BM DESIGNCENTER

BM DESIGNCENTER

bmdesigncenter.se
  • BadgeTwoYears
4.7

BM Designcenter är Blekinges största designcenter! I vår spännande butik hittar du förstklassig möbeldesign, inredning och konst från över 80 ledande europeiska varumärken. Vi anordnar även evenemang och underhållning genom vårt koncept BM Surprise. I vår butik hittar du ett noga utvalt utbud av exklusiva designmöbler, inredning...

65 omdömen om BM DESIGNCENTER

Sedan starten hos Reco 2024

Ingela M
Skrev om BM DESIGNCENTER

Personalen bemöter mig med vänlighet, kreativitet och ett stort mått av professionalism. Jag har förväntat mig ett stort sortiment av de produkter som behövs i ett hem, allt ifrån säng till bestick samt att alla produkter ska vara av hög kvalitet och intressant design. Allt det har jag fått och mycket mer som jag inte förväntade mig såsom individuell anpassning av modeller och textilier. Sömnadsservicen är ovärderlig. Jag har köpt sängar, bokhyllor, soffor, matbord med stolar, gardiner, klädd sänggavel mm. BM Designcenter är unikt mht sortiment, service och professionalitet.

Karim M
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fantastiskt bemötande och exceptionellt fin utställning med det bästa och smakfullaste. Fin upplevelse att vandra runt i utställningen. Service likaså på toppnivå. Rekommenderas till 100%

Maj-Lis Å
Skrev om BM DESIGNCENTER

Möbler utöver det vanliga. Mycket vackra lokaler. Engagerad, kunnig och trevlig personal.

Bo P
Skrev om BM DESIGNCENTER

Jag köpte fyra stolar till ett matbord i teak. Jag blev rekommenderad av Alice att välja dessa stolar i flätad korg och vi har varit väldigt nöjda med dem. Bordet är från 50-talet och det blev väldigt bra. En hissgardin har vi också fått uppsydd och mönstret med sina färger är så lyckade. Alltid trevligt och inspirerande att besöka BM design.

Kristin K
Skrev om BM DESIGNCENTER

Är en spännande och idérik sida

Eva L
Skrev om BM DESIGNCENTER

Trevlig miljö och trevligt bemötande

Danne S
Skrev om BM DESIGNCENTER

Exceptionellt, är inte ett ordval jag normalt hade använt i detta sammanhanget, men jag vill ändå ge BM DESIGNCENTER Högsta betyg. Bara att komma till BM DESIGNCENTER är en spännande och vacker upplevelse, med allt vad som händer på anläggningen, och vad som finns att få med sig därifrån i form av Design Musikupplevelser , utställningar mm utbudet är stort och med Mörrumsåns stilla ackompanjemang finner man sig väl till mods. Själv har jag köpt en underbar matta, och mer engagerad o trevligt bemötande av kunnig personal får man leta efter i dessa tider. Tack för kaffet. D. Stråhed

Svar från BM DESIGNCENTER

Tack fina ord o kaffe tillbehör

Annika B
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fantastiskt bra att ha BM här. Möbler, mattor, lampor, saker och textilier av hög kvalitet inspirerar till att handla såväl till egna hemmet som presenter. Dessutom ges utmärkt service tillsammans med nya ideer. Senast köpte jag en kelimmatta som blev helt perfekt hemma. Extra kul är de konserter som anordnas.

Helen W
Skrev om BM DESIGNCENTER

Alltid fått bra hjälp och ett trevligt bemötande.

Christer H
Skrev om BM DESIGNCENTER

Mycket positivt bemötande i en trevlig butik

Anders A
Skrev om BM DESIGNCENTER

Ett underbart fint ställe med fantastiskt fint utbud!

Eva B
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fina saker o trevligt bemötande

Nogersunds Hembygdsgård N

ALLTID bra bemött fantastisk affär, Motsvarade förväntningarna Köpte en glasängel o något annat lite

Eva G
Skrev om BM DESIGNCENTER

Har varit på ett musikevent. Möblerna är inte i min ekonomi, jag är en fattig pensionär.

Torgny N
Skrev om BM DESIGNCENTER

Mycket trevligt bemötande och otroligt sortiment som man sällan ser. Väl värt ett besök. Barbro och Torgny

Anette S
Skrev om BM DESIGNCENTER

Top notch’s vad gäller kvalitet och bemötande.. Evenemangen - genomtänkta med kundens upplevelse i centrum. Jag har med andra ord enbart goda erfarenheter från BM Designcenter.

Anita S
Skrev om BM DESIGNCENTER

Mycket stort engagemang Alice är jättetrevlig och hjälpsam ,kul att vara där och Faktiska möbler och inredning

Berit H
Skrev om BM DESIGNCENTER

Möttes av trevligt bemötande vilket är viktigast av allt!

Anne N
Skrev om BM DESIGNCENTER

En riktig pärla i vacker miljö. Fantastisk design som du inte hittar någon annanstans. Jag har varit hos BM flera gånger och tar med mig vänner för att uppleva detta ställe. Ägarinnan alltid engagerad och intresserad. Köpte mindre design prylar som man inte kan vara utan.

Thomas B
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fantastiskt sortiment, mycket höga krav, bra prisbild trots hög klass. Sakligt och vänligt bemötande.

Margret K
Skrev om BM DESIGNCENTER

Deltagit i flera mycket trevliga arrangemang, såväl små som stora.

Karin P
Skrev om BM DESIGNCENTER

Kunnig & serviceminded personal. Kvalitetsprodukter.

Jan P
Skrev om BM DESIGNCENTER

Bra bemötande, spännande och varierat urval av produkter, glasdesignutstställningar och ett annorlunda och naturskönt läge! Har köpt flera olika produkter, mindre saker men även glaskonst.

Mikael N
Skrev om BM DESIGNCENTER

En mycket originell butik belägen i en underbar miljö. Här säljs varor av högsta kvalitét . Strålande service och bra priser på alla exklusiva varor. En mycket kunnig kvinna ger alltid goda råd. Allt jag har handlat genom åren är jag otroligt nöjd med. Mikael Neumann 2025

Svar från BM DESIGNCENTER

Tack för dessa Sanna och fantastiska ord./AÅ

Amanda A
Skrev om BM DESIGNCENTER

På Bm blir man alltid professionellt bemött och får bästa servicen. Design inredning med personlig service och på en vacker plats. Alice har hjälpt oss att välja rätt, inreda och färgsätta. De syr även upp gardiner och har ett otroligt urval av vackra tyger. Väl värt ett besök!

Alice Å gillar detta
Ann-christin O
Skrev om BM DESIGNCENTER

En fröjd för öga och själ. Njuter varje gång jag besöker BM designcenter.. Tar ofta med dit när jag får besök och alla blir imponerade av allt.vackert.

Gunilla N
Skrev om BM DESIGNCENTER

BM Designcenter är en förträfflig affär där Du också får goda råd och tips av alla de slag. Man kan öppna plånboken rejält eller bara rota runt bland fina presentartiklar och hitta saker Du inte hade en aning om att Du behövde. Affären ligger i en underbar miljö så en picknick i det gröna kommer som socker på toppen.

Mona Ö
Skrev om BM DESIGNCENTER

Blir alltid bra bemött. Har inte råd att köpa möbler, köper småsaker, men älskar att BM finns i Svängsta.

Hej Mona Vill gärna veta vad vi kan göra bättre då du ger en 1a

Eva S
Skrev om BM DESIGNCENTER

Redan vid första anblick av BM DESIGNCENTER möts man av en sagolik miljö som tar andan ur en. Den lummiga parkmiljön, den unika grönskan, de charmiga byggnaderna och det porlande ljudet från forsen skapar en magisk och inbjudande atmosfär. Det är lika förtrollande oavsett om det är sommar eller vinter. När man stiger in i butiken fortsätter upplevelsen att imponera. Inredningen är smakfullt genomtänkt och varje "rum" är en perfekt kombination av möbler och textilier som man sällan ser samlade på ett och samma ställe. Det...

Tack för dessa fina ord vad glad jag blir . Mvh Alice Åkerblom

Margareta L
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fantastisk service, exceptionellt urval av inredningsdetaljer.

Cicci C
Skrev om BM DESIGNCENTER

Det är trevligt och proffsigt bemötande. Butiken i sig är en upplevelse med spännande inredning.

Stina F
Skrev om BM DESIGNCENTER

Det är en upplevelse och inspiration att komma in I BMDesigncebters lokaler. Underbara tyger, kvalitetsmöbler i snyggt utförande. Dessutom mindre saker till ett bra pris.

Berit B
Skrev om BM DESIGNCENTER

Mycket bra. Lyssnade på våra synpunkterr, tog hem flera mattor att titta på, gav oss tid att tänka! Vi hade förväntningar och de uppfylldes! Det gick smidigt att hitta den matta vi ville ha, och vi trivs med den.

E C R
Skrev om BM DESIGNCENTER

Alltid professionellt och trevligt bemött

Ann-christine F
Skrev om BM DESIGNCENTER

Har varit på flera sommarkonserter utomhus i parken vid Mörrumsån. Väldigt bra föreställningar och arrangemang. Samtidigt har själva designcentret varit öppet för rundvandring och ev inköp. I något fall fanns också en trevlig glasutställning att besöka med avancerad glaskonst.. Allt har varit väldigt trevligt. Vi kommer gärna tillbaks.

Rose-Marie A
Skrev om BM DESIGNCENTER

Vi blev som alltid mycket trevligt bemötta och fick också bra info om sängar. Vårt ärende var just detta så vi var mycket nöjda med vårt besök och åkte nöjda hem igen för att mäta, fundera och välja sängmodell.

Barbro J
Skrev om BM DESIGNCENTER

Trevligt bemött av personal/ägare som verkligen levde upp till mina förväntningar. Jag har köpt och sytt upp två uppsättningar gardiner och dessutom presenter av olika slag.

Gunnel L
Skrev om BM DESIGNCENTER

Trevligt bemötande och jättefina möbler. Man blir verkligen inspirerad.

Tuva H
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fin och klassisk designbutik som ligger så vackert vid Mörrumsån.

Cecilia S
Skrev om BM DESIGNCENTER

Upptäckte denna fantastiska butik för ett antal år sedan. Här finns ett stort kunnande och engagemang! Alice var outtröttlig i i sin iver att hjälpa mig hitta rätt tapeter, gardiner och möbler till mitt vardagsrum och kök. Resultaten blev perfekt!! Jag är såå nöjd🤩

Birgitta G
Skrev om BM DESIGNCENTER

Vacker affär med brett sortiment av designade artiklar. Inspirerande att besöka och mycket service minded personal. Kort sagt toppenbutik för designintresserad

Jörgen G
Skrev om BM DESIGNCENTER

Trevligt bemötande Mycket på liten yta med möjlighet att beställa hem utöver utställning Köpt både skåp och skrivbord

Monica N
Skrev om BM DESIGNCENTER

En fantastiskt vacker och inspirerande upplevelse att vandra runt i den vackra butiken Med vackra möbler, inredningsdetaljer och presentartiklar. Alla trevliga musikarrangemang är ett otroligt lyft för Svängsta som ökar attraktionskraften för vår lilla ort. Med vänlig hälsning, Monica Nobach

Renate R
Skrev om BM DESIGNCENTER

Trevlig o mysig butik.Kunnig o trevlig personal. Tacksam för att detta finns i Svängsta.

Jan E
Skrev om BM DESIGNCENTER

Bemötandet har varit högsta betyg. Arrangemangen är bra och håller hög klass. Affären har ett intressant utbud.

Patrik H
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fint och varierat utbud. Bra service och bemötande.

Catarina L
Skrev om BM DESIGNCENTER

Mysigt,mycket fint att se. Trevligt bemötande av både Alice och personal.

Ulrika W
Skrev om BM DESIGNCENTER

Vänligt bemötande. Kunnig personal.

Anders L
Skrev om BM DESIGNCENTER

Fantastiskt utbud o mycket smakfullt presenterat

Marienne F
Skrev om BM DESIGNCENTER

Alltid lika inspirerande att komma till BM Center och Alice är en fantastisk inredningsexpert. Så mycket fina möbler och saker och ovanvåningen med alla vackra tygprover som inspirerar. Jag önskar att jag hade haft en liten tjockare plånbok så för min del blir det mest lite småsaker som jag inhandlar.