Ett bra utfört arbete med lack och glas, lätta att bolla frågor med samt lämning och hämtning av bil.
Bilvårdsdepån i Hylte - Ditec
Har du köpt en splitterny bil?Tveka då inte att lämna in bilen till oss för att ge den ett långtidsverkande lackskydd!
97 omdömen om Bilvårdsdepån i Hylte - Ditec
De gjorde en ytbehandling pa min bil en V40.
Arbete utöver det vanliga! Mycket nöjd.
Rekommenderar verkligen BVD, grymt duktig och trevlig personal. Riktigt nöjd med resultatet! Ari gör det lilla extra!
Bäst! På alla sätt bäst! Är stamkund sen många år och kommer så förbli! Noggrann och kunnig!
Riktig proffsverkstad! Märks att innehavarens största intresse är bilar.
Kunnig personal Bra resultat = Nöjd kund
Bilvårdsdepån i Hylte är mycket bra gör jobbet noga bra personal. Jag kommer att lämna in den fler gånger. Jörgen
Vi har lämnat vår bil till bilvårdsdepån i flera år och alltid varit mycket nöjda med resultatet. Värt varenda krona för det underlättar så mycket när man tvättar bilen!
En vänlig och proffsig personal
Rekommenderar verkligen BVD i Hyltebruk! Ari är en riktig trollkarl som får bort skrapmärken och mindre lackskador i ett nafs. Lackskyddet är toppen, bilen håller sig renare och är mer lätt tvättad. Mvh Therése
Mycket trevlig personal som gjorde ett fantastiskt arbete med mitt strålkastarglas!
Mycket trevligt bemötande och ett fantastiskt väl utfört arbete!
Allt bra som alltid mycket gott resultat helnöjd kunf
Bilvårdsdepån är duktiga och gör ett mycket bra arbete.
Noggranna , stor respekt för bil o kund !! Trevliga o personliga
Alltid trevligt bemötande. Gör ett mycket bra jobb.
Väldigt serviceinriktade och kunniga. Hur nöjd som helst med deras utförda arbete.
Bilen ser ut som när jag köpte den ny för tre år sedan.
Proffsigt jobb och ett trevligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas!
Utmärkt bemötande vid underhållsbehandling 3 sept.2015. Kunnig och intresserad personal ger ett utmärkt resultat. Betyg 5=Utmärkt
Hej vi är jätte nöjda med allt o har alltid blivit trevligt bemött av Ari har rekommenderat många andra mvh Majvor Viktorsson
Bästa servicen är här. Perfekt resultat varje gång.
Proffsigt arbete med mina strålkastarglas. Trevligt bemötande
Trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete. Supernöjd med resultatet.Rekommenderas!!
Jag rekommenderar absolut Bilvårdsdepån för kanon bra service och mycket bra behandlingar!!!!!!
Alltid bra service å nogrann personal :-)
Ett fantastiskt arbete rekommendera bvd i Hyltebruk en ditec behandling gör underverk för din bil ett väldigt djup i färgen :D
Mycket väl utfört arbete, bilen blev som ny! Trevlig och kunnig personal. Rekommenderas!!
Har anlitat BVD regelbundet sedan 2005 och alltid varit mycket nöjd.
Är inne på min tredje bil som behandlades 6 månader gammal. Är grymt blank och fin trots den nu är 4 år och rullat 8000 mil. Värt varenda krona, så min bilar kommer i framtiden alltid så länge det är möjligt passera hos bad. Rekommenderas verkligen för en snygg bil. Jonas
Fantastiskt bemötande och väldigt hög kunskapsnivå i det dem gör. Ger våra varmaste rekommendationer.
Lämnade in min Corvette för behandling. Jag blev jätte nöjd. Ari är mycket duktig och har ett stort bilintresse. Han gör det där lilla extra.
Bra service och noggranna jobb!!!!!!
Mycket bra mottagande. Recond gjordes på min bil till mycket bra resultat. Upplevelsen är alldeles utmärkt.
Bra firma i Hyltebruk att besöka
Bra service och trevligt bemötande. Bilen blev som ny igen i lacken!
Bra service, trevligt bemötande o fantastiskt arbete utfört ??
Bra service, trevligt bemötande, fantastiskt arbete utfört :)
Jag tycker att ni är jättebra men lite för dyra
Gör fina och bra jobb och noggrann
Mycket bra resultat och service.
Bilvårdsdepån i Hyltebruk levererar alltid ett skinande resultat!!! ;)
Service inriktad bilvård i toppklass!
väldigt trevliga och bemötande. proffsiga och gör alltid ett bra jobb.
Mycket bra jobb o bra bemötande
Bra service och noggrannhet. Man får alltid tillbaka bilen med ett jättebra resultat.
Bilen blir alltid som ny där. Helnöjd.
Mycket bra bemötande vid efterpolering av Volvo V70. Mycket nöjd.
Jag har varit i kontakt med Bilvårdsdepån i Hylte två gånger, som kund. Ett mycket bra bemötande. Det arbete, som gjorts på min bil, lever väl upp till min förväntan.