Mycket bra trevlig personal och kunnig i sin sak
BD Södertälje
Välkommen till BD Södertälje! Vi är din bilhandlare och fullserviceverkstad i Södertälje. Hos oss kan du få hjälp med service, reparationer och installationer. Vi är auktoriserade och specialiserade på Nissan-modeller. Vi tar på oss garantiarbeten och jobbar givetvis med originaldelar direkt från Nissan. Vi genomför reparationer...
394 omdömen om BD Södertälje
Sedan starten hos Reco 2016
Hej, Jag vill informera er om att jag inte är nöjd med resultatet efter senaste reparationen. Trots att ni bytte drivknutsats kvarstår problemet med oljudet under bilen. Jag förklarade tydligt vad som behövde kontrolleras, men upplever att åtgärden varken var nödvändig eller löste problemet. Jag vill gärna ge er möjlighet att återkomma med ett förslag på hur detta kan lösas.
Trevlig personal och bra oarkering
Hjälpsam personal och trevligt bemötande
Vänligt bemötande och snabb leverans
Super bra service som alltid.
Trevligt bemötande och bra service. Mycket nöjd med mitt besök!
Bra service trevlig personal, allt till belåtenhet.
Däckbyte fungerade klanderfritt
Engagerade, serviceminded. Över förväntan!
Snabb hantering av mitt problem vid hjulbytet till sommardäck.
Jag bokade en tid för felsökning gällande min nya bil hos BD Södertälje. Jag förklarade att bilen låter konstigt när jag startar den samt att jag misstänker att kamremmen kan vara sliten och därför behöver bytas. Jag har två årsgaranti och skulle koppla det företaget som jag köpte bilen ifrån. Verkstaden BD Södertälje blev klar med undersökningen och det framkom att kamremmen behöver inte att bytas nu då den är i bra/ok skick. När jag startade bilen så kom det där ljudet och frågade vad det är för ljud och varför låter...
Bra bemötande . Snabbt och smidigt och lätt att lämna och hämta
Trevligt bemötande av personalen! Däck bytet gick snabbt! Mina förväntningar uppfylldes med råge på att det gick snabbt och bra info om däck!
Har utfört ett mycket proffsigt och bra arbete precis vad man förväntat sig.
Bra och bemötande och snabb hjälp!
Bra service, trevlig och kunnig personal. Visste inget om verkstaden innan besöket men hoppades att de kunde hjälpa mig att byta dim, dag lyset som inte fungerade. Räknar med att återkomma. Tack
Bra priser och service. Fick gott om info kring kostnader och tidsåtgång. Kommer anlita dem igen.
Bra bemötande och en god service!
Jag är kund sedan ett antal år tilllbaka. Jag har alltid ett bra resonans med kundmottagaren. Tips o råd. Alltid snabb service. Inga problem och kommer även framöver.
Hjälpte och fixade min bil snabbt
Bra och trevligt bemötande , rekommenderar starkt BD bil för den snabba servicen.
Bra bemötande på alla sätt! Så jag är mycket nöjd!
Årlig service ,trevligt bemötande
Trevlig personal och det gick snabbt att få en tid för byte av bromsar och bromsskivor.
Tack för den fina ord. Vi göra vårt bästa av allt.
Dom kan sitt och kan om bilar.
Väl mött. Och trevlig personal
Kul att höra att vi har lyckas med detta. Att vi har fått dig nöjde med vårt mötta och att vi är trevlig
Snabb och bra service fick bilen.
Kul att höra att vi lyckades med en snabb service och att du var nöjd med oss.
Tycker att jag får den hjälp jag behöver och även tips när jag frågar om saker jag kan göra själv. Trevlig personal. 😊
Vi specialiserar oss på att förmedla enkla, lätthanterliga lösningar. Det gläder oss att vi kunnat bistå er och att ni uppskattar vår service; detta är mycket uppskattat av oss på BD Södertälje AX.
Mycket bemötande trevlig personal jag har två bilar som jag använder samma verkstad. Jag är mycket nöjd . Hoppas verkstaden blir kvar. MVH Bo Wallen.
Tack Bo för den positiva feedbacken. Vi bekräftar vår fortsatta närvaro och ser fram emot fortsatt samarbete. Ni är alltid välkomna hit med era bilar och era anhöriga, och vi säkerställer att ni får bästa möjliga service.
Bilverkstad. Vänliga och snabba! Behövde akut hjälp med broms som fastnat.
tack för dessa fina ord. vi älskar vårt jobba och vill hjälpa alla på det bästa sätt för att få klart bilen inom lagom tid.
Perfekt service och mycket snabba och noggrann.
Tack för den positiva feedbacken. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en förstklassig service och skapa en positiv upplevelse.
Bra service till rimliga priser och de ger ärliga bedömningar av bilen utan att försöka sälja på kunden onödiga reparationer.
BD groups policy är att prioritera ärlighet och öppenhet gentemot våra gäster, vilket vi ser som en investering i långsiktig kundnöjdhet.
Proffsigt, snabbt att få tid och
Tack för er positiva feedback! Vi värdesätter ert förtroende och strävar alltid efter att överträffa era förväntningar.
Professionella och supertrevliga att ha å göra med. De jobbade väldigt snabbt med bilen!
tack och vi göra allt vårt bästa få klar bilen på samma dag det är vårt mål.
Jag fick hjälp på studs, hade ingen bokad tid. Dock fanns inte lampan jag behövde byta så den fick jag köpa på Meca, en trappa ner. Jag har haft en återkommande lysande motorlampa som man inte hittat något svar på.
Fick ett fantastiskt bra bemötande när jag fick ett akut problem med bilen. Trots att det var efter stängning så tog kundmottagaren, den enda som var kvar, in min bil och lyckades lösa problemet.
Prioritering av det lila genomförs oavsett arbetstid. Vi värdesätter vårt arbete högt och strävar efter att leverera överlägsen kundservice genom att alltid gå den extra milen.
Kanon bra mottagande och bra service. .. bara att rekommendera.. en hlad ägare till volvo v70;)
Tack för den positiva feedbacken och att vi lyckades uppfylla era förväntningar avseende både gästservicen och bilens service.
Trevligt och proffsigt bemötande med ett tydligt kundfokus.
Vi är mycket glada att höra att ni är nöjda med den utförda reparationen.
Fick problem att vrida om nyckeln i tändningslåset på min gamla bil och då jag behövde bilen omgående (förstås) testade jag att ringa till BD. Javisst, kom hit så fort det passar dig. Trodde inte mina öron! Inlämnad och eftersom nya/gamla tändningslås inte växer på träd till gamla bilar, blev det ett letande. Efter att ha blivit kontaktad av verkstaden där jag blev informerad om resultat och konsekvenser bestämdes att jag hämtar hem bilen. Väl där hade de fixat lite med låset och det kändes som nytt. Tack så oändligt...
Tack för er positiva feedback; vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet och säkerställa att fordonet fungerar enligt förväntningarna.
Fantastiskt bra verkstad! Mycket tack vare Kenneth som alltid är lyhörd och pedagogisk med mig som kund. Jag har servat min bil där i tre års tid nu med både vanliga service arbeten, men även akuta problem, som byte av hjullager, fjädrar, bromsok mm. Har alltid varit nöjd, både med kvaliten och priset, men framför allt kundbemötandet, som är i särklass. Rekommenderas varmt!
Tack ! Du som kund är viktig för oss. Ditt omdöme visar att vi lyckats göra dig nöjd vilket gör oss mycket glada och stolta.
Jag kom in först. De sa varmt välkomna. Det var två personer som stod där och sa välkomna och frågade vad de kunde hjälpa till med. Jag var så stressad eftersom belysningen inte fungerade på min bil. Då sa en ung kille: ”Inga problem, vi löser det direkt.” Jag fick ett fint svar: ”Sätt dig ner, det tar cirka 15 minuter så är bilen klar och belysningen ska fungera.” Men när jag var på en annan verkstad sa de att jag behövde boka tid och att de inte kunde titta på det. Men BD Södertälje löste problemet utan tidsbokning. Från och med nu ska jag bara åka till BD Södertälje, det kan jag lova.
Vi uppskattar er positiva feedback och är mycket glada att höra att ni är nöjda med vår service.
Det var en riktigt bra upplevelse och man känner sig riktigt välkommen. När man kommer in så är det fräscht och rent. Det finns inga ord att beskriva hur bra det var.
Blev trevligt bemött. Kom till verkstaden med punktering vänster framdäck orsakad av en vass metallbit.. Dessutom trasig fjäder höger sida i framvagnen. Så nu har jag två nya däck , och två nya fjädrar i framvagnen.
Tack för återkopplingen. Det gläder oss att du upplevde en positiv och professionell service hos BD Södertälje och vår personal. Vi strävar alltid efter att vid inlämning och leverans ge en högklassig kundupplevelse vid biluthämtning.
Bra service och lättillgängliga.
Hej! Kul att höra, det betyder mycket! Vi gör alltid vårt bästa för att du och din bil ska få bästa möjliga service.
Stort TACK för ditt fina omdöme om oss. Välkommen åter! 😊
Enkelt att boka, servicen gick snabbt samt professionellt bemötande som alltid!
Stort TACK för ditt fina omdöme om oss. Välkommen åter! 😊
Trevlig bemötande och kunnig personal
Stort Tack för ditt fina omdöme om oss! Vi ses igen 😊
Bra kommunikation och trevlig killar . Bra service
Tack för att vi fick ta hand om din bil! Du är varmt välkommen åter 😊
Trevliga, tillmötesgående och duktiga.
Tack Kerstin för ditt omdöme. 😊 Du är varmt välkommen tillbaka!