Bernt i Lund AB

Bernt i Lund AB

• Badge2024
4.8

Bernt i Lund är din pålitliga symaskinsförsäljare och expert på symaskinsservice samt sytillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa symaskiner, från enklare modeller för nybörjare till mer avancerade maskiner för proffs. Hos oss får du även hjälp med service av din symaskin och finner sytillbehör till alla typer...

460 omdömen om Bernt i Lund AB

Sedan starten hos Reco 2024

Monalena B
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans och fick det jag beställde.

Marie K
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag hittade exakt det jag sökte efter och billigt också! Snabb leverans som grädde på moset ! Toppen

Sofia S
Skrev om Bernt i Lund AB

Supersnabb leverans och enkel hemsida. Trevligt med ett personligt meddelande på följesedeln.

Thérèse V
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans, inga problem.

Gisela S
Skrev om Bernt i Lund AB

Duktig personal. Fick den informationen jag behövde för att välja en symaskin som passar mig

Ann P

Prisvärt Snabb leverans Hade det jag sökte

Renee S
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabbt smidigt enkelt billig dragkedja men dyr frakt

Karin H
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra pris och snabb leverans. Tack för affären!

Gun-Mari E

Stort sortiment. Snabb leverans! Trots långt avstånd Skåne- Lappland

Kenneth A
Skrev om Bernt i Lund AB

Nu har jag hunnit handla 1 ggr, men jag fick ett telefonsamtal från en trevlig kvinna, som sade att dom inte de antal som jag beställde från början, och hon beklagade deras del. Just denna återkoppling till kund är värdefull för kunden, och förtroende till företaget stärks betydligt. Förmodligen kommer jag framöver beställa fler artiklar av dem i framtiden. MVH Kenneth

Christina S
Skrev om Bernt i Lund AB

Nog den bästa servicen jag upplevt när jag handlat på nätet!

Barbro K
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag är så nöjd med båda varan och den snabba frakten! Toppbetyg!

Margareta L
Skrev om Bernt i Lund AB

Det är en utmärkt affär, som jag varmt rekommenderar. Utmärkande är ett vänligt bemötande och god yrkeskunskap. Även internethandeln fungerar perfekt.

Björn Ö
Skrev om Bernt i Lund AB

Grejorna funkar perfekt… än så länge, har inte tvättat byxorna ännu.

Christel E
Skrev om Bernt i Lund AB

Positiv upplevelse att handla från Bernt i Lund. Niklas besvarade mina frågor och gav råd inför mitt symaskinsköp. Uppskattade den snabba leveransen.

Brigitte K
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var lätt att handla och allt uppfyllde mina förväntningar. Mina köp var en spol korg och några rullar dekorations tråd. Mycket nöjd med allt.

Kent J
Skrev om Bernt i Lund AB

Hittade vad jag sökte och allt fungerade som förväntat.

Eva G
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket trevligt bemötande och fin service.

Camilla L
Skrev om Bernt i Lund AB

Besökte deras monter på Sy och hantverks festivalen i umeå. det var väldigt trevlig personal som jobbade på Bernt i lund. Är väldigt nöjd

Solveig B
Skrev om Bernt i Lund AB

Enkelt att beställa. Bra beskrivning av varorna. Snabb respons på beställningen. Snabb packning och meddelande om att varorna skickas och preliminär leveranstid. Varor motsvarade förväntningarna till 100%. Återkommer troligen som kund.

Agneta S
Skrev om Bernt i Lund AB

Enkelt att handla och det gick snabbt och lätt och jag är nöjd. :)

Nathalieé O
Skrev om Bernt i Lund AB

Bernt i Lund har ett bra utbud med produkter inom sömnad. Beställningen blev snabbt hanterad och jag är mer än nöjd över deras service!

Jan B
Skrev om Bernt i Lund AB

Bästa textil/sybehörsbutiken. Otroligt snabb leverans och ett mycket bra sortiment.

Bo W
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket nöjd! Allting har stämt på pricken. Snabb leverans direkt i brevlådan. Tack fr Bobby i Kärtared (sjömansarbeten)

Anders J
Skrev om Bernt i Lund AB

Tack för en smidig leverans det gör att om jag ska beställa mer någon gång så återkommer jag.

Eva R
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket snabb leverans när jag köpte tråd och stabilisering. Beställde ena dagen och fick det dagen efter. Mycket bra service

Inge-Gerd E
Skrev om Bernt i Lund AB

Trevliga och mkt fin servcice mot kundena. Mkt nöjd och glad kund.

Maria B
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leveranser, utmärkt kundtjänst!

Barbro V
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag köpte en märkpenna och band. Leveransen gick fort och allt fungerade till belåtenhet

Kristin S
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag fick ett mycket snabbt, upplysande och vänligt svar via mail på en fråga jag hade, och lika snabb leverans. Rekommenderar Bernt i Lund varmt!!

Åse H
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb och bra service, väldigt nöjd!

Ingemar F
Skrev om Bernt i Lund AB

Det verkar vara ett helt OK företag. Jag kommer säkert att handla en del grejor därifrån i fortsättningen.

Jessica S
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra och informativ hemsida. Köpte reservdelar till symaskinen, lätt att finna korrekta delar. Snabb leverans efter beställning.

Gerd A
Skrev om Bernt i Lund AB

Fina varor. Mycket snabbt expedierat.

Sara J

Inga förväntningar egentligen. Få vara hem. Å det fick vi. I bra tid

Maria N
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var en dålig översättning tabell av brodergarn ni hade. Skulle ha en guldfärg och fick orange. Inte nöjd !

Svar från Bernt i Lund AB

Hej Maria. Jag tror det var jag som pratade med dig och försökte hjälpa till med översättningstabell. Översättningstabellen är inte alltid exakt och kan ibland avvika något och det brukar jag alltid tala om. Men det kanske blev något missförstånd på telefonen. Du får gärna maila in vilket färgnummer och från vilket varumärke du ville ha översatt så kan vi dubbelkolla var det har gått fel och försöka hjälpa dig vidare. Mvh Niklas

Ann-Sofie G
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var lätt att hitta vad jag ville köpa på hemsidan. Det var första gången jag handlade, så jag hade inga förväntningar. Nu när jag vet att det var bra, så kommer jag att handla fler gånger. Jag köpte flera olika tyger till bra priser.

Anita D
Skrev om Bernt i Lund AB

Har handlat hos er sedan starten. Fortsätter åka till Lund om jag ska ha sybehör eller symaskin, fastän jag bor i Malmö.

Helena B
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans av rätt varor. Jag kommer definitvt handla där igen.

Maria B
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabba och korrekta leveranser. Jag uppskattar de handskrivna hölsningarna på följesedlarna (Sabine, Ellinor). Utmärkt sortiment, det enda jag saknar är ett vövt mellanläg med horisontell stretch och utan vertikal stretch. Och den nyinköpta Janomen MC6700P sköter sig alldeles utmärkt Ellinor. /Maria

Svar från Bernt i Lund AB

Hej Maria. Tack för en fin recension. Om du hittar en sådan produkt hos någon annan återförsäljare så får du gärna tipsa oss på mailen så kan vi se om det är något vi kan ta in. Mvh Niklas

Sofia R
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb återkoppling och snabb leverans efter att de fått in varan i lager.

Lotta L
Skrev om Bernt i Lund AB

Hej Snabb leverans, verkar vara ett trevligt litet företag som man köpa varor av.

Gunhild Ö
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabbt! Bra sortiment av dragkedjor!

Louise D
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag köpte min första symaskin och fick då en guidning av maskinerna som fanns och vilka som skulle passa mina behov. Jag fick se demonstrationer av maskinerna och tid att prova dem själv i egen takt. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och med informationen och engagemanget jag bemötes av.

Anita O

Snabb leverans +en trevlig hälsning på följesedeln från Sabine 😊

Per S

Enkel beställning, Snabb leverans bara gott att säga om Bernt i Lund AB

Birgitta B
Skrev om Bernt i Lund AB

Fantastiskt sortiment av knappar! Har inte hittat så bra knappar sedan 60-talet i Stockholm.

Birgitta R
Skrev om Bernt i Lund AB

Köpte dragkedja av metall. Det gick snabbt och enkelt. Att posten tar oförskämt dyrt porto, rår inte Bernt i Lund för. Portot var dyrare än artikeln. Jag är mycket nöjd med firman.

Mattias H
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabbt enkelt å bra precis som det ska va

Elisabet B
Skrev om Bernt i Lund AB

Trevligt bemötande och supersnabb leverans !