Väldigt snabb leverans! Enkelt och smidigt!
Beardshop.se
Välkommen till Beardshop.se, en webbshop för dig som älskar skägg! Vi grundades år 2014 av Grooming AB och erbjuder ett brett sortiment av svenska och internationella märken. Här hittar du produkter för skägg, mustasch, klassisk rakning samt pomador - det mesta du som man behöver för din groomingrutin. För oss är det viktigt...
4581 omdömen om Beardshop.se
Sedan starten hos Reco 2014
Mycket bra utbud till vettiga priser och hutlöst snabb frakt! De har även ett bonussystem som är mycket tilltalande. Hemsidan känns lite seg och svårnavigerad emellanåt men det gör inte så mycket.
Leverans tid 1-3 dagar , snarare veckor
Bra utbud. Leveranser dyker upp snabbt. Smidig hemsida.
Lukta bra, inte fått några tjejer än ;)
Jättebra rakhyvel, bra pris snabb leverans
Det var enkelt, och jag fick direkt orderbekräftelse. Fraktfritt och snabb leverans, jag har verkligen inget att klaga på.
Beardshop har ett nästan unikt utbud av varor för mäns hälsa och skönhet i allmänhet och för skägg i synnerhet. Jag beställde mina varor på fredag efter lunch och kunde hämta ut försändelsen nästkommande måndag. Allt jag behöver för min skäggvård finns på ett ställe, det är enkelt att beställa och leveranserna är snabba.
Luktade ingenting och var inte svettbotttagande 🤷🏻♂️
Smooth👍 Bra enkelt smidigt och snabb leverans.
Lätt att hitta det man sökte på sajten enkelt att handla, även bra produkter. Är helnöjd
Helt ok…………………………………………………………………………
Snabb leverans Bra grejer om man jämför med Kinaskräp
Snabb hantering, rätt produkter 👍
Smidig shopping och snabb leverans. Beskrivningen av dofter kan ibland vara missvisade, men det är också en högst personlig preferens vad man tycker om.
Alltid snabba leveranser stort utbud
Snabba, professionella och seriösa inom sitt område. Inga tvivel på att detta är ett av dom mest seriösa i branschen. Rekommenderas 100%. /Christian
En vara jag beställde hade utgått ur sortimentet. De skickade förslag på ersättningsvara som jag kunde välja. Trots att ersättningsvaran var dyrare så fick jag den till ursprungs varans pris. Verkligen schysst och visar att de bryr sig om sina kunder. Rekommenderar dom verkligen.
Snabb och smidig butik inget krångel rekommenderas
Bra och snabb leverans. En av waxförpackningarna var inte inplastad vilket känns konstigt och möjligt ohygieniskt eftersom den andra av samma märke var inplastad…
Hej Daniel, Supershine-vaxet kommer inte inplastade än, men troligtvis kommer även dessa vara inplastad längre fram. Inplastningen är inte av hygienskäl utan för att de inte ska torka, men jag förstår din undran. Bara återkomma till oss om det på något sätt inte känns ok. Mvh /Jimmy Beardshop
100 Jättebra Toppen Perfekt Snabbt + exemplarisk perfekt kundtjänst.
Helt ok. Jag ska återkomma. ……"…….."
The delivery was quick so it was
Bra artiklar och snabb leverans.
Köpte en skäggtrimmer från Remington. Beställde fel först men det löste sig väldigt smidigt med kundsupporten. Rekommenderar verkligen!!
Mycket bra produkter, intressant utbud, leveranssäkra. Enkelt, smidigt, bra!
Bra upplägg på hemsidan, med tydliga priser och valmöjligheter. Lite dålig kommunikation när det leveransen skulle komma, kan bara få information om man är medlem och blivit det innan man handlar. Samma med att få uppföljning om förseningar, var tvungen att ringa själv, istället för att få något meddelande.
Lätt att hitta de varor som man söker efter och till ett bra pris.
Smidigt, snabb leverans och vi är väldigt nöjda med produkten, Suavecito Firm Clay Pomade!
Det gick smidigt med beställning ock frakt.
Värdelösa! Ja ingen uppdatering på min order’! Ej heller fått produkten
Sjukt snabb leverans vilket är super bra
Det var väldigt enkelt att lägga en beställning hos Beardshop.se. Leveranstiden var snabb och effektiv. Jag köpte Zingari Man Shaving Soap The Explorer. Beardshop.se har ett mycket stort utbud av raktillbehör och överlag var min shoppingupplevelse med Beardshop.se utmärkt.
Bra att ni säljer singelraklad. Hittar knappt nån annanstans.
Beställde Mr Bear Family Beard Oil Golden Ember Mr Bear Family Beard Shaper Golden Ember Snabb leverans och smidig navigering på hemsidan.
Mycket enkelt att handla på Beardshop med en mycket fin hemsida som beskriver produkterna. Det är en födelsedagspresent till min son och han har själv valt ut. Paketet kom precis som lovat inom 3 dagar. Jag köpte skäggolja whiskey vanilj för den ville han ha, tyckte det var en intressant doft..
Bra sortiment. Enkelt att handla och betala. Snsbb leverans.
Mycket bra, snabb leverans. Inget att klaga på.
Snabb leverans och bra sortiment
Köper mina produkter där. Snabbt å enkelt.
Snabb leverans bra sortiment kommer handla igen
Enkelt och smidigt att beställa, paketet skickades snabbt och vi är mycket nöjd med produkterna.
Bra och snabb service. Bra priser. Har inte haft några negativa upplevelser.
Ett annorlunda sortiment än vad man kan hitta på de flesta andra ställen. Snabb leverans Hyfsade priser. Mycket bra
Snabbt Enkelt och med kvalitet
Snabb service och leverans! Varan motsvarade mina förväntningar.
Smidig hemsida och snabb leverans
Snabb och smidig leverans. Köpte beardschampo och den va jätte bra.
Snabb leverans, bra pris. Hittade en produkt som inte fanns hos andra försäljare.
Snabb leverans Bra produkter som luktar gott Och gör skägget mjukt och skönt