Alltid proffsigt och väldigt bra resultat! Vi har anlitat Birgit Städpartner för flyttstäd flera gånger (en gång även för boendet vi flyttande till då säljarnas städfirma efter ett besök plus återbesök fortfarande inte gjort ett fullgott jobb - vi ringde då Birgit och de hjälpte oss med kort varsel och strålande resultat). Vi har även anlitat Birgit Städpartner för att transportera bort skräp och ris från trädgård. Alltid ett bra jobb och smidig kontakt - rekommenderar helt klart Birgit och hennes team!
Birgit Städpartner AB
Välkommen till Birgit Städpartner AB! Vi är ett familjeägt städföretag som har funnits sedan 1998. För att skapa trygghet för våra kunder tillhandahåller vi alltid samma personal vid varje städtillfälle, och vi lägger stort fokus vid kommunikation samt personlig service. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att antingen välja...
22 omdömen om Birgit Städpartner AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack snälla för fint omdöme! Vi tackar för allt vi har kunnat hjälpa till med & det är alltid ett sant nöje! Ni är välkomna åter i framtiden om något i behovsväg dyker upp! Allt gott & trevlig helg! Varma hälsningar, Birgit med personal :-D
Vänlig och trevlig och bra på att ta kunder
Tusen tack Per! Allt gott & trevlig helg :-D Hälsning Birgit med personal!
Allt var toppen! Rekommenderas varmt.
Tack Sandra, all lycka till med nya lägenheten 😊🌸
Fantastiskt trevliga tjejer. Slet som djur och var trevliga de löser också om det strular i besiktning de är riktigt proffsiga. Rekommenderar verkligen dessa❤️
Tack så mycket för din fina recension det uppskattas verkligen. All lycka till nu med nya lägenheten🌸 Vi är ett samtal ifrån om du behöver städhjälp i framtiden❤️
Trevliga och tillmötesgående, ett par missar under första städningen men de fixade allt direkt 👍
Hej Olle & tack för ditt omdöme! Det viktiga är att alla blir nöjda med det utförda arbetet & att ni får den trygghet med gatantin som ni faktiskt betalar för. Jag önskar dig all lycka till med din nya bostad. Bästa hälsningar Birgit med personal :-D
Väldigt bra ordning, det som avtalats blir gjort med bra resultat!
Hej Thomas & tack för detta! Alltid roligt att få hjälpa er!! Bästa hälsningar, Birgit med personal :-D
Duktig, serviceminded och noggrann! Rekommenderar starkt.
Tusen tack för att vi fick hjälpa dig & lycka till med nya bostaden! Trevlig sommar, hälsningar Birgit med personal 😊
Väl utfört arbete och god kommunikation. Kommer definitivt använda mig av denna firma igen i framtiden.
Tusen tack Johan & att vi fick hjälpa dig! Lycka till med kommande boende & välkommen åter 🥰 Hälsning Birgit med personal ☀️
Bra städresultat Tydlig kommunikation
Tack Rikard för att vi fick hjälpa dig & familjen! Allt gott & lycka till med er nya bostad! Hälsning Birgit med personal 😊☀️
Den mest pålitliga städfirman, jag kan varmt rekommendera dem. Otroligt bra!
Tusen tack för ditt omdöme 😍🙏🏻 Hälsning Birgit med personal
Extremt noggrann med sin städning! Bästa med Birgit städpartner är att de har expanderat sig till Stockholm med 😍
Tack så mkt! 🥰🙏🏻Vi är glada att nu kunna hjälpa till även i Sthlm! 🤩
Pålitliga och gör ett bra jobb! Lätta att kommunicera med och flexibla.
Tack till er för att vi får hjälpa till med er lokalstädning i så många år! Det värmer :) Bästa hälsningar, Birgit med personal
Anlitade Birgit för flyttstädning av vår villa. Mycket nöjd med allt; den raka och tydliga kommunikation och den mer än ordentliga städningen. Köparna var så nöjda att de ville anlita BSP till deras flyttstäd!
Tusen tack för uppdraget & roligt att höra att nya ägarna är nöjda! Allt gott & trevlig sommar önskar vi er i er nya bostad! Sommarhälsningar från Birgit städpartner AB
Noggrann och pålitlig. Flexibel med städdagar. Helhetslösning med material och hygienprodukter. Trevligt bemötande. Vi har anlitat Birgit Städpartner AB sedan flera år och är mycket nöjda.
Så trevligt & roligt att kunna hjälpa till! Stort tack för ert omdöme! Det glädjer oss att ni är nöjda! Birgit med personal 🙏🏻🤩☀️
Mycket bra bemötande och hög servicenivå Levt upp till alla våra förväntningar med råge. Hemstädning varannan vecka. Har fungerat utmärkt.
Tack till er & det är en glädje att kunna hjälpa & avlasta er i arbetet 🥰
Vi är mycket nöjda med Birgit Städpartner som städar ett antal fastigheter åt oss. Rekommenderas varmt!
Stort tack Soheil, det glädjer oss att ni är nöjda med städningen ❤️
Använder hemstädning varann vecka och det är en lyx att komma hem till städat hem. Tycker det fungerar jättebra med Birgit. Rekommenderar att ni anlitar henne och hennes team. Mvh Sofia
Stort tack till dig Sofia! Det är en glädje att kunna hjälpa till & att veta att du är nöjd! Hälsningar Birgit med personal 🥰
Äntligen har jag fått rent och snyggt i toppklass! Det känns tryggt och blir lika glad med ett stort leende varje gång fått städat i mitt boende. Anders J
Tack snälla Anders, det glädjer oss att du är nöjd med vår service. Vi ser framemot att få hjälpa dig med städningen i framtiden när det är aktuellt. <3
Birgit Städpartner är professionella, noggranna och effektiva! Den bästa städfirman man kan anlita. Kan garantera er en toppklass service! 🙏🏻
Tusen tack för de värmande ord! För oss är nöjda kunder i allt vad vi gör prio ett, tack 🙏🏻😍 Birgit med personal
Birgit Städpartner KAN allt som rör städ och vilka produkter som är bra. Anlita Birgit Städpartner om du vill ha en som noggrant gör rent och dessutom snabbt! Dessutom trevliga och pålitliga. Det är enbart en positiv upplevelse att anlita Birgit Städpartner och - jämfört med andra städfirmor får du mer än vad du förväntar dig.
Tack så mycket Cathrin, det var ett nöje att vara en hjälpande hand ❤️
Vi har anlitat Birgit Städpartner för städning av vårt kontor, och vi kunde inte vara mer imponerade av deras tjänster. Teamet är otroligt professionellt, noggrant och pålitligt. Vårt kontor är alltid skinande rent och redo för en produktiv arbetsdag. De är också mycket flexibla och anpassar sina tider efter vårt schema, vilket är en stor fördel. Vi kan varmt rekommendera Birgit Städpartner till alla företag som söker högkvalitativ och pålitlig städservice. Fem stjärnor!
Nöjet är på vår sida, vi tackar så mycket för din fina recension Rickard ❤️
Anlitade Birgit Städpartner i samband med flytt. De var hjälpsamma från början till slut! Det blev superrent och fräscht och de som tog över lägenheten efteråt var väldigt nöjda att bara kunna flytta in! De fick sedan hjälpa till med ytterligare två flyttstädningar till bekanta och resultatet var detsamma varje gång, inga anmärkningar och superrent! Rekommenderar starkt Birgit Städpartner för ett renare hem!
Tack Maria, det glädjer oss som mest när vi har nöjda och återkommande kunder ❤️