Jag och min väninna kommer överens om ett fast pris med chauffören (fredag natt ca:kl 02:00). När jag hoppar ut och väninnan själv åker vidare till slutdestinationen så börjar chauffören ifrågasätta priset som han tycker är för lågt. Min väninna som blir obekväm vågar inte säga emot och går därför med på att betala ett högre pris än vad som är överenskommet. (Väldigt utstuderat att han väljer att höja priset när en ensam tjej är kvar i taxin). Otroligt obehaglig upplevelse för min väninna.
3 omdömen om Bockentaxi AB
Bockentaxi AB
Hur bra som helst! Åkte från Sandviken till Gävle och fick ett väldigt bra pris (antar att det är pga dom har elbilar). Trevlig chaufför. Går inte att klaga
Bockentaxi AB
Hade en chaufför i Gävle i lördags natt mot söndag vid 3 tiden som nekade starta taxametern utan sa direkt ett fast pris som var högre än sträckan annars brukar bli. Vi försökte få honom att starta taxametern men nej. Vi åkte från stan upp vid söders Coop. Kommer inte välja detta bolag igen om det finns andra. Trodde faktiskt att ett taxiföretag hade seriösare chaufförer.