Bra betal terminal med flera olika alternativ
Betalguiden
Välkommen till Betalguiden! Vi på Betalguiden hjälper dig som företagare med kostnadsfria prisjämförelser för kortbetalningar. Detta så att du får förutsättningar att fatta säkrare och bättre ekonomiska beslut för dig och ditt företag. Vi hjälper våra kunder med: Kostnadsfri prisjämförelse mellan aktörer - utan onödig väntetid...
146 omdömen om Betalguiden
Sedan starten hos Reco 2019
Kristian på betalguiden är en hyvens kille. Tillgänglig och hjälpsam.
Toppenbra! Har länge letat alternativ till zettle och inte lyckats byta förrän jag fick hjälp av betalguiden. Är en djungel med alternativ där ute och alla vill bara sälja på dig saker men med betalguiden finns det flera alternativ och de kan hjälpa dig att räkna ut vad som passar din omsättning bäst.
Snabb och enkel service med kunnig personal som hjälpte till att hitta en bra lösning för verksamheten.
Jag blev bra bemött vid min kontakt med er. Jag hade först varit inne på hemsidan och blev sedan kontaktad av en anställd. Jag kunde då ställa de frågor jag hade angående en kortterminal, kassasystem och möjligeheterna till sammankoppling till andra företag o tjänster.
Allt gick supersmidigt och Kristian har varit väldigt behjälplig hela vägen. Snabb leverans och professionellt bemötande! Rekommenderar Betalguiden.
Snabbt, effektivt och ett trevligt bemötande.
Toppen service. Bra och tydlig information.
Grymt bemötande av Kristian! Helt friktionsfritt!
Blev uppringd och fick ett superbra erbjudande, allt gick snabbt och smidigt!
Otroligt hjälpsam och effektivt
Blev väldigt bra bemött, jag hade inte så mycket förväntningar, men har beställt och hoppas att det ska funka bra när jag kommer igång
Kvick respons och relevant info. Fick veta det jag sökte snabbt och smidigt, fick dessutom en bra deal till min nystartade verksamhet.
Proffesionellt bemött, kunnig och trevlig personal
Väldigt nöjd med bemötande & snabb lösning som passar mina behov & mitt konto
Väldigt fin, personlig service från Kristian Sanchez. Super nöjd. Mvh Said Asgari
Mycket bra och snabb service av kunniga säljare. Bra priser.
Än så länge har varit bra👍 Bra bemötande av Kristian Sanchez. Han är hjälpsam och kunnig. Har fått hjälp och information om betallösningar och deras förmån. Jag fick bra erbjudande och det kortterminal som passade till min verksamhet.
Fantastiskt bra hjälp fick jag av Kristian . Värkar vara en toppen kille fick svar på alla frågor
Trevlig bemötande, inga konstigheter och bättre pris än min bank Karlshamns Biltjänster AB
Blev bra bemött. Hjälpsamt och smidigt! Jag köpte en betalningslösning för fysisk handel
Blev välbemöt av Kristian som hjälpe mig med att hitta rätt produkt.
Trevlig och hjälpsam personal.
Har ett litet taxiföretag i Karlshamn, och hade ett specifikt problem med min gamla betalterminal-leverantör. De hade plötsligt ändrat dagsavslut till kl 00.00, vi jobbar ofta på nätterna och kan inte ha ett dagsavslut mitt i våra arbetspass. Kundtjänst hos den gamla leverantören visste knappt vad jag pratade om. Betalguiden och Kristian var på hugget direkt, de förstod direkt mitt problem och efter några telefonsamtal fick jag det som jag behöver dagsavslut när passet slutar, dessutom ett bättre inlösenavtal. Kristian...
Bäst i test! Kan verkligen rekommendera betalguiden, Kristian är otroligt proffsig, serviceinriktad och trevlig! Hjälpte mig hitta den ultimata lösningen billigt och enkelt. Sällan fått så bra hjälp och service som hos betalguiden, väldigt nöjd 5/5 stjärnor helt klart!
Ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle använda tjänsten. Fyllde i lite uppgifter för att kunna ha något att jämföra med. Men fick ett väldigt bra deal jämfört med det jag redan hade och vad jag blev erbjuden från andra håll. Själva beställningen och påskrift av avtal osv gick supersmidigt och jag behövde knappt lyfta ett finger.
Mycket trevligt bemötande och hade tålamod med en mängd frågor, rekommenderas!
Lyssnade och anpassade så det blev så billigt och bästa funktionen
Bästa service och väl bemötande Tack .
Kristian är superbra och servar oss så snabbt o proffsigt! Vi är nöjda sen en lång tid tillbaka! Anna Pece Data AB
Bästa bemötande, hjälpsammaste
Jag kan varmt rekommendera Betalguiden. Vi fick ett snabbt och mycket professionellt bemötande. De hittade en perfekt lösning för oss. Vi hade ganska speciella krav som de lyckades tillmötesgå. De svarar snabbt och har stor kunskap på området.
Kristian Sanchez är väldigt serviceinriktad, kunnig, hjälpsam och alltid tillgänglig med bästa möjliga offert på marknaden!
väl bemött bra hjälp och service, snabb respons vid problem eller frågor
Vi fick ett mycket trevligt bemötande och bra erbjudande från er. Det innebar att vi bytte från en annan leverantör till er istället.
Vi köpte en ny betalterminal och är väldigt nöjda med hela affären från första kontakt till leverans.
Fick en mycket bra deal på kortterminal till vår salong. Otroligt proffsigt bemötande och kommer rekommendera alla att ta hjälp av dem. Vi sparar ca 30% varje år på våra transaktioner.
En bra upplevelse, snabb återkoppling på hur mycket pengar vi kan spara på våra avgifter gällande kortköp. Enkla att komma i kontakt med. Vi valde att byta leverantör, bytet gick med Kristians hjälp otroligt smidigt och snabbt. Rekommenderas!
Beställde en SumUp Air. Fick en toppenguidning av Kristian. Fick snabba svar på mina frågor.
Jag är mycket nöjd med produkten och rekommenderat till mina kollegor 👍
Proffsigt, personligt, utmärkt bemötande.
Har fått bra och snabb service, om personen inte kunde hjälpa så skickades man vidare till någon som kunde ärendet. Och det fungerade utmärkt. Hade inga förväntningar, förutom som man alltid ska bli väl bemött. Och det blev jag. Tjänst av en ny kortterminal.
Trevligt bemötande och bra service.
Snabb och proffsig hjälp. Bra erbjudande.
Utmärkt bemötande trevlig personal som kan och vill hjälpa till med mina behov som jag har när det gäller betala lösningar
The help i have get whas super and clear!! I going to telling frends about this . Thanks a lot .
Kontakten med betalguden har varit något utöver det vanliga. Vi startade ett nytt företag och hade ingen kunskap om betallösningar. Vi har fått så mycket hjälp och betalguiden har lagt mycket energi för att hjälpa oss. Vi är mycket nöjda:)
Mycket bra och proffestionellt bemötande och bra lösning på min förfrågan. Det blev en Sum up med 0,99% och 999kr i inköp. Mycket bra deal
Alla jag har talat med är trevliga och pålästa. Fin service! Helst hade jag ju velat att betalterminalerna skulle vara rätt programmerade från början, men men. Nu fungerar allt bra och vi är nöjda och glada!
Fick världens bästa service av Kristian på Betalningsguiden! Gjorde sitt yttersta hela vägen för att uppnå bästa möjliga kundupplevelse vilket han verkligen lyckades med. Toppservice och trevlig. Kunde inte varit bättre bemötande!