Bestofbasic.se

1700 omdömen om Bestofbasic.se

Sedan starten hos Reco 2019

Ulla B
Skrev om Bestofbasic.se

Jag köper mina byxor hos Best if basic för det finns så bra urval och fin hjälp som man kan få med att prova ut modell och storlek. De byxor som jag köper passar bra till mig och är också snygga och fint sydda så jag är så nöjd med Best of basic.

Karin S
Skrev om Bestofbasic.se

Beställde 4 plagg på rea och fick 3 av dem. Snabb leverans. Det enda som drar ner betyget ett steg är det inte fanns någon information om varför ett plagg inte levererades.

Eva Elisabet S
Skrev om Bestofbasic.se

Riktigt bra! Smidigt att handla på nätet och kunna betala med swish, och få varan i brevlådan eller vid dörren.. Bra med kraftig påse istället för kartong.

Ylva G
Skrev om Bestofbasic.se

Krångligt vid fel på plagg. Varit nöjd i butik

Ylva K
Skrev om Bestofbasic.se

Smidigt! Lätt att förstå! Bra storlekar!

Ulla B
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket duktiga på långbyxor. Övriga plagg - lite si-så där.

Anita O
Skrev om Bestofbasic.se

Väldigt nöjd med mina varor. Snabb leverans.

Lena J
Skrev om Bestofbasic.se

Klänningen motsvarade den på bilden. Färgen var precis som förväntad. Snabb leverans

Bodil J
Skrev om Bestofbasic.se

Beställning och leverans fungerade snabbt och smidigt.

Gunilla N
Skrev om Bestofbasic.se

För det mesta ett bra sortiment som passar mig. Utmärkt service.

Gunilla Birgit W

Trevligt bemötande, bra service

Torborg L
Skrev om Bestofbasic.se

Har beställt varor på nätet från Best of Basic i flera år och det fungerar alltid perfekt!

Ebba J
Skrev om Bestofbasic.se

Bra kläder för mig . Fick tips i affären i Gbg. De hade inte min storlek så jag gick in på sidan och hittade det jag ville ha.

Monika C
Skrev om Bestofbasic.se

Gillar Bestofbasic, har handlat där under många år. Synd bara att jag bor så långt ifrån, så jag kan inte besöka dem så ofta som jag vill. Denna gången blev det ett par likadana byxor som jag redan har.

Ulla J
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt hanterat har god erfarenhet sedan tidigare

Yvonne A
Skrev om Bestofbasic.se

Besviken, beställde på nätet, betalade, fick pengarna i retur, byxan fanns inte kvar. Hade önskat besked direkt, då kunde jag åkt till butiken och köpt den i annan färg.

Karin J
Skrev om Bestofbasic.se

Visste vad jag ville ha, då jag redan har en likadan jacka i annan färg.

Britt-Louise Ulla K
Skrev om Bestofbasic.se

Best of Basic har det sortiment av kläder som tilltalar mig. Kvalitet och snitt som håller sig fräscht genom åren.

Liselotte S
Skrev om Bestofbasic.se

Bra kvalitet. Jag handlar i första hand i den fysiska affären i Sollentuna C. Men om en storlek är slut där är det enkelt att i stället beställa på webben.

Kerstin L
Skrev om Bestofbasic.se

Kommunikation bra och arbetet utfört enl överens- kommelse.

Inger M
Skrev om Bestofbasic.se

Trevligt bemötande i butiken i onsdags. Tjejen upplevde jag mycket kunnig. Bra sortering.. Tvekade om bestämma mig där och då. Köpte via nätet och mycket snabb behandling..

Ann-Charlotte O
Skrev om Bestofbasic.se

De bästa byxorna! Helt rätt storlek.

Liselotte D
Skrev om Bestofbasic.se

Lätt handla, fint inslaget paket med skjortan jag beställt kom vi brevlåda på ett bra sätt. Kvaliteten och passformen skjortan var inte i linje med vad jag trodde efter beskrivningen, skickade därför tillbaka produkten.

Kerstin A
Skrev om Bestofbasic.se

Bra hemsida , lätt att beställa, snabb leverans. Helt nöjd med den jumper jag beställde.

Alisa B
Skrev om Bestofbasic.se

Bra pris på kvalitet produkter

Karin C
Skrev om Bestofbasic.se

Bra kundtjänst och snabb leverans.

Elisabet P
Skrev om Bestofbasic.se

Köper alltid mina jeans på best of basic, väldigt bra och smidigt och snabb leverans.

Lena H
Skrev om Bestofbasic.se

Vid 2 tillfällen har jsg köpt blusar och en gång en yllekavaj. Alltid mycket nöjd. Har motsvarar förväntningarna, passat. Har köpt byxor men då i butik i Sollentuna Centrum. Snart den enda bra damsugaren som finns att tillgå tillsammans med Känsla och smak

Barbro R
Skrev om Bestofbasic.se

Snabb leverans ! Toppen! Köpte en jacka..

Kerstin J
Skrev om Bestofbasic.se

Mycket att välja på, snabb leverans.

Inga L
Skrev om Bestofbasic.se

Uppskattad affär för äldre damer och byxor för flera grupper. Lite för tyskt för min del. Blommor och mönster på allt. Skulle uppskatta en tuffare stil men fortfarande för damer. Följer några tyska dammoden som har så snygga kläder med stil och klass. Birgitengels fashion. Handlar alla mina byxor på best of basic. Inga toppar

Kerstin L
Skrev om Bestofbasic.se

Bra kvalitet och snabb leverans. Byxknappen dock inte isydd riktigt och hängde i en lång tråd.

Annika L
Skrev om Bestofbasic.se

Fick meddelande om att produkten var slutsåld.

Aina Z
Skrev om Bestofbasic.se

Jag var betänksam över att köpa långbyxor på nätet, så svårt när det gäller storlek, men jag ville gärna ha just dessa. Det gick alldeles utmärkt. Snabb leverans, jag fick returnera de första eftersom jag hade tagit till när det gällde storlek, men jag läste måtten noga, mätte och jämförde, gick ner 2 storlekar, och de nya jag fick var helt perfekta, behöver bara läggas upp. Inget problem med returen och de nya kom lika snabbt. Så jag är helt nöjd.

Anna-Lena R
Skrev om Bestofbasic.se

Enkelt att handla och snabb leverans

Lena H
Skrev om Bestofbasic.se

Tycker mycket om deras jeans… bra med olika benlängd på vissa modeller.

Marie B
Skrev om Bestofbasic.se

Fina byxor och jeans! Bra kvalitet och passform.

Ingela A
Skrev om Bestofbasic.se

bra kvalitet, snabb leverans, lätt att handla och framför allt snygga kläder

Barbro H
Skrev om Bestofbasic.se

Fri frakt och retur när jag beställde, snabb leverans.

Pia N
Skrev om Bestofbasic.se

Den bästa affären , köper nästan allt. Tack för att ni finns.

Qamilla S
Skrev om Bestofbasic.se

Snabb leverans som fullt ut motsvarade mina förväntningar.

Raija L
Skrev om Bestofbasic.se

Hittar alltid vad jag söker. Visserligen är sortimentet delvis "tantig" men som sagt finns det alltid något för mig också. Och det är bekvämt att handla på nätet eftersom jag är rörelsehindrad.

Cecilia B
Skrev om Bestofbasic.se

Bra hemsida, enkelt att beställa, snabb leverans, bra vara.

Britt B
Skrev om Bestofbasic.se

snabbt svar om jag frågar om färger o vad som passar trygga kan skicka tillbaka om det ej passar Svea bank går att lita på

Katarina F
Skrev om Bestofbasic.se

När jag handlar på Bestofbasic vet jag vad jag vill ha, jag har ofta provat i fysisk butik i förväg men köper på nätet när t ex inte rätt färg eller storlek finns i butiken. Jag vet därför vad jag får och leveransen fungerar alltid bra. Mitt senaste köp var en tunn jacka ( Mapelina, färg Bark) som inte fanns i rätt storlek i butiken. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Carin C
Skrev om Bestofbasic.se

Blev besviken. Den vara jag beställde fanns inte i lager. Detta trots att den var markerad som beställbar. Fakturan kom innan jag fick mejl om detta.

Kristina D
Skrev om Bestofbasic.se

Det var smidigt att beställa. Kändes tryggt och gick snabbt att få hem blusen.

Emelie N
Skrev om Bestofbasic.se

Snabbt svar på frågor, snabb leverans och Vara motsvarade mina förväntningar.

Agneta D
Skrev om Bestofbasic.se

Best of basic har bra och klassiska kläder👍🏻😊

Ann M
Skrev om Bestofbasic.se

Fick en bekräftelse på min beställning och Svea gjorde återigen en kreditupplysning. Fick sedan ett meddelande att varav var slut