Beauty by M&L AB

4.3

21 omdömen om Beauty by M&L AB

Farah Q
Skrev om Beauty by M&L AB

VARNING!!! Företag som lurar kunder!! Gjort två helkroppsbehandlingar med laser, första kände jag ingenting alls under behandlingen. Visade sig att maskinen var inne på lagning och ur funktion då de avbokat en bekants tid pga detta. Ifrågasatte ägaren och ville ha en ny behandling som kompensation, ägaren ljög om att maskinen var på vanlig service (och fullt fungerande) men kunde vara snäll och erbjuda dubbla skott nästa behandling. Vid nästa behandling känner jag av maskinens laserdioder tydligt och säger det till laserterapeuten...

MOLLY D
Skrev om Beauty by M&L AB

Ohygieniskt, byter låt på mobil och klocka med samma handskar han behandlar mig med. Ojämnt resultat alla de tre gånger jag varit där. Osäker behandlare som inte vågade korrigera.

Lena D
Skrev om Beauty by M&L AB

Mycket bra bemött och proffesionellt

Heidi Ö
Skrev om Beauty by M&L AB

Underbara människor, gör allt för att göra en nöjd. Man känner sig avslappnad och som hemma på deras salong. Skulle Verkligen rekommendera deras ställe och har jättebra priser.

Maha S
Skrev om Beauty by M&L AB

Fantastisk bemötande! Man känner sig trygg och hörd. Jag har fått botax och filler för första gången hos M&L och varit nöjd varenda gång jag har gått därifrån. Rekommenderas ABSOLUT.

Camilla N

Proffsigt och ärligt tryggt möte är 100% nöjd

Mallak A
Skrev om Beauty by M&L AB

Alla behandlingar var jag jättenöjd över😍😍

Shaheera S
Skrev om Beauty by M&L AB

Gigffhufufcx2dsvrhfnwfnfbnwgrbdbdbwfegegev4qhrhrwbachrqbdqhqfbqdbdbdqbdqbdbfqbrb sve eve eve eve evrjgnsvhntnuykt2ou

Hazal Y

Så fint bemötande. Trevliga och älskade min djuprengöring 🎉

Nadia K

Jättebra bemötande av både Lina, hennes man och Maya! Inget att klaga på❤️

Jasmine N
Skrev om Beauty by M&L AB

Alla fillers tjänster är fantastiska och jag är verkligen så nöjd men övriga behandlingar jag har testat som ex bb-glow & plasma pen, har jag inte fått så bra intryck av! Personalen är så sjukt välkomnande och det är den största anledning till att jag är en återkommande kund.

Per-ola N
Skrev om Beauty by M&L AB

Jag blev jättenöjd med min tandblekning. Mycket professionellt.

Melin S
Skrev om Beauty by M&L AB

Fantastiskt trevliga och professionella, super nöjd me mina läppar o botox. rekommenderas starkt !!

Laila A
Skrev om Beauty by M&L AB

Har gått kurs för både fillers och botox och jag kunde inte varit mer nöjd! Personalen är professionella och mycket trevliga. Kursens innehåll var bra uppdelat.

Jakob D
Skrev om Beauty by M&L AB

Tandblekning, blev inte en nyans vitare.

Svar från Beauty by M&L AB

Hej Jakob! Tråkigt att du inte fick ett resultat. Tandblekning är väldigt individuellt och den informationen får man även innan behandling.

Sali K
Skrev om Beauty by M&L AB

Trevlig bemötande och professionellt.

Caroline N
Skrev om Beauty by M&L AB

Jag gjorde en tandblekning och blev jättenöjd med resultatet. Jag blev bra bemött och rekommenderar verkligen dem.

Hzno T
Skrev om Beauty by M&L AB

jag fixade fillers , bemötandet kan inte finnas bättre , de ger bra råd på hur det ska va för att bli så naturligt resultats som möjligt som jag önskat . kort förklarat riktigt grymma människor .

Emelie U

Helt underbart bemötande 💕 lika nöjd varje gång! 💕

Aryanne B
Skrev om Beauty by M&L AB

Proffsig och sjukt lugnande behandlare

Magdalena N
Skrev om Beauty by M&L AB

Super duktiga! Gjort både fillers och djuprengörande behandling, jättenöjd med båda, och personalen är så trevliga och noggranna.