Tryggt, ärligt och hjälpsamma Mycket trevlig upplevelse
Bilpunkten i Nyköping
Vi är ett familjeföretag som grundades 1991 och är specialiserade på nyare begagnade bilar. Vi vill att du ska få en nybilskänsla när du tittar på, provkör och slutligen köper en begagnad bil. Alla våra bilar står inomhus och är servade och rekonditionerade. Vi är medlem i Motorbranchens Riksförbund (MRF) och följer deras villkor...
134 omdömen om Bilpunkten i Nyköping
Sedan starten hos Reco 2012
Jättenöjd med bilköp, hjälp och bemötande
Redan 1:a kontakt på telefon kändes bra och sedan vid köpet var känslan bra tex hade bilen vissa fel men det var dom tydliga med att berätta Under provkörningen upptäckte vi att det var vibrationer i ratten troligen pga. Att den stått ett tag på firman men det löstes genom att vi åkte till Euromaster i Stockholm och dom tog kostnaden Och nu när vi plötsligt fick behov av att sälja den pga sjukdom så var det inga problem dom köpte till baka bilen och hjälpte till med allt papper jobb Känns otroligt bra att ha hittat...
Mycket bra från första kontakt till att vi lämnade bilaffären med den nya bilen, avslappnat och fint ställe. Då jag bor ganska långt bort från Nyköping och inte kunde se bilen så fick jag förlita mig på försäljaren och hans ord vilket jag skulle göra igen. Ärlig och bra beskrivning av bilen :) Rekommenderas verkligen, jag kommer definitivt köpa bil från Bilpunkten i framtiden igen! /Micke
Trevligt och kunnigt bemötande. Fina , rena och fräscha lokaler.
Bra bemött :) fina bilar. Jag hoppas bilen är bra :)
Kanontrevlig säljare samt övrig personal
Hittade bilen via hemsidan, bra beskrivning där. Mycket trevligt bemötande av säljare Mikael Karlsson när vi var i Nyköping.
Väldigt bra kontakt och tillräckligt information innan man kör 5 timmar att hämta bilen, allt stämmer. Fick bra pris för min bil som jag har lämnat i inbyte. Fint lokal alla bilar står inomhus. Dagen innan jag hämtade bilen frågade jag om det går att skifta till vinter hjul och det fixades utan problem. Hela transaktioner tog en kvart och vi kunde dra iväg igen. Väldigt nöjd.
Trevlig och kunnig säljare. Resulterade i en snabb och smidig bilaffär.
Snabb, men samtidigt trygg och säker bilaffär! Fräsch och trevlig bilhall, servicen exceptionell!
Bara positivt att säga om Bilpunkten. Köpte begagnad bil och lämnade in min gamla i inbyte. Väldigt flexibelt och bra bemötande av Magnus med kollegor. Fick ett skäligt pris och överlämnandet skedde väldigt smidigt. Kommer säkert åter!
Jättenöjd med både bemötande o tillgänglighet. Känt mig trygg i mitt beslut att köpa bilen på bilpunkten o av försäljaren Mikael Karlsson som funnits tillgänglig under hela tiden. /Lena. B
Mycket trevligt bemötande och allt gick smidigt och bra😊
Helt okej! Ett neutralt bemötande och ”inga prutningar här inte, den här bilen kommer vi att sälja”. Inga andra erbjudanden i samband med köp…men ej inte heller något tjat. Killen verkade sjysst. Vi hade inga direkta förväntningar men eftersom säljaren visste att vinterdäcken var dåliga (Max en säsong till) så kanske något winwin erbjudande om vinterdäck skulle vara på sin plats.
Snabb kontakt, trevligt bemötande och bra service. Detta tillsammans med snabb leverans av en bra produkt skapade en bra helhets upplevelse.
Mycket bra personlig service! rekommenderar definitivt Bilpunkten Nyköping!
Jag köpt min bill på bilpunkten, jag var nöjd for dem, är fantastisk kundtjänst och snälla folk jag kan rekommandera till alla folk
Min nyköpta bil hade fel men lämnades in verkstaden fixades till. Hade lånebil under tiden. Trevliga säljare. Rekommenderar blev väldigt nöjd. :-)
Vi är supernöjda med bilköpet. Robert var kunnig & professionell i sin yrkesroll. Kan varmt rekommendera Bilpunkten.
Utmärkt bemötande. Mycket god service. Vid köp av bil rekommenderas Bilpunkten i Nyköping.
Bra service och priset var överkomligt, säljaren var väldigt hjälpsam
Mycket trevligt bemötande och goda förhandlingar.
Mikael på Bilpunkten var lättsam och trevlig att prata med och vi är jättenöjda med bilen en Saab 9-3 cab Aero!
Bra kunskap om bilarna trevligt bemötande
Jätte bra bemötande och kunnig och duktig försäljare.Företaget levde upp till mina förväntningar vid köp av bil
Har handlat bil här i flera år och har alltid varit supernöjd.
Trevligt mottagande och bra service hela vägen genom köpet
Riktigt bra bemötande. Och super nöjd med allt runt hela bilköpet. Svarade på mina frågor som jag ställt mer än en gång utan problem och alltid med ett leende.
Jättebra service när jag köpte bil, lätta att få kontakt med!
Personligt, seriöst och bekvämt.
Jag köpte en bil på Bilpunkten. Otroligt bra bemötande av Michael. Är mycket nöjd med alltifrån bemötande till leverans av bil. Fantastiskt ställe och kommer absolut återvända!
Super bra service... trevligt tjänst
Utmärkt Service, tack för en smidig affär.
Trevligt bemötande, bra serviceinriktad personal. Snabb och smidig affär, mycket nöjd!
Fantastisk service vid köp av bil och förtroendeingivande och informativ säljare. Jag kommer kolla hos er igen när det är dags att byta bil.
Behövde snabbt en bra bil och Robert hjälpte mig hitta en bil som passade mina behov på ett enkelt, smidigt sätt med sin goda kunskap och tillgänglighet. Jag har bara positivt att säga.
Jättenöjd och supertrevligt bemötande. Har köpt fler bilar härifrån och alltid lika bra bemötande.
Väl bemötande och resonligt pris på inbytesbil.
Underbart mottagande och smidigt köp! Tusen tack!
Hej! När jag stiger in i butiken ser den tre män starka personalen upp och ler. Köpet löpte på ett trevligt sätt! När jag några dagar senare gör en tabbe så batteriet laddas ur kontaktade jag bilpunkten och får svaret: då hjälper vi dig! Allt förlöpte väl! Jag kan varmt rekommendera bilpunkten!
Trevligt bemötande och kunnig personal
Vår upplevelse av Bilpunkten var att vi fick ett mycket professionellt bemötande av Robert! Han var en mycket kunnig person som gav oss bra rådgivning vid försäljning! Vi skulle varmt rekommendera dem och vi kommer defensivt att vända oss dit vid framtida köp eller sälj! Tack 🙏
Föredömligt bemötande. Förväntningarna är att personal intressera sig o har en trevlig inställning till kundmöten, i det här företaget förstår man det. I det här fallet köpte man två bilar av mig och jag en av dom. Kunde inte hämta bil var sjuk, ändå leverans enl löfte rakt in i mitt garage. Snyggt jobbat
Vi blev bra bemötta, bra service och trevlig säljare
Bra bemötande kunnig personal justa bilar men saknar Magnus, det har blivit något sämre service sedan han slutade sälja.
Jag köpte en bil och var jättebra säljare och snäll jag rekommenderar företaget.
Jättebra bemötande från första stund, Mikael var förtroendeingivande och det kändes väldigt tryggt och seriöst att köpa bil från bildpunkten. Väldigt positivt överraskad!
Trevlig kille, gick därifrån å hade köpt en bil så jag var ju nöjd
Bra service och bra bemötande