VARNING FÖR BEAUTY4YOU BY BK I STOCKHOLM!
Jag bokade en LPG-behandling hos Beauty4you by BK, en klinik i Stockholms innerstad, efter att ha sett att ägaren sålde behandlingar via Letsdeal. Jag hade hört mycket gott om behandlingen och ville själv testa. Bokningen via Bokadirekt gick smidigt, och ägaren ringde upp efter 24 timmar för att boka om tiden, vilket inte var några problem.
Sedan min förlossning har jag haft stora problem med det kvinnliga, som fortfarande är oregelbunden. När jag fick det kontaktade jag ägaren... i god tid och frågade vänligt om jag fortfarande kunde göra behandlingen eller om jag behövde boka om den. Svaret jag fick var chockerande. Ägaren svarade med en nedlåtande ton och påpekade att jag borde ha vetat när min mens skulle komma, samt hotade med att jag skulle få betala extra om ingen annan kunde ta min tid.
För att försöka förklara min situation bättre ringde jag upp ägaren, men då blev det ännu värre. Hon började prata till mig på ett nedvärderande sätt, svor åt mig och la på mitt i samtalet. Jag kände mig totalt förnedrad och skickade ett sms där jag förklarade hur jag kände, men hon fortsatte att svära och vara hotfull. Till slut skrev jag att om hon fortsatte så skulle jag polisanmäla henne.
Trots allt skickade hon senare en faktura via Bokadirekt, där summan var högre än den ursprungliga Letsdeal-kupongen. Jag bestred fakturan och kontaktade Letsdeal, som fick se hela vår sms-konversation. De blev chockade över hennes beteende, makulerade fakturan och återbetalade mig. De var väldigt tydliga med att hennes agerande var både sjukt och extremt oprofessionellt.
Även om jag till slut fick rätt, vill jag varna andra. Ägaren verkar bara vara ute efter att lura folk på pengar, och hennes sätt att hota och svära åt sina kunder är bortom all professionalitet. Om du inte vill få huvudvärk och känna dig förnedrad, råder jag dig att hålla dig borta från Beauty4you by BK.