Honung av kvalité med stor variation av olika smaker som höjer upplevelsen. Alltid nöjd, snabb och pålitlig leverans.
BeeCenter
Välkommen till BeeCenter! Som medlemmar av Svensk Biodlarförening, följer vi på BeeCenter föreningens regler. Vårt sortiment är en blandning av sorthonung från Sverige och Kroatien, noggrant utvald för att garantera högsta kvalitet. Vi prioriterar miljön och biologisk mångfald i vår biodling, och med en stark passion för biodling...
16 omdömen om BeeCenter
Sedan starten hos Reco 2023
Gott,gott, gott och kvalitet. Jag kommer alltid komma tillbaka så länge ni har denna service och ambitionen att alltid lyssna in kundens behov innan ni rekommendera den bästa produkten för ändamålet. Min fru har pollen och har fått rekommendationen om att äta honung varje morgon med lite extra pollen i. Det hjälper faktist!
Fantastisk god honung. Och mycket att välja mellan.
Den krämiga svenska honungen är magisk. Sedan är de små förpackningarna perfekta till ostbrickor.
Brå honung med olika sorter och smak.
Kan bara stark rekommenderas. Vi hemma har köpt fler smak. vi ska försöka rekommendera dom vidare till nära bekanta
Underbar service vid frågor och försäljning. Produkten är av ren topkvalitet jämfört med andra liknande ute på marknaden. Och de säger man som har honung varje morgon till frukosten!
Honungen var jättegod! Tack för fint bemötande och bra produkter!
Mycket brett utbud, tack för smakproverna!
Letat länge efter bra honung och äntligen kan jag säga Beecenter topp klass på honung. Rekommenderar starkt
Bästa produkter i hela världen!
Fick tips av en god vän som rekommenderade beecenter då jag lever på honung i princip. Har köpt honung runt om i Sverige och i Europa då jag reser mycket. Byter ej från beecenter, jag får kvalite smak och entusiasm där, Hos beecenter har jag ett bredd sortiment. Min favorit är den krämiga. Rekommenderas starkt.
Honungen är utmärkt. Prova och testa!
Det absolut godaste honungen jag smakat på! Kul också att det finns så många olika typer av smaker. Min favorit just nu är citron smaken. Känns bra att det också gynnar närproduktion och att det värnar vår miljö!
Honung av topp kvalitet och nordens bredaste sortiment!
Kanon ! Otroligt god honung och kunskapen de har är WOW 10/10