Fyllt mina läppar hos Birgitta! Verkligen super nöjd :) Noggrann, kunnig och ett öga för perfektion. Kommer bara gå hit i fortsättningen. Mina varmaste rekommendationer.
BC Kliniken
Letar du efter en klinik som erbjuder både medicinska och estetiska behandlingar med fillers? Här hos Dr Birgitta Cokorilo, legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin, kan du få hjälp med båda delar. Vare sig du vill behandla rynkor, ådernät, migrän eller spänningshuvudvärk kan du här hitta en behandlingsmetod som passar....
8 omdömen om BC Kliniken
Exceptionell och högsta världsklass i behandling, mottagning, bedömning och efterhjälp! Och jättetrevliga människor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har varit hos Birgitta två gånger och gjort botoxbehandling. Otroligt härlig person som man känner sig trygg hos!
Gjorde botox och fillers. Kände mig väl omhändertagen, trygg och är väldigt nöjd med resultatet.
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Helt underbar service. Kände mig väldigt trygg och bekväm!
Var där för Botox och fillers...alltid varit nöjd och alltid ett hjärtligt bemötande...alltid varit nöjd med mina behandlingar..
Hej, ett jätte trevligt bemötande som alltid hos Birgitta 😊 återkommer gärna.
Trevligt och proffsigt bemötande . Resultatet blev precis som jag ville . Kan varmt rekommendera BC kliniken 😊
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Mycket nöjd med bemötande och resultat. Birgitta är väldigt kunnig och noggrann, tar sig tid till varje kund och lyssnar noga på funderingar och önskemål. Kommer garanterat tillbaka när det är dags igen.