Bra jobb och bra bemötande. Pålitliga.
Berggrens Måleritjänster
Berggrens Måleritjänster erbjuder dig hjälp med in- och utvändig målning, tapetsering, brandskyddsmålning och mycket mer! Vi arbetar för att uppnå högsta möjliga kvalité, och det nås när man har kompetenta och service inriktade medarbetare som har kunskapen och den kreativa delen påslagen när det kommer till att tänka nytt....
10 omdömen om Berggrens Måleritjänster
Målning av hall o vardagsrum. Väggar, tak, dörrar o karmar. Det blev jättefint!! Noggrant utfört. Offerten stämde med räkningen för arbetet.
Trevligt bemötande och mycket nöjda med resultatet
Proffsigt utfört med ett slutresultat som verkligen visar att det är yrkesskicklighet man betalat för. Rekomenderas, och är vårat självklara val när det är dags för nästa del av husrenoveringen.
Väl utfört arbete och trevligt bemötande
Trevligt bemötande och fint utfört arbete
Kan varmt Rek.Berggrens Måleritjänst.Bra och välgjort arb. Utfört enl.lämnad offert.Personligt bemötande och hörsamma för åsikter under arb.gång.Kommer framledes att anlita Företaget för åtgärder på fastigheten.
Kunniga i sitt yrke och hade trevligt bemötande
Rekommenderas. Noggranna och vill verkligen göra ett gott jobb!
Hej Kaj! Kul att du är nöjd med vårt arbete samt vårt engagemang. Mvh Niklas
Berggrens måleri utförde dec 2015 och jan 2016 måleri avseende väggar fönster och dörrar i 2 stora mottagningsrum på min klinik. Jag är helt nöjd med både process,bemötande och resultat. Mycket fint blev det och mycket lyhörd målarmästare som fann bra lösningar efter mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera Berggrens måleri!! Åsa Klerfalk Bergh Tankekraft Varberg AB
Trevligt bemötande. Mycket god planering. Mycket väl utfört arbete!