Soffa Fungerade bra, kom när det var sagt. Nöjda med soffan
Blomsterbergs Möbler AB
Välkommen till Blomsterbergs Möbler! Tre generationer Blomsterberg har nu hunnit ta sig an bolaget och vi har samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet genom åren, det gör att vi kan ge kloka råd och hjälpa dig i möbelköpet. Vi tycker att det ska vara enkelt att köpa möbler, varför vi erbjuder service och extratjänster...
483 omdömen om Blomsterbergs Möbler AB
Bra hjälp och leverans trevlig personal
Soffa ,fåtölj,tv bänk och bänk till hallen.Jag är jättenöjd nal
Vi köpte en soffa och ett soffbord. Proffsigt och trevligt bemötande. Kunnig personal. Snabb och smidig leverans. Bra att de kunde ta med de gamla möblerna. Soffan och bordet är till vår fulla belåtenhet. Vi kommer att åka till Blomsterbergs nästa gång vi ska handla möbler.
Vi köpte en bäddsoffa som vi sedan fick hemlevererad. Blev väl bemötta i butiken och fick bra hjälp. Väntetiden på soffan var kortare än väntat. Det var inga problem att anpassa leveransen till en dag då vi var hemma.
Trevlig personal. Gott kaffe. Bra service.
Nattduksbord. Blev reklamation som hanterades proffsigt.
Möbler. Det var mycket bra service och super trevlig personal. Företaget levde upp till mina förväntningar.
Köpte hörnsoffan och är nöjd med allt
En hatthylla, bord, pall Mycket bra.
Köpte sängar med tillbehör. Mycket bra fakta och bemötande i butiken. Kudde saknades vid leverans men minns inte om den var restad eller glömd.
Det var en reklamation som behandlades helt utmärkt Monica Jönsson
Köpte en Hilding King size bed i Lund. Vi blev mycket bra bemötta och upplevde säljaren som mycket kompetent.
Köpt fåtölj trevligt bemötande
Köpte en sittbänk. Bra service, snabb leverans.
Serviceinriktade och informativa vid köp av soffgrupp. Snabb leverans och gott bemötande.
Beställde Sofa och fåtölj, allt gick smidigt.
Bra service, leverans som utlovat. Bara ros, inget ris!
Köpte soffa + tv bord . Har absolut inga klagomål . Väl bemött i affären och möblerna kom som dom skulle 👍
Jag fick klätt om en del av min soffa som hade spruckit i sömmen. Soffan köptes 2013. Likadant tyg fanns fortfarande kvar. Jag är mycket nöjd med det här.
Soffa o bord, vänligt bemötande o fick hjälp o passa in bord till soffa, leverans kom som bestämt är jätte nöjd
Mycket väl bemött, god service, nöjd med mitt vardagsrumsbord!
Bra service! Fina soffor! Mycket att välja på.
Köpte hallmöbler, mycket hjälpsamma.
Köpte ett köksskåp. Varan i fråga var slut men vi fick hjälp att hitta en liknande vara. Erbjudanden på det vi sökte erhölls då givetvis inte men bemötandet och hjälpen var mycket bra. Vi fick alltså inte tag på det vi ville ha, däremot fick vi ett mycket positivt bemötande av personalen.
Hörnsoffa. Ett bra bemötande Fick hjälp att bygga vår egen soffa så det passade våra mått Blev nöjda med allt från beställning till leverans
Sängar. Alltid lika trevligt att handla på Blomsterbergs möbler. Vänliga och hjälpsamma. Bra hjälp att prova ut sängar som passade oss. Högsta bety⭐⭐⭐⭐⭐
Vi köpte sänggavlar bra bemötande från er säljare . Våran va precis som vi förväntade oss
Helnöjd från första möte till leverans.
Bra bemötande och service både i butik och vid hemleverans!
Trevlig och hjälpsam personal!
Jag köpte ett bord och en hylla. Jag fick gärna ta hem möblerna på prov för att se om det passade. Jag blev mycket vänligt bemött. Hjälpsamma och trevlig personal
Säng, möbler, soffa Allt utmärkt
Nöjd med hjälpsam personal....
Jag har köpt säng och en tvskänk! Sängen var superbra och till ett mycket bra pris. Det enda negativa jag har att säga att tvskänken sprack på framsidan av en låda utan någon märkbar anledning ganska kort efter köpet, men vi pallade inte ta tag i det och den var ändå så billig. Vi tyckte att personalen var supertrevliga, verkligen! En liten miss var att vi uppfattade det som att dom som levererade sängen också skulle ta med vår gamla säng, nu var flyttkillarna så snälla att dom tog sängen ändå fast att det inte stod på kvittot,...
Köpte en säng. Personalen var kunniga. Allt som allt var det en bra affär att besöka.
Hej Trevlig personal som hjälpte mig och min fru att välja två bra fåtöljer ! Bra bemötande. DE säljer lite dyrare möbler med bättre kvalite. Fåtöljerna har motsvarat våra förväntningar.
Ny soffa, mycket trevlig personal, höll leveranstid och bra vara !
Jag köpte Soffa fåtölj säng köksmöbler Fick utmärkt service på i butik och vid hemleverans. De tog dessutom med gamla sängar i retur. Mycket nöjd med dem
Köpte en hallmöbel. Passerade Nilssons möbler i Svedala där jag såg möbeln. Eftersom jag alltid har köpt mina "större möbler" på Blomsterbergs ringde jag dit o berättade att jag skulle köpa aktuell möbel men att B hade några hundralappar mer i pris. Vid kontakt med B berättade jag ovanstående för en kvinnlig kontakt på B. Hon sa direkt att jag var välkommen till B o priset skulle sättas som hos Nilssons i Svedala. Jag har vid mina affärer med B alltid fått fin kundservice o bra möbler. Kommer naturligtvis vända mig till B igen vid nästa investering i hemmet. Med vänlig hälsning, Leif Lönn
Köösmöbel Fick en perfekt service av en kvinnlig säljare Rekommenderar mycket gärna. Blomsterbergs möbler.
Vi köpte en hörnsoffa och en fotölj mycket trevligt bemötande och snabb leverans
Jag köpte en ställbar säng till min cancersjuka dotter och den var helt ok (Eslöv). Blev bra bemött av personalen och leveransen funkade som den skulle/Benny
Senaste köp var köksstolar,bemötandet var inget att klaga på
Mycket trevlig personal!😀Trevlig affär.
Köpte en snurrfåtölj. Bra och trevligt bemötande. Förväntade mig att det skulle funka bra och det gjorde det. Bra jobbat.
Köpte en säng. Bra pris o bra service
Var och tittade på ett uppfällbart soffbord under mellandagsrean, utan att kunna bestämma oss. Sökte egentligen ett större men fick besked om att man inte hade någon leverantör av någon större modell. Dagen efter besöket ringde jag in och beställde bordet, enkelt och smärtfritt. Bad att få fakturan mailad till mig, så jag kunde betala den per omgående, då jag skulle resa bort dagen där på. När jag hämtade bordet 14-dagar senare blev jag mycket väl bemött och fick hjälp att lasta det i bilen. (När jag kom hem demonterade...
köpte en soffa, jag blev bra bemött. jag hittade en soffa som passade mina förväntningar Nöjd med allt.
Köpte en soffa med touchkontroll och motor för att kunna ställa in soffan. Tyvärr la dem av dagen efter vi fått hem den och sen har den varit på lagning i över en månad, när vi nu kände att vi inte längre ville ha soffan tog blomsterbergs tillbaka den och gav pengarna tillbaka. Inget fel på servicen från denna butik.