap under hela vistelsen, kan varmt rekommendera er till alla
Toppenupplevelse! Lätt att kommunicera med företaget. Vi hade supertrevlig, timmarna flög iväg, önskar att de varit några fler. Rekommenderar.
Supertrevlig upplevelse, rekommenderar!
Vi hade bokat bastuflotte för 2 timmar en kväll i juli. Bra information inför besök och trevlig bemötande. Fantastisk upplevelse! Tiden gick fort och jag kan varmt rekommendera att boka mer än 2 timmar.
Bäst var ju att se på utsikten, och hoppa i badet.bastun då. Det som borde ingå i båda pris alternativet är en välkomst bricka med varsin dryck + snacks eller smörgås. 😁
Allt var super och det kändes toppen för oss alla. Min man var överlycklig över både charkvarorna och ölen. Hellyckat med andra ord!
Tydligt och bra organiserat. Bara positiva erfarenheter
Superbra service, underbar tur på flotten. Rekommenderas varmt!
Fantastisk upplevelse med både bastu och bad! Vi som åkte var en mammagrupp och vi kände oss så välkomna och fick full service allt ifrån information till stämning! Ska man göra något utöver de vanliga så är detta en fantastiskt härlig upplevelse. Rekommenderar starkt för alla möjliga events. Vi valde en tisdag, rymma från vardagen ifrån alla måsten. Chark bricka med bubbel, bastu och bad. Magiskt!
Snabba svar inför och grymt bemötande ombord!
Fin flotte, bra bastu och väldigt trevligt bemötande!
Blev väldigt bra bemött innan och på plats. Förväntningarna var en trevlig kväll och det levererades med råge. Bastuflotte med dricka + snacks (otroliga snacks). 5+
Härlig upplevelse! Kommer lätt att boka igen. Professionell och trevlig personal :)
Alla var jättenöjda med allt 😀👍
Bra bemött, trevlig personal, levde upp till skal förväntningar. Kvällen på bastuflotten var en kanon-upplevelse 👍
Vi fick stor hjälp och bra information inför vårt besök samt en kanonbra upplevelse på plats. Vi är så nöjda med allt!
Super trevligt och smidigt 🌸 Väl förberett och jättetrevlig personal 😊
Allt toppen, bra service och mycket nöjda 😊
Mycket bra service! Bra trevlig personal. Superfin flotte!
En rakt igenom fantastisk upplevelse.