Trevligt som alltid att besöka Bil och Motor! 👍
Bil och Motor Västerås AB
Välkommen till Bil och Motor Västerås AB! På Strömledningsgatan 3 i Västerås hittar du Bil och Motor Västerås AB som är en del av Mekonomen. Vi reparerar bilar av alla märken och efter en reparation gäller alltid nybilsgaranti. Vid service får du alltid stämpel i serviceboken och du får dessutom 3 års garanti på alla reservdelar....
1051 omdömen om Bil och Motor Västerås AB
Sedan starten hos Reco 2021
Bra bemötande i kassan och av verkstads killen
Smidig lämning av bil och den var klar när dom sagt.
Allt gick smidigt men hjulen var inte tvättade som ska ingå i kostnaden för däckhotell.
Supertrevlig personal, man känner sig alltid välkommen.
Alltid trevliga och väldigt kunniga!
Mycket bra bemötande och service. Känns att det är kunnig och engagerad personal
Mycket bra, trevligt och professionellt bemötande. Mina förväntningar var att hjulen blev bytta och att de sitter kvar. Hjulen blev bytta och jag informerades redan i överenskommelsen på nätet och i vindrutan om att efterdra hjulen efter viss sträcka - superbra. Från telefonkontakt till genomfört arbete med kundservice kontakt blir det full pott. I och med att arbetena löpte på snabbt - många hjulbyten - blev väntetiden (frivilligt att vänta på plats) kort. Tack så mkt.
Jätte bra bemötande fick man, bra service 😊
Snabb o smidig åtgärd. Rekommenderas+++++
Alltid bra service och trevlig personal.
Personalen ger alltid en bra service, tips och råd!
Friktionsfritt. Snabb service till bra pris
Lämnade in bilen pga att den ej startade, fick till svars att det ej var startmotorn, var tändningslåset, fick den bytt, lite dyrt men kanske okej för bilverkstad, fick dock tillbaka bilen med andra fel såsom ABS och antisladd slutat fungera efter inlämningen... Märkligt att få tillbaka andra fel än vad man lämnade in bilen för. Ändå relativt nöjd, kommer testa dem igen då servicen och mottagningen var bra. Dock lång väntan på att få bilen lagad, tog två veckor, troligen många kunder. Omöjligt att nå fram i kundtjänst, ringer...
Som alltid trevligt personligt bemötande. Snabb service.
Jag hade ett lite akut problem. Jag kunde lämna bilen direkt och de kollade på den samma dag. Jag var dessutom en helt ny kund. Det kallar jag kundfokus
Man får alltid ett gott bemötande och de är måna om att göra ett bra jobb. De försöker inte sälja på något extra men är tydliga i sina rekommendationer. Jag har fullt förtroende för dem när jag lämnar in bilen.
Alltid bra bemött hos Bil och Motor Västerås AB ❤️ Jag gjorde årlig service och däckskifte till sommarjhul, vilket jag alltid gör hos nämnda verkstad med goda resultat ❤️
Bra tillmötesgående och service på utsatt tid och kostnad!
Trevligt bemötande och gjort ett bra jobb.
Jag blev supertrevligt mottagen och dom var supersnabba att fixa byte av spindelled och återkoppla när det var klart. Kommer defenetivt boka tid hos dom igen..😊
Trevligt bemötande och bra verkstadsarbete.
Trevligt och proffsigt bemötande både vid inlämning och hämtning av bilen samt ett bra utfört jobb.
Trevliga killar och bra arbeten. Jag är stammis där.
Blev väl omhändertagen och bra service!
Ett bemötande såsom jag hade förväntat mig. Mycket nöjd med den professionella kunskapen.
Alltid trevliga och lättsamma.
Otroligt smidig och prisvärd service. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och kunning personal. Rekommenderas
Trevligt bemötande och tillmötesgående personal.
Ärliga och proffsiga. Bra beskrivning av utförande
Snabb hantering och trevligt bemötande
Mycket trevliga och kompetenta. Har kämpat med min bil så många gånger 🥰
Allting var bra. Trevlig personal och bra utfört arbete
Bra och snabbt mottagande, både att bika tid och få bilen servade.
Jag är helnöjd med Bil och Motor.
Trevligt och professionellt bemötande. Raka svar inget onödig up säljande. Och bra resultat.
Mycket serviceminded å bra personal. Gjorde allt för att hjälpa mig, trots svårt att finna reservdelar. Men de gav sig inte och fixade min Ford med bravur 💪 Så Tacksamt
Bra service. Trevlig personal.
Trevligt , vänligt och professionelt!!❤️
Jag beställde en service på bilen. Vart bemött med trevlig och kunnig service. Kan varmt rekommendera dem.De bjöd på kaffe medan man väntade.
Hej super nöjd. Diagnos på min gamla Toyota, proffsig och kan släcka alla tvåor och besiktiga bilen, fick låna en lånebil under undersökningen.
Alltid bra bemötande med tydlig information.
Jobbet blev gjort och priset blev vad det blev
Väl bemött och trevlig personal trots försenad leverans av reservdelar.
Det är en kanon verkstad och jätte trevlig personal.
Bra service, bra bemötande och otroligt trevliga!
Toppen !! Alltid bra bemötande..
Blev mycket bra bemött och ett bra utfört arbete