Produkten Z3 fungerar utmärkt i 4 år därefter var ramar och hållare för flamtämjare och gnisttändare ett minne blott. Allt var sönderrostat, förmodligen hade tillverkaren otur när hen tänkte, materialet skulle föreställa rostfritt men var allt annat än det. Beställde nya ramar, via hemsidan, till brännarna och monterade dessa försökte sedan få hjälp med att finna hållare till gnisttändarna, de gamla bestod av rostklumpar som fick avlägsnas med multiverktyg. Skrev och förklarade vad problemet var, blev ombed via mail att...
Bluegaz AB
Skapa en mysig uteplats med hjälp av våra produkter! Bluegaz erbjuder grillar av eget varumärke, värmare för uteplats och olika tillbehör. Grillning är något vi vet att många håller varmt om hjärtat. Därför har vi tagit fram ett stort utbud av både kol- och gasolgrillar. Beroende på hur du bor, har vi många olika storlekar...
333 omdömen om Bluegaz AB
Sedan starten hos Reco 2023
Fått ett bra mejl angående försenad leverans där det förklarades på ett bra sätt. Några dagar senare kom leveransen till dörren.
Det jag har beställt har ej kommit skulle levereras innan påsk
Eftersom jag inte har fått produkten jag beställde för tre veckor sedan och som var lovad före Påsk, kan jag inte ge Bluegaz bra betyg! Inget leveransbesked ingenting över huvud taget!
Jag valde mellan en Napoleon rouge 425-se, weber genesis 425s och bluegaz z501. Jag var ute efter rostfritt galler, sidobrännare och stor grillyta. Och en grill som känns stabil och ligger i premiumsegmentet. Valet föll på z501 efter att ha åkt runt och känt och klämt på samtliga modeller. Byggkvaliteten på z501 kändes något bättre än konkurrenterna som kändes lite rangliga. Även mer grill för pengarna då z501 är lite större och till ett något lägre pris. Jättetrevlig service när jag besökte bluegaz showroom, det märks...
Har inte fått min leverans än , skulle komma innan Påsk
Jag har fortfarande inte fått min vara ??? så jag är inte särskilt nöjd med Bluegaz AB inte heller har de återkopplat till mig när varan ska levereras
Bra och överskådlig webbshop. Snabbare leverans än förväntat. Grillen jag köpte har en generellt bra kvalitetskänsla.
Beställde en grill 25/3 och har fortfarande (19/4) inte fått den levererad. Ligger alltså ute med nästan 15k i en månad. Visste man detta innan beställning hade det ju inte blivit affär...
Bra kundservice men stor besvikelse när de inte kan hålla utlovad leveranstid. Förväntningarna var höga men har ännu inte fått någon produkt att utvärdera!!
Snabbt och enkelt, fick de produkter vi behövde direkt
Snabbt och enkelt lätt att hitta det man säker
Har ej hört något från dem Inte fått någon vara än
Väntar fortfarande på det jag beställt och betalat för...
Fantastisk personlig service när en del i grillen slutade fungera. Fick svar på mail omgående på helgen och ett telefonsamtal på måndag. En reservdel skickades direkt. Riktigt bra!
Det gick snabbt och smidigt att handla och betala.
Supertrevliga och extremt hjälpsamma.
En snygg o effektiv värmare med enkelt handhavande.
Köpte en grill, det är snart en månad sedan. Den har inte kommit än. Tog kontakt med dem, via mail eftersom de inte har något telefonnummer…. De svarade att grillen kommer vid påsk. Det står inget om det i min bekräftelse. Så är ganska missnöjd. Hade velat ha grillen redan nu….
Beställde en grill för nästan en månad sedan, den har fortfarande inte kommit. Det finns inget nummer till kundservice och har inte fått svar på min fråga via kontaktformuläret. Väntar nu svar på e-post, riktigt dålig service och undermålig leverans.
Har inte fått produkten än så jag vet inte så mycket.
Bra kundsupport. Jag fick återkoppling som löste ett problem en sen fredagkväll när jag chansade med ett mail.
Det fins ingenting att klaga på. 10Sjärnor Min granne har när han fick se min kamin Köpt en
Väldig bra och snabb behandling av min beställning. Beställde på e.m. och fick min vara dagen efter. Otroligt nöjd med detta.
Snygg kamin, fått många lovord för dess utseende. Enkelt att beställa, snabb och smidig leverans.
Snabb och bra hantering. En transportskada löstes smidigt.
Enkel beställning och snabb leverans. Bra betalningsalternativ.
Bra produkter med bra kvalitet! Mycket nöjd!
Snabb och bra leverans samt smidigt att beställa ifrån
Snabbt leverat. Fungerade produkt
Enkelt att handla och snabb leverans (även till Gotland).
Fungerade föredömligt, såväl tidsmässigt som en mycket bra produkt och trevligt bemötande.
Lätt att beställa, bra info på produkten (gasolkamin), bra pris och snabb leverans. Otroligt nöjd.
Ganska snabb leveverans, gasolkaminen jättebra pch snygg
Jag köpte en gasolkamin, Sahara och den var väl bra. Som retar är att priset sänktes med över 200 kr. Veckan efter jag hade köpt den
Fina produkter och bra service! /Nina
Bra hemsida, skickades snabbt och verkar ha ett bra kundtänk. Bra grill, känns gedigen med smarta lösningar för ex att samla fettrester. Relativt enkel att montera men tog lite tid.
Bra kommunicering , snabb leverans!
Allt fungerade väl. Både beställning och leverans. Köpte en gasolkamin som passar väl in i möblemanget.
Mycket Bra snabb leverans prisvärd
Bra priser, lätt att beställa och snabb leverans. Gasolvärmaren vi köpte funkerade väldigt bra.
Svårt när man inte kan ringa upp till bluegaz
Bra bemötande, kunig personal, hjälpsamma.
Precis den produkt jag sökte, Snabbt och smidigt.
När det blev ett garantiärende skickade dom en ny direkt A+++++👍
Snabb leverans Köpte en stekhäll som var kanon bra
Kan inte svara på detta då jag gav bort den i present. Men personen i driva blev mycket nöjd
Helt fantastiskt,värmer bra 🙂
-Det gick mycket fort från beställning till leverans.Har använt kaminen tvåggr en proveldning och en skarp pg mycket höga el-priser. Brytpunkten ser ut att vara 2,50 -3,00 Kr /Kwh. Kaminen är snygg och matchar möblemanget inne och ute.Att se upp med är den starka strålningsvärmen mot golv därför har vi anskaffat en plywoodskiva för att skydda golvet som kaminen står på.Senare kommer skivan kläs med en AL-plåt. En liten termo elektrisk fläkt har anskaffats för att kunna sprida värmen lite bättr, ej provkörd i skrivande stund.
Det var enkelt att beställa, leveransen kom som utlovat. Det negativa är att det inte går att ringa och ställa frågor, Telefonen tycks vara överbelastad ständigt.