Bil och Motor Västerås AB

Bil och Motor Västerås AB

www.mekonomen.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....

946 omdömen om Bil och Motor Västerås AB

Sedan starten hos Reco 2021

Bert-erik R
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Lasse är extremt kunnig, lyhörd och har bra priser. Lagar det som ska lagas och tipsar om bra saker att veta. Inget ljug eller översälj!

Jakob S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevliga, hjälpsamma. Väl utfört arbete till ett bra pris. Högsta betyg!

Nina Ö
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Enkelt att boka tid online, bokningen bekräftas via sms. Personalen är trevlig och hjälpsam. Har däckhotell. Jag har inte möjlighet att förvara däcken hemma och slipper besväret att byta själv. Jag är nöjd med allt, tycker det är smidigt.

Leif N
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Hur bra som helst, rekommenderas.

Maria S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevligt bemötande och bra service.

Karl K
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Med ett gott bemötande och snabb åtgärd

Kerstin G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Blev bemött på bästa sätt .Allting fungerade bra när jag lämnade in min bil på service. .Hämtade bilen på eftermiddagen och fick då förklarat att allt såg bra ut. Mycket nöjd🤗

Ove J

Bra service och trevligt bemötande

Lotten H

Bra service och trevligt bemötande

Agneta M
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid bra service och trevlig personal

Mario T
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Väldigt utmärkt personlig service och svarar glatt på alla frågor som man har

Monika S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevligt och professionellt bemötande!

Karin L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Service och däckbyte. Alltid trevligt bemötande. Ställer upp så fort dom kan vid ev.behov.

Kurt B
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Ni hade sönder en skruv på länkarmen så pass att det tydligen inte längre gick att borra ur den och gänga om, utan ni behövde byta hela länkarmen - vilket kostade mig 3100 kr (nedprutat) utöver de 1500kr som hjulinställningen skulle ha kostat. Under telefonsamtalet som jag fick om detta framgick det att mekanikern visste om att ett fortsatt arbete innebar en hög risk att skruven gick av då det tydligen är vanligt att just dessa skruvar går av om de sitter hårt, och kunde alltså förutspå att risken fanns att det kunde komma...

Svar från Bil och Motor Västerås AB

Hej Kurt. Ett litet klarläggande bara, det var inte själva skruven som var problemet utan att den rostat fast i bärarmens inre metallhylsa.När mekanikern skulle lossa muttern till justerskruven gick den av, detta var inget vi kunde förutse. Jag beklagar att ni inte blev nöjda med hur vi löste detta, trodde att vi var överens efter vårt telefonsamtal med er. MVH Lasse

Monica Birgitta J
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mkt väl bemött. Fick mkt bra hjälp gällande däckbyte. Finns bara positiva saker säga om det hela. Tack så mycket 🎂🥂🍾

Helena P
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Svåra att få tag i. Borde ha en telefontid istället så man får svar när man ringer.

Svar från Bil och Motor Västerås AB

Hej Helena. Under hjulskiftes säsongen kan det vara svårt för oss att svara i telefon snabbt, men vänta kvar i telefonen så kopplas ni till vår kundtjänst. Lämna ett meddelande så vi kan ringa upp. MVH Lasse

Hans E
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevliga och tillmötesgående. Känner mig trygg.

Jenny Matilda C
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande, proffsiga och ser till kundens bästa.

Kerstin Sofia F
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevlig och kunnig personal och alltid hjälpsamma när det gäller tider.

Lars A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag har aldrig haft bättre service

Owe Hans B
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevlig personal gott kaffe däckbytet gick snabbt

Urban B
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid lika trevliga och hjälpsamma! Ni är bäst!

Monika N

Spindelledsbyte. Trevligt mottagande.

Assemblin A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

De lagade den trasiga drivaxeln och gjorde service på min servicebil. Känns som ny igen.

Kerstin W
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Väldigt bra bemötande och tydlig information.

Anna A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid trevliga och mötesgående.

Anneli A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag blir alltid lika bra och trevligt bemött på Bil och Motor Västerås AB. Den här gången var det dags för däckbyte, jag förvarar mina däck hos dom och har gjort i flera år, allt funkar klockrent!

Caroline S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Snabb och bra service, har varit kund i många år och är lika nöjd varje gång jag besökt er

Friab A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Lite svårt att få tag på men trevliga !

Håkan O
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Alltid bra bemötande. Bra service. Vänlig och trevlig personal. Kan rekommendera Bil och Motor i Västerås AB för vänner. Supernöjd.

Rune L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra mottagande. och bemötande. Fullt nöjd.

Ann-louise Elisabet I
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra bemötande, proffsig hjälp!

Hans L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevlig personal som ger förtroende

Giuseppe C
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Mycket positivt bemötande, duktiga och trevliga killar

Stig-Göran S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra kundbemötande. Bra utfört arbete.

Lars A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra och trevlig personal Dom är villiga att lösa problemen. Rekommenderar varmt.

Gunilla L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Trevlig personal. Gick snabbare än väntat med servicen. Vid hämtning fick jag offert på det som behövdes göras vidare. Byte av halvljuslampa fick oväntat ingå i servicen.

Gertie S
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Service på vår plåtis. Alla åtgärder utförda enligt offert på bästa sätt. Fick offert på förebyggande åtgärd på bromsarna. Mycket bra bemötande hela vägen. Bästa betyg.

Karin Y
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Enkelt att boka och kändes kunnigt och ärligt. Tips på vad man såg i samband med servicen med klara kostnadsförslag om man behöver åtgärda något efteråt.

Erik L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Enkelt och snabbt, trevlig personal.

Joel Andreas G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Blev väldigt vänligt bemött från första samtal till färdig service av min bil. Hela firman känns och är mycket seriös och proffsig.

Johan G
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Duktiga mekaniker. Bra service. Fick tid för bil rep .ed kort varsel.

Doris H
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Jag får alltid hjälp, råd vid min årliga service av bilen. Tillkommer extra arbete efter servicen får jag hjälp med det oxå, känner mig trygg med deras insatser. Jag får svar på mina frågor. Mycket nöjd kund.

Anna Elsa Sofia L
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bästa verkstaden! Trevliga och hjälpsamma!

Lars K
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Kundvänlig o tillmötesgående snabba ansvarsfulla.

Lisbet E

Väldigt hjälpsamma och duktiga

Anders J
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

👍 som vanligt. Trevlig personal å bra arbete.

Attendo A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Smidigt! Enklast att boka och fick snabbt tid.

Stig K
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Bra service och trevliga killar

Karl A
Skrev om Bil och Motor Västerås AB

Proffs, så snabb service med bra mottagande