Lätt handla, fint inslaget paket med skjortan jag beställt kom vi brevlåda på ett bra sätt. Kvaliteten och passformen skjortan var inte i linje med vad jag trodde efter beskrivningen, skickade därför tillbaka produkten.
Bestofbasic.se
1678 omdömen om Bestofbasic.se
Sedan starten hos Reco 2019
Bra hemsida , lätt att beställa, snabb leverans. Helt nöjd med den jumper jag beställde.
Bra pris på kvalitet produkter
Bra kundtjänst och snabb leverans.
Köper alltid mina jeans på best of basic, väldigt bra och smidigt och snabb leverans.
Vid 2 tillfällen har jsg köpt blusar och en gång en yllekavaj. Alltid mycket nöjd. Har motsvarar förväntningarna, passat. Har köpt byxor men då i butik i Sollentuna Centrum. Snart den enda bra damsugaren som finns att tillgå tillsammans med Känsla och smak
Snabb leverans ! Toppen! Köpte en jacka..
Mycket att välja på, snabb leverans.
Uppskattad affär för äldre damer och byxor för flera grupper. Lite för tyskt för min del. Blommor och mönster på allt. Skulle uppskatta en tuffare stil men fortfarande för damer. Följer några tyska dammoden som har så snygga kläder med stil och klass. Birgitengels fashion. Handlar alla mina byxor på best of basic. Inga toppar
Bra kvalitet och snabb leverans. Byxknappen dock inte isydd riktigt och hängde i en lång tråd.
Fick meddelande om att produkten var slutsåld.
Jag var betänksam över att köpa långbyxor på nätet, så svårt när det gäller storlek, men jag ville gärna ha just dessa. Det gick alldeles utmärkt. Snabb leverans, jag fick returnera de första eftersom jag hade tagit till när det gällde storlek, men jag läste måtten noga, mätte och jämförde, gick ner 2 storlekar, och de nya jag fick var helt perfekta, behöver bara läggas upp. Inget problem med returen och de nya kom lika snabbt. Så jag är helt nöjd.
Enkelt att handla och snabb leverans
Tycker mycket om deras jeans… bra med olika benlängd på vissa modeller.
Fina byxor och jeans! Bra kvalitet och passform.
bra kvalitet, snabb leverans, lätt att handla och framför allt snygga kläder
Fri frakt och retur när jag beställde, snabb leverans.
Den bästa affären , köper nästan allt. Tack för att ni finns.
Snabb leverans som fullt ut motsvarade mina förväntningar.
Hittar alltid vad jag söker. Visserligen är sortimentet delvis "tantig" men som sagt finns det alltid något för mig också. Och det är bekvämt att handla på nätet eftersom jag är rörelsehindrad.
Bra hemsida, enkelt att beställa, snabb leverans, bra vara.
snabbt svar om jag frågar om färger o vad som passar trygga kan skicka tillbaka om det ej passar Svea bank går att lita på
När jag handlar på Bestofbasic vet jag vad jag vill ha, jag har ofta provat i fysisk butik i förväg men köper på nätet när t ex inte rätt färg eller storlek finns i butiken. Jag vet därför vad jag får och leveransen fungerar alltid bra. Mitt senaste köp var en tunn jacka ( Mapelina, färg Bark) som inte fanns i rätt storlek i butiken. Jag är mycket nöjd med mitt köp.
Blev besviken. Den vara jag beställde fanns inte i lager. Detta trots att den var markerad som beställbar. Fakturan kom innan jag fick mejl om detta.
Det var smidigt att beställa. Kändes tryggt och gick snabbt att få hem blusen.
Snabbt svar på frågor, snabb leverans och Vara motsvarade mina förväntningar.
Best of basic har bra och klassiska kläder👍🏻😊
Fick en bekräftelse på min beställning och Svea gjorde återigen en kreditupplysning. Fick sedan ett meddelande att varav var slut
Storlek stämde ( byxor) gillar inte att handla på nätet men denna gång mer än nöjd
Handlar mest på webben. Snabba leveranser och mycket bra kundservice. Denna gången kom min beställning dagen efter i brevlådan - så det kan inte bli bättre…
Det var lätt och bekvämt att handla på hemsidan .Hemsidan är bra. Snabb loch pålitlig leverans. Jag är mycket nöjd. Den har ett mycket stort utbud av kläder.
Snabb service och bra utbud av varor.
Hemsidan är bra med tydlig information om varje plagg, inklusive storleksbeskrivning.Jag gillar de enfärgade basplaggen. Jag har bl a köpt linnebyxor, -shorts, - blus och - skjortor i sommar. Är mycket nöjd med plaggen.
Bra utbud och pris på kvalitetskläder. Snabb leverans och smidigt att ev. returnera kläder som inte passade. Vid mejlkontakt har fått snabb återkoppling för att få info om något plagg innan beställning. Kort och gott: enkelt att handla hos Best of Basic😊
Handlar mina byxor hos er eftersom ni har märket Brax! Däremot är jag inte så förtjust i märket Micha som ni också har. Bra service och transporterna har fungerat! Mycket bra att ni stödjer Barncancer fonden!
Jag köpte ett par jeans , som jag var mycket nöjd med och storleken överensstämde väl. Frakten hem gick fort och det var enkelt att hämta ut paketet. Jag är mycket nöjd med helheten.
Enkelt och lätt att handla! Bra modeller och fin kvalitet på era plagg! Passar mig utmärkt!
Proffesionellt personal. Kunnig på vad som passar min kroppsbyggnad.
Fungerar för det mesta Denna gång fick jag vänta över en vecka på paketet
Utmärkt, precis som namnet på butiken. 🙏
Ganska bra. Men kunde varit bättre information. De säger att jag fått mail men så var det inte. Kanske tekniken inte funkade. Men pengarna skickades omedelbart tillbaka till mig men jag såg inte att jag fått tillbaka dem. Ingen signal om att pengarna skickats tillbaka,
Svårt att veta när leveransinformation saknas och inget paket har kommit till mig ännu..,
Bestofbasic har jeansmodeller som passar mig perfekt. Jag blir alltid nöjd med mitt köp. Leveransen är snabb och paketet kommer hem till dörren ! Toppen!
Min ringa erfarenhet av företaget är mycket positiv. Snabb och bra service från kundtjänst!
Dåligt att inte få orderbekräftelse
fint uppläggning och trevlig bemötande
Väldigt bra och prisvärt. Är så nöjd 🤗 kommer att handla fler gånger
Saki skinnjacka i rosa och storlek 40, satt perfekt så normal i storleken och färgen så fin 👍😀
Jag tycker att det är ett mycket bra sortiment, bra storleksguide som stämmer bra vilket är viktigt för mig eftersom jag ofta beställer från webbsidan. Snabba leveranser.
Min beställning kom inte fram som förväntat , men då jag via mail kontaktade kundtjänst fick jag snabb hjälp och frakten betald! Varan har nu anlänt och allt är till belåtenhet!