Bilbolag Syd

Bilbolag Syd

bilbolagsyd.se
  • Badge2024
3.4

Välkommen till Bilbolag SYD AB! Vi är ett företag i Staffanstorp som erbjuder ett brett sortiment av bilar till konkurrenskraftiga priser. Hos oss arbetar kunniga säljare som gör det enkelt för dig att hitta din nästa bil. Dessutom erbjuder vi snabba bilvärderingar och köp. Vi har dessutom bilverkstad, bilvård samt däckverkstad....

21 omdömen om Bilbolag Syd

Sedan starten hos Reco 2024

Christoffer W
Skrev om Bilbolag Syd

Undvik detta företag! Lovades ett ägarbyte på en bil direkt. Detta är en månad sen: Företaget svarar inte heller på mail om detta. Undvik detta företag och köp bil av annat bolag!

Sofia Helena B
Skrev om Bilbolag Syd

Köpte en V50 som det har varit strul med sen start. Först sjabblade de med ägarbytet så bilen var oförsäkrad i 2 veckor fick då en räkning från trafikförsäkrings föreningen. Efter många om och men blev jag kompenserad. Idag blev det strul med bilen för 4:e gången. Hade mitt 2 åriga barnbarn i bilen när den började ryka och bete sig konstigt. Troligen samma fel som de sa att de hade åtgärdat för 2 mån sen. Nu står jag utan bil. Chefen svarar inte trots otaliga sms och samtal. Tänker att det bara är att gå vidare till media...

Johan B
Skrev om Bilbolag Syd

Bilköp gjordes i fredags där det sas att ägstbyte skulle göras direkt och att det skulle ses på måndag. Nu är det tisdag, fortfarande inget ägarbyte som gjorts och bilen är registrerad som avställd. Det ingick också 1 månads fri försäkring och det skulle komma uppgifter på detta via mejl från försärkingsbolaget. Inte hört något kring det. Borde inte behöva ringa bolaget och jaga för en sån här sak.. Tyvärr upplevs det som att du behöver ha väldigt bra koll själv och veta allting för att kunna göra en trygg affär här. Vi...

Jenni Maria R
Skrev om Bilbolag Syd

Min pappa köpte en Range rover som skulle levereras till Gotland, den skulle innan leverans utrustas med draganordning. Bilen betalades och levererades 3 dagar försenad utan dragkrok. Fordonet var i övrigt i mycket dåligt skick. Ringde direkt men de svarade att de ej gjorde återtag trots konsumentköplagen som säger att de ska återköpa bilen om kunden ej är nöjd. Svarade sedan ej på telefon eller mail, de är nu svartlistade hos Arn då de ej följde deras rekommendationer. Ett skrupellöst Bilskojarföretag.

Kamil Rafal S
Skrev om Bilbolag Syd

Det är en bluffirma. De sålde mig en bil i vilken turbon gick sönder efter två månader. De svarade inte mig i över tre månader. De är trevliga och allt tills ni köper bilen. När ni har betalat och kört därifrån kommer ni inte få tag på dom. Även om ni får något garanti eller liknande. När ni kommer till dom fysiskt och börjar kräva något kan ni bli utkastade. Läs andras omdöme. Om ni har blivit lurade av denna firman så skriv om det. Gör anmälan till ARN och om de inte hjälper gå vidare. Alla som inte gör det bidrar...

Omar K
Skrev om Bilbolag Syd

Bemöttes av en professionell säljare som gav sin tid åt att vägleda mig genom köp processen på ett tryggt sätt. Är nöjd med mitt bilköp och kan varmt rekommendera bilfirman.

Ibrahim L
Skrev om Bilbolag Syd

Tack för en bra, prisvärd och trevlig affär! ⭐️

Jimmi N
Skrev om Bilbolag Syd

Bra utbud, mycket att välja på 👌 Trevlig personal och gott kaffe

Rabi D
Skrev om Bilbolag Syd

Väldigt bra bemötande, nöjd med mitt köp :)

Robin M
Skrev om Bilbolag Syd

Köpte bil är mycket nöjd med köpet de har många bilar att välja på är mycket nöjd med köpet

Ara M
Skrev om Bilbolag Syd

Gå till någon annan bilhandlare.

Wilma F gillar detta
Svar från Bilbolag Syd

hej vilken bil har du köpt ? vi har sökt på ditt namn hittar inte dig

Jemi K
Skrev om Bilbolag Syd

Idag köpte vi två likadana bilar till våra tvins v70 väldigt professionella säljare och allt kändes väldigt bra vi fick 1års garanti på köpet som bra va mer plus då vi förväntade oss endast en månad, Vi har rekommenderat både vänner och familjen att köpa bil på detta företag god jul gott nytt på er säljaren vi fick hjälp av heter Jimmi tack ännu en gång för allt och lycka till med utvecklingen

Lars-inge Mikael B

-Köp inte bil här- Köpte en bil den 24:e november och den är fortfarande avställd och inget ägarbyte är gjort!! Så jävla dåligt. Idag är det den 20:e december!!!

Claes S
Skrev om Bilbolag Syd

Vänlig trevlig personal. Ren och fin bilhall.

Waldemar L
Skrev om Bilbolag Syd

Bra bemötande från att vi kom in i butiken. Stod i valet mellan två Kia bilar, landade tillslut i en av bilarna! Fast dem stod parkerade långt in så tog dem fram båda bilarna direkt. Affären gick väldigt smidigt med "Jimmi" vi möttes på ett pris där jag och han (förhoppningsvis) var nöjda. Samtidigt lyckades han hjälpta till med vinterdäck till bilen. Anledning till 4/5 var att jag fick vänta en dag för mycket med vinterdäck. Egentligen no big deal! 😊 Lycka till framåt och tack för fin service!

Jebril Abdul-maleck K

Var inne och kikade efter en mindre SUV, fick hjälp av en säljare på firman. Tror han heter Jacob el Jimmy. Köpte bilen samma dag och det hela gick väldigt smidigt!! Tack för all hjälp med köpet, kommer tillbaka när bilen skall säljas eller bytas. //J

Svar från Bilbolag Syd

Tack så mycket för er fina recension! Det gläder mig att ni är nöjda med både bemötandet och miljön. Jag hoppas att ni är riktigt nöjda med bilen och önskar er många härliga mil framöver! Mvh Jimmi Bilbolag Syd AB

John Theo P
Skrev om Bilbolag Syd

Trevligt bemött och bra service.

Svar från Bilbolag Syd

Hej tusen tack din inlägg vi önskar dig all lycka med din Volvo XC70 du är välkommen och höra av dig vad du än behöver finns vi alltid redo Mvh Bilbolag Syd AB

Mohamad Riad O
Skrev om Bilbolag Syd

Sämsta bemötande, sämsta service. När jag köpte en bil därifrån så saknades en extra nyckel, säljaren lovade att beställa en ny . Nu har det gått ca 3 månader, har inte fått den än. I början när jag ringde och frågade efter nyckeln så fick jag inte ett klart svar och nu svarar han aldrig på mitt samtal eller SMS och ibland klickar han bort mig. Rekommenderar inte detta stället för ett dugg

Wilma F gillar detta
Angela D
Skrev om Bilbolag Syd

Supernöjd men min nya fina bil! Fantastisk trevlig och kunnig personal. Kan absolut rekommendera detta företaget?

Tomas J
Skrev om Bilbolag Syd

Jag fick ett bra pris på en fin Volvo V70. Säljaren var tydlig med att bilen inte kunde levereras omgående pga att bilen inte ännu registrerats hos dem. Geonomgående bra kommunikation och trevligt bemötande. Jag är nöjd.

Mahmod A
Skrev om Bilbolag Syd

Otroligt nöjd med mitt bilköp! Supertrevliga och seriösa säljare! Rekommenderar detta bolag om du är ute efter en bra bil och en bra affär!