Varning för Berggrens Juveler!
Jag vill bara varna er för att köpa förlovningsringar hos Berggrens Juveler i Stockholm.
Det gjorde nämligen vi och det blev bara massa strul.
När vi var inne och beställde ringarna fick vi beskedet att vi kunde hämta ringarna ett datum 3 veckor senare. När vi väl kommer in efter 3,5 vecka är ringarna fortfarande inte klara, vi blev förvånade för Berggrens Juveler har inte ringt eller försökt att kontakta oss på något sätt. Så här har vi då begett oss in till de centrala delarna... i Stockholm helt i onödan! Och dessutom möts vi av ansvarsavtagande från Berggrens Juveler som hävdar att de hela tiden sagt att leverans skulle ske först om ytterliggare 4v! Alltså totalt 7v från beställningen. Detta är dock enbart bortförklaringar från Berggrens sida då det står klart och tydligt på kvittot att leveransdatum var 3 veckor från beställning.
Hur som helst finns det inget som kan göras utan att vänta, men leveransdatumet är nu precis innan vår planerade förlovningsfest då vi lyckats tajma in vänner som är här på besök från utlandet. Dagarna går och nån dag innan det nya leveransdatumet ringer jag till Berggrens Juveler för att kolla status på ringarna. Då möts av samma ansvarsavtagande från Berggrens Juveler som inte har någon aning om vad status är på ringarna. Man kan ju tycka att nu när ringarna blivit extra försenade, att Berggrens skulle ha våra ringar under extra uppsikt och höra av sig till oss så vi slipper vara oroliga men icke. Jag lyckas i alla övertyga Berggrens att kolla upp status på ringarna och sen höra av sig till oss. Lite senare på dagen hör de av sig och säger att ringarna är skickade med FedEx till butiken och ska komma fram på Fredagen innan vår förlovningsfest. På Fredagen ringer jag ytterliggare för att kolla om vi kan komma in och hämta ringarna, (vill ju inte åka in i onödan igen), men nu får jag fram att ringarna INTE skickats tidigare (som de sa, detta var alltså en lögn) utan att de skickats idag.
Ringarna kom därmed fram först efter helgen och vi blev utan ringar på vår förlovningsfest :(
Berggrens Juveler kommer med bortförklaringar och försöker slingra sig, verkligen allt för att komma undan och inse att de gjort fel.
Vill ni börja er förlovning utan problem, undvik Berggrens Juveler.