Det här en äkta recension av mig. Jag kan bara säga att dom är en av dom bästa klockbutikerna som jag har handlat ifrån. Butiksanställd ringde mig 2 gånger för att hjälpa mig med frakten eftersom jag ville ha en specifik utlämning ställe och om klock försäkring. 2 dagar efter så var klockan hos mig. Kommer handla igen framöver hos er. Med vänlig hälsning, Albert.
Berlins Ur
Välkommen till Berlins Ur! Vi på Berlins Ur har funnits med i branschen sedan 1986 vilket borgar för bred och djup kunskap. Vi vet vad kvalitet innebär och vi har alltid dig som kund i fokus. Vi är bara nöjda när du är nöjd. Vi på Berlins Ur kan hjälpa dig att hitta din nya klocka såväl som att reparera din existerande klocka....
201 omdömen om Berlins Ur
Sedan starten hos Reco 2020
Otroligt trevlig personal och bra service. Ringde upp och frågade om det var något jag undrade över med den Seiko 5 jag köpte.
Snabb och bra service. Fin klocka och jag är nöjd
Kunniga, proffsiga och väldigt trevliga.
Otroligt fin och snabb service, kan absolut rekommendera dem!
Bra service, bra bemötande, bra pris och snabbt levererat.
Utomordentlig service! Helt oklanderlig! Är en återkommande kund och det lär bli fler affären. Mina bästa rekommendationer.
Tryggt och säkert med god kommunikation och snabb transport. Rekommenderas varmt! Tissot sjuksköterskeklocka.
Bra service. Hade en retur som inte gicknigenom. Hade lämnat in klockan hos en annan här hemma för länkförkortning men repat klockan. (Såg inte det själv) Returen gick så klart inte igenom och det är helt ok. I ett större perspektiv är det bra för man säljer bara tip top
Klockren köpupplevelse! Berlins Ur hörde av sig kort efter min beställning och informerade att klockan jag beställt till sonen i födelsedagspresent fanns i lager och var redo att skickas och frågade om jag ville att de skulle justera länken på klockan. Det var något jag hade varit helt inställd på att behöva ta med honom till en fysisk urmakarbutik där vi bor för att fixa i efterhand. Men de fixade det innan de skickade klockan utifrån det mått jag gav dem och bjöd på det utan extra kostnad! Supertrevligt bemötande!
Personlig och proffsig service även vid on line-köp. De är en av väldigt få som på eget initiativ ger status på leveransen över telefon i stället för via mail. De la classe!
Utan tvekan den bästa service jag har fått inom branschen. Personligt bemötande med extra allt. Jag är väldigt glad att jag hittade er och för er hjälp med att finna en present (Seiko Prospex) till min son på hans konformationsdag.
Amazing team there and can be trusted
Köpte en klocka till min son i studentpresent och de var väldigt hjälpsamma och proffsiga. Rekommenderar Berlins ur helhjärtat!
Toppen service och snabb leverans.
Trevligt bemötande och de ordnade leveransen snabbt och smidigt.
Bra service och snabb leverans
Bra kundbemötande. Men klockan som fanns på hemsidan fanns inte i verkligheten så det blev inget köp.
Berlinsur.se vet hur man tar hand om sina kunder, bra återkoppling, fick ett personligt handskrivet meddelande med leveransen. Allt var toppen.
Snabb leverans och nöjd med klockan.
Lätt och trevligt att handla av denna butik! Kundfokuserat bemötande och vilja att lösa allt till det bästa för mig som köpare. Den klocka jag beställde som en gåva kom fram i tid trots att den var en beställningsvara. Tack för allt, jag handlar gärna av er igen!
Mycket trevlig, kunnig, tillmötesgående och serviceinriktad personal. Kunden i fokus! Kommer handla fler gånger härifrån.
En köpupplevelse som var långt över förväntan! Omedelbar kommunikation, snabb handläggning och frakt. Jag fick fina erbjudanden och klockan jag köpte var omsorgsfullt packad tillsammans med en liten gåva. Toppen!
Väldigt bra personlig service 😊
Fantastisk service och gott bemötande.
Bästa upplevelsen jag någonsin har haft av en beställning. Snabb leverans, personlig service och bra priser. Hjälpte till att justera länken så den satt perfekt.
Snabb levereras och väldigt trevligt bemötande från personalen på Berlins Ur som ringde upp mig angående min beställning. Servicen är helt enkelt toppklass och jag är väldigt nöjd med min nya Seiko 5 Sports Automatic. Den här butiken rekommenderas varmt!
Mycket trevligt bemötande och snabb hantering. Klockan levererad på två dagar och mycket väl förpackad. Kan utan tvekan rekommendera Berlins Ur Mvh / Anders
Toppenhandlare. Bra service , utbud och priser. Återkommer gärna
Överraskande bra service. När den utlovade leveranstiden blev längre pga slut hos Berlin ringde de upp och kollade om vi kunde invänta den ökade levranstiden. Dessutom trevligt bemötande..
Jag har beställt en klocka till min dotters födelsedag. Det framgick inte på webbsidan att den inte fanns i lagret, eller att det var lång leveranstid (ca 7 veckor). Berlins Ur hörde dock av sig, både via mobil och epost och meddelade detta samt informerade om att jag kunde häva köpet om leveransen dröjde alltför länge. Jag är nöjd med hanteringen
Grym service och riktigt uppskattat med ett samtal innan leverans av klockan jag beställde på nätet!
Väldigt bra service & väldigt nöjd med produkten!
Bra bemötande när jag ville ha en speciell klocka ringde upp direkt och klockan kom 2 dag senare.10/10👍🏽
Snabb kontakt om beställningen och leveransen kom som utlovat. Mycket trevlig och bra service!
Köpt två utmärkta klockor och fått mycket snabb leverans båda gångerna. Enda lilla minus är att informationen om klockorna på hemsidan är lite väl kortfattad.
Jättetrevliga, rekommenderas varmt.
Exceptionellt personligt bemötande.
Vad roligt att du uppskattade bemötandet Christoffer. Önskar dig stor glädje av nya snyggklockan. Tack för omdömet.
Beställde en klocka, trevligt bemötande både på telefon och Mail. Klockan levererades snabbt även fast den inte fanns på lager hos dom!
Tack för omdömet och god fortsättning! Hör gärna av er om vi kan hjälpa till ytterligare framöver.
Mkt bra bemötande! Snabbt svar bästa service!
Tack för omdömet Fredrik. Gott nytt år!
Trevligt bemötande och snabb leverans! Minus var att klockan hängde i en påse på brevlådan hela dagen när den levererades av Post Nord och vem som helst kunde har tagit den. Frakten bör tänkas över. Det är inte lämplig att skicka en klocka som är värd flera tusen på detta vis.
Tack för omdömet Alexander. Gällande frakten så är det Postnord som tyvärr gjort fel. Fint att du är nöjd i övrigt!
God och trevlig service. Snabb leverans.
Tack för omdömet Paul. Varmt välkommen åter!
Kontaktade i samband med ett eventuellt klockinköp Berlins ur för några kompletterande frågor. Blev mycket trevligt och vänligt bemöt av Richard som besvarade mina frågor. Jag fick efter lagd beställning information via mail om när klockan postades samt förväntat leveransdatum. Och när paketet med min klocka anlände så innehåll det även lite julgodis! Så här vill jag alltid bli bemött när jag handlar via nätet!
Tack för omdömet Jan och tack själv för trevlig kontakt. Ha en god jul nu!
Har aldrig fått så personlig service när jag handlar online. Hade mina reservationer om att köpa en klocka från nätet men Berlins Ur gjorde det till en utmärkt upplevelse från början till slut!
Tack för det fina omdömet Oscar. Roligt att det blev uppskattat. God jul!
Otroligt bra service och personlig återkoppling gällande min order.
Tack för det Almedin! Önskar dig stor glädje av nya klockan!!
Proffsigt bemötande. Ringde upp och fråga om dom skulle ändra storleken på länken. Sen när jag fick klockan så låg det en handskriven lapp i där dom tackade för beställningen, samt önskade god jul
Tack för det fina omdömet Klas. Välkommen åter och god jul!
Smidig och professionellr. Fick ett samtal från butiken där de frågade om försäkring. Fantastiskt engagemang!
Tack för omdömet Linus. Hoppas du får stor glädje av klockan!
Bra bemötelse och service! Lär vända mig till dem igen vid framtida klockköp.
Tack Christoffer. Du är välkommen åter!
Personligt bemötande, bra service och pris.
Tack för det fina omdömet Björn!
Köpte Tissot herrur,besvikelse att se att klockan troligtvis varit i utställningen i butiken då det saknades fabrikslevererade plastskydd på glass och boett Klockan köptes som ny, dåligt att inte informera om att det inte var en oupplockad vara,Snabb leverans och bra pris.
Tack för omdömet Hendrik. Vi plastar alltid av varorna, tråkigt att du upplevde det som negativt. Önskar dig en fin dag!