Super duktig och trevlig personal. Är mycket nöjd
Blickpunkten Optik
Välkommen till Blickpunkten Optik! Vi är ett familjeföretag inom optik som etablerades 1965 i Göteborg, men trots vår långa erfarenhet så är vi inte gammalmodiga, snarare tvärtom. Alla våra glasögon är noga utvalda och handplockade för att skapa variation och ett utbud för alla. Hos oss på Blickpunkten Optik kan du hitta glasögon,...
267 omdömen om Blickpunkten Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Trevliga och hjälpsamma och serviceminded.
Bra mottagande och efter genomförd synundersökning fick man bra genomlysning av möjliga alternativen. Nöjd med helheten!
Har köpt glasögonen tidigare, var väldigt nöjd, med. trevlig personal och bemötande.
Tack Therese, så kul att du kommer tillbaka till oss för nya 👓! De nya bågarna kommer bli kanon. Välkommen in om du vill justera eller har andra frågor. Vi ses 👋
Mycket tillmötesgående personal. Glada och positiva både själva synundersökning och sedan val av båge. Återkommer och rekommenderar er till mina vänner.
Proffsig och kunnig personal.Beställde 2 par. Var klara efter ca 2 veckor. Blickpunkten har egen verkstad och kan montera nya linser i egna bågar. Ett familjeföretag med väldigt bra service.
Ett otroligt fint och professionellt bemötande då min son på 8 år både gjorde synundersökning och provade ut bågar..
Tack Caspian, härligt att ni kände er trygga och fick det bemötande ni önska. Vi ses snart när glasögonen är klara 🤓
Lyssnar, samarbetsvillig , fint bemötande. Men det blev dyrt 💸
Så kul att du är nöjd med dina glasögon Miriam! Nu har du den bästa kvaliten som går att få i glasögon! Njut och se bra ut 🤓
Mycket trevlig personal som snabbt hjälpte mig med en synundersökning och nya glasögon. Snabb leverans då de kom efter ca 1 vecka. Jag har alltid gjort mina glasögon hos Blickpunkten i Angered och alltid varit nöjd.
Så kul att ni kommer år efter år! Det är det bästa betyget för oss på Blickpunkten 😊🍀 Välkommen när mer hjälp behövs med ögonen!
Jag blev väldig väl bemött av Blickpunkten Optik. Personalen Rosie var vänlig, kunnig och tog sig tid att lyssna på mina behov. Jag hade höga förväntningar på både service och kvalitet, och Blickpunkten Optik överträffade dem. De var noggranna i sin undersökning och hjälpte mig att hitta glasögon som passade både min stil och mitt synbehov. Min upplevelse var fantastisk. Jag köpte ett par moderna glasögon, och är mycket nöjd både med produkten och servicen jag fick. Jag rekommenderar dem varmt till alla som letar efter professionell och personlig optik service.
Hej 👋 Så roligt att läsa din upplevelse hos oss! Rosie är fantastisk och har ett stort engagemang. Välkommen in när det behövs mera hjälp eller justrering! Vi ses
Trevlig personal. Gick smidigt. Beställde 3 par. Ett par för bilkörning. Ett par solglasögon med slipning o Ett par för pistolskytte. Vi glömde att justera skalmarna så att dom sitter optimalt. Smiter förbi en annan dag o ber om hjälp med detta...
Hej Ari, vi va nog lika taggade på att visa dina nya glasögon 😊 Så du får komma in när det passar och justera bågarna. Mycket nöje ☺️
Trevligt bemötande, och snabb leverans av glasögon.
Hej Krister Tack för ditt omdöme! Roligt att du är nöjd med ditt besök. Önskar all lycka och på återseende. Mvh Blickpunkten
Mycket trevlig och professionell service.
Hej Fredrik! Va kul att höra 💫 välkommen in om du behöver mer hjälp med ögonen ☺️
Alt var bra jag är Nöjd jag kommer till baka till er igen mvh
Så kul att höra Ingrid 😀 kom in om du behöver mer hjälp med justering av glasögonen. Eller när synen inte känns 100a.
Alltid god service och trevligt bemötande.
Hej Amand! Kul att höra tack så mycket!
Bästa glasögon på länge. Gunnar är en optiker i särklass
Vi håller med 👍🏽 Gunnar e optikernas förebild ☺️. Gunnar hälsar tack ⭐️
Köpte slipade solglasögon. Förstod vad jag ville ha och la tid på att hitta rätt glasögon och glas!
Tack Tamara och vilket fint omdöme 😎 dina nya slipade solglasögon kommer du få mycket nytt av. Hoppas du får en fantastisk sommar ☀️
Bra service och bra priser, men hade önskat lite bättre stöd i att prova ut bågar
Hej Nils! Tack för feedback 😊 vi tar till oss din kommentar och hoppas du får ännu mer stöd nästa gång 🌟 de nya glasögonen såg kanon snygga ut!
Jag blir alltid glad när jag går in och ut ur butiken. Ett proffsigt bemötande där man ser till kundens vilja och behov.
Hej Johanna! Härligt att du känner dig som hemma hos oss. Tills nästa gång, ha det bäst ☺️✌🏾
Alltid bra Service och trevlig personal. Mvh.
Så kul att höra Jeanette! Vi på Blickis är så glada i alla våra återkommande kunder ☀️ önskar dig en fin sommar!
Superbra service, glad och trevlig personal 😊 blev lite fel på styrkan första gången, men fick bytt glasen utan problem 😃
Tack Lotta! Så bra att vi fick möjlighet att rätta till vårt styrkan. Hoppas du får en fantastisk sommar ☀️ ses snart 🇸🇪
Proffsigt och vänligt bemötande
Härligt att vi uppfyllde dina förväntningar. Välkommen åter 😀
Det var smidigt, gick snabbt och blev bemöt av trevlig personal
Härligt att vi han med allt innan du skulle iväg 😀 njut nu och ha en fin sommar 🏝️
Bra bemötande Bra och fina glasögon. Billig och bra pris.
Tack Parvin! Vi handplockar våra glasögon och ser alltid till att ha bra pris på våra glasögon och linser! För vem vill kompromissa med sin syn?
Jag är jättenöjd med min optiker verkligen dom är jättesnälla dom jobbar jättefint jag tycker ni är bästa jag önskar allting går bra med er jag rekommenderar till andra gå och fixa sin glasögon hos dem de har jättebra pris och jättesnäll personalen också tack
Hej Sirwa! Vilka fina ord 😊 vi älskar vårt jobb och ser gärna till att alla priser och produkter är i topp! Kul att du sänder dina nära vänner till oss 💙
Bra optiker, bra kampanjpris! Bra glas!
Så kul att du är nöjd Berit! Dina nya proggar är av marknadens bästa kvalite och pris! Kul att kunna leverera er de bästa inom optiken!
Kunnig och trevlig personal samt bra urval.
Tack Pelle! Glasögonen e magiska!
Syntest och köp av glasögon bågar samt slipning mycket trevligt bemötande och trevliga samtal med personalen. Tacksam kund
Så härligt att höra Marion! Kom gärna in och samtala över en kopp om så önskas 👋
Trygg i undersökningen. Noggrann. Köpte både dagglasögon och terminal o 2 solglasögon att sätta över glasögonen.
Hej Margaretha 😊 så snygga alla glasögon blev! Allt från sol till vardag och jobb. Välkommen åter ☀️
Väldigt trevlig och proffsigt bemötande. Personal tog sig tid att hjälpa mig välja ut mina glasögon och var otroligt duktiga. Väldigt imponerad.
Härligt Daniel att vi levde upp till förväntningarna 😊 du kommer rocka de nya bågarna ✌🏾
Smidigt. Jätte hjälpsam och trevligt personal.
Stort tack Keyvan ☀️ njut av glasögonen så ses vi ✌🏾
Mycket bra bemötande av både barn och vuxna. Proffsiga och trevliga medarbetare.
Hej Birgit, va kul att du är så nöjd med oss och att vi har en mix mellan åldrarna 😊 varmt välkommen åter!
Bra Service ! Gör det lilla extra för oss kunder.
Tack Magnus! Härligt att du känner vårt engagemang 😊 välkommen åter ☺️
Jag är mycket nöjd, mina förväntningar uppfylldes. Jag kommer definitivt tillbaka
Wow! Tack Anna. Du är så välkommen åter. Trevlig helg ☺️
Det var lätt och smidigt att boka tid och fick glasögonen snabbt. Tack. 🙂
Hej Ali, Va bra att du fick tid snabbt och att vi fick glasögonen innan du skulle resa. Trevlig resa!
Bemötande är underbart , trevliga och snälla man få rätt svar på på frågorna,. Jag brukar alltid besöker er eftersom ni är bäst tycker jag även jag rekommenderade mina kompisar och kompisarna är mycket nöjda, 😊
Hej Wesam 😊 så glada vi blir att du delar med dig av din upplevelse hos oss 🫶 vi ses snart!
Bemötandet var väldigt bra . Är kund hos er många år tänker fortsätta med det. Jag köpte mig nya glasögon med färgade glas från essilor Är super nöjd
Så kul att vi får ha er som kunder! Glasögonen blev ju så snygga med de tonade glasen i 😉
Det var jättebra. Jag blev mycket väl mottagen och betjänt. Hjärtligt tack! Alviero
Tack Alviero! Härligt att vi uppfyllde ditt besök hos oss 😎 välkommen när hjälp med ögon behövs!
Bra bemötande och kunnig personal.
Tusen tack för omdömet Johan!
Bra, personlig service! Mina glasögon var väldigt dyra men jag upplever också att jag fick vad jag betalade för. Högkvalitativt!
Hej Oscar! Kul att du är nöjd med vår hjälp och att du uppskattar vår kvalité på bågar och glas!! Vi trivs med att erbjuda högkvalitativa lösningar!
Väldigt bra bemötande och bra service och bra upplevelse trevliga personal.
Kul att du är så nöjd med oss Mohammad! Vi ser till att dina glasögon levereras inom kort 🫡
Kunniga, tillgängliga, vänliga och tillmötesgående. 👍😊
Gott o höra Mikke! Vi vill gärna va flexibla för er. Ses snart ✌🏾
Mycket tillmötesgående och tålmodig personal
Hej Maria! Vi tycker du ska få stöd hela vägen! Inte konstigt att det tar tid att välja snygga bågar! Bågarna blev super snygga 😉
Jag Aase.olsen har varit kund der veldigt lenge alltid fint bemött och duktig personal
Kul att du kommer till oss Åse! Vi blir så stolta när ni kommer år efter år ☺️ vi ses snart igen!
Jag är jättetacksam för att ni fixade till mina glasögon och för att jag kunde köpa mina linser via faktura. Har varit en nöjd kund hos er i 22 år!
Hej Maria! Roligt att höra att du blev nöjd med dina linser och glasögon! Ses snart igen!
Duktig optiker!! Bra service
Va kul att du är nöjd med oss Anna. Ses snart igen!
Personal var inte särskilt hjälpsam vid återbesöket för attkorrigera glasögonen. Totalt sett så blev inte resultatet bra.Ett par avtre går att användda. Han h
Hej Hans, Tack för din återkoppling. Vi skulle gärna vilja få ett nytt försök. Vi har försökt nå dig för att höra vad som inte funkar som önskat. Låter som det är avståndet du läser på som är för kort eller långt? VI är här om du vill att vi ändrar något. Välkommen in!
Snabb service, trevligt och professionellt bemötande
Tack Anette! Hoppas du blir nöjd med dina nya glasögon! Vi ses 👋
Snabb och bra bokning av tid. Trevlig oersonal och duktig optiker. Remiss gick snabbt iväg .
Hej Maria! Tack för din feedback! Vi vill gärna hjälpa er utan långa väntetider på ögonvård. Hoppas det går bra hos ögonläkaren.
Fick tydlig information om mitt synfel och förändring jämfört med sist och vad man kan förvänta sig då jag tidigare gjort laser operation för närsynthet men nu 10 år senare fått tillbaka närsynthet. Bra hjälp vid val av bågar, vad som passar min ansiktsform
Hej Angelica, spännande med operation och alla de fördelarna. Tyvärr så återkommer ibland synfel. Dina glasögon ser fantastiskt fina ut! Vi ses ☺️