Lasse är extremt kunnig, lyhörd och har bra priser. Lagar det som ska lagas och tipsar om bra saker att veta. Inget ljug eller översälj!
Bil och Motor Västerås AB
Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....
946 omdömen om Bil och Motor Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2021
Alltid trevliga, hjälpsamma. Väl utfört arbete till ett bra pris. Högsta betyg!
Enkelt att boka tid online, bokningen bekräftas via sms. Personalen är trevlig och hjälpsam. Har däckhotell. Jag har inte möjlighet att förvara däcken hemma och slipper besväret att byta själv. Jag är nöjd med allt, tycker det är smidigt.
Hur bra som helst, rekommenderas.
Alltid trevligt bemötande och bra service.
Med ett gott bemötande och snabb åtgärd
Blev bemött på bästa sätt .Allting fungerade bra när jag lämnade in min bil på service. .Hämtade bilen på eftermiddagen och fick då förklarat att allt såg bra ut. Mycket nöjd🤗
Bra service och trevligt bemötande
Bra service och trevligt bemötande
Alltid bra service och trevlig personal
Väldigt utmärkt personlig service och svarar glatt på alla frågor som man har
Alltid trevligt och professionellt bemötande!
Service och däckbyte. Alltid trevligt bemötande. Ställer upp så fort dom kan vid ev.behov.
Ni hade sönder en skruv på länkarmen så pass att det tydligen inte längre gick att borra ur den och gänga om, utan ni behövde byta hela länkarmen - vilket kostade mig 3100 kr (nedprutat) utöver de 1500kr som hjulinställningen skulle ha kostat. Under telefonsamtalet som jag fick om detta framgick det att mekanikern visste om att ett fortsatt arbete innebar en hög risk att skruven gick av då det tydligen är vanligt att just dessa skruvar går av om de sitter hårt, och kunde alltså förutspå att risken fanns att det kunde komma...
Hej Kurt. Ett litet klarläggande bara, det var inte själva skruven som var problemet utan att den rostat fast i bärarmens inre metallhylsa.När mekanikern skulle lossa muttern till justerskruven gick den av, detta var inget vi kunde förutse. Jag beklagar att ni inte blev nöjda med hur vi löste detta, trodde att vi var överens efter vårt telefonsamtal med er. MVH Lasse
Mkt väl bemött. Fick mkt bra hjälp gällande däckbyte. Finns bara positiva saker säga om det hela. Tack så mycket 🎂🥂🍾
Svåra att få tag i. Borde ha en telefontid istället så man får svar när man ringer.
Hej Helena. Under hjulskiftes säsongen kan det vara svårt för oss att svara i telefon snabbt, men vänta kvar i telefonen så kopplas ni till vår kundtjänst. Lämna ett meddelande så vi kan ringa upp. MVH Lasse
Alltid trevliga och tillmötesgående. Känner mig trygg.
Bra bemötande, proffsiga och ser till kundens bästa.
Trevlig och kunnig personal och alltid hjälpsamma när det gäller tider.
Jag har aldrig haft bättre service
Trevlig personal gott kaffe däckbytet gick snabbt
Alltid lika trevliga och hjälpsamma! Ni är bäst!
Spindelledsbyte. Trevligt mottagande.
De lagade den trasiga drivaxeln och gjorde service på min servicebil. Känns som ny igen.
Väldigt bra bemötande och tydlig information.
Alltid trevliga och mötesgående.
Jag blir alltid lika bra och trevligt bemött på Bil och Motor Västerås AB. Den här gången var det dags för däckbyte, jag förvarar mina däck hos dom och har gjort i flera år, allt funkar klockrent!
Snabb och bra service, har varit kund i många år och är lika nöjd varje gång jag besökt er
Lite svårt att få tag på men trevliga !
Alltid bra bemötande. Bra service. Vänlig och trevlig personal. Kan rekommendera Bil och Motor i Västerås AB för vänner. Supernöjd.
Bra mottagande. och bemötande. Fullt nöjd.
Bra bemötande, proffsig hjälp!
Trevlig personal som ger förtroende
Mycket positivt bemötande, duktiga och trevliga killar
Bra kundbemötande. Bra utfört arbete.
Bra och trevlig personal Dom är villiga att lösa problemen. Rekommenderar varmt.
Trevlig personal. Gick snabbare än väntat med servicen. Vid hämtning fick jag offert på det som behövdes göras vidare. Byte av halvljuslampa fick oväntat ingå i servicen.
Service på vår plåtis. Alla åtgärder utförda enligt offert på bästa sätt. Fick offert på förebyggande åtgärd på bromsarna. Mycket bra bemötande hela vägen. Bästa betyg.
Enkelt att boka och kändes kunnigt och ärligt. Tips på vad man såg i samband med servicen med klara kostnadsförslag om man behöver åtgärda något efteråt.
Enkelt och snabbt, trevlig personal.
Blev väldigt vänligt bemött från första samtal till färdig service av min bil. Hela firman känns och är mycket seriös och proffsig.
Duktiga mekaniker. Bra service. Fick tid för bil rep .ed kort varsel.
Jag får alltid hjälp, råd vid min årliga service av bilen. Tillkommer extra arbete efter servicen får jag hjälp med det oxå, känner mig trygg med deras insatser. Jag får svar på mina frågor. Mycket nöjd kund.
Bästa verkstaden! Trevliga och hjälpsamma!
Kundvänlig o tillmötesgående snabba ansvarsfulla.
Väldigt hjälpsamma och duktiga
👍 som vanligt. Trevlig personal å bra arbete.
Smidigt! Enklast att boka och fick snabbt tid.
Bra service och trevliga killar
Proffs, så snabb service med bra mottagande