Boo Energi

www.booenergi.se
  • BadgeSixYears
1 816
4.2

Boo Energi ansvarar för utveckling och underhåll av elnätet i Saltsjö-Boo utanför Stockholm. Vi strävar efter ett tryggt och säkert elnät som kan möta både dagens och framtidens krav på elektrifiering. Som vår kund köper du prisvärd el från förnyelsebara energikällor –sol, vind, vatten och biogas. Vi klimatkompenserar dessutom...

1816 omdömen om Boo Energi

Sedan starten hos Reco 2018

Patric L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Funkar smidigt lätta att få tag i om man har frågor

Ulla R
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Hållit vad man förutspått och informerat på ett bra sätt

Svar från Privatperson

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme. Vad glad jag blir av att höra att du känner dig nöjd, precis så ska det vara! Du är så välkommen åter vid andra tankar eller funderingar! Mvh Ayelin

Sven-Inge A
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag bytte till Boo Energi för några år sedan och valde Boo portföljen som avtal. Samfälligheten där jag bor har också valt Boo Energi och i samband med det valet fick alla brf ett erbjudande att handla el från Boo Energi med viss rabatt på några kostnadsposter. I min brf hade vi haft Boo portföljen sedan länge och jag satt i styrelsen under den tiden. Min erfarenhet från denna tid gjorde att jag valde byta elhandelsföretag till Boo Energi och det är ett bra val.

Svar från Privatperson

Hej Sven-Inge, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du känner dig trygg med oss efter din erfarenhet med oss genom din bostadsrättförening. Du är så välkommen åter vid andra tankar Sven-Inge! Mvh Ayelin

Yvonne B
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Fungerar alldeles utmärkt. Har inget att tillägga

Svar från Privatperson

Hej Yvonne, Tack snälla för ditt fina omdöme! Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Bo L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Smidigt att ta över abonnemang.

Svar från Privatperson

Hej Bo, Tack snälla för ditt fina omdöme och vad kul att höra att du upplevde att det var smidigt att ta över ditt elavtal! Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Johanna N
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Positivt bemötande. Upplever dem som väldigt seriösa aktörer på denna marknad till skillnad från många andra i samma bransch. Sökte mig till dem då jag hade hört gott om dem, de verkar lokalt i det området som är aktuellt. Mina tidigare erfarenheter av ett annat bolag i denna bransch var totala motsatsen till vad Boo Energi står för så hittills känns det bara bra.

Svar från Privatperson

Hej Johanna, Tack snälla för ditt fina omdöme! Jag hoppas verkligen att du upplever att vi fortsätter leverera den service du förtjänar. Du är så välkommen åter vid tankar! Mvh Ayelin

Robin T
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Väldigt service-minded personal. Man får snabbt hjälp när de behövs. Man känner sig väl prioriterad som kund.

Svar från Privatperson

Hej Robin, Vad kul att du är nöjd med oss på kundservice, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Rose-Marie K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Kundtjänst är alltid så trevliga när man ringer och har frågor & funderingar.

Svar från Privatperson

Hej Rose-Marie, Vad kul att du är nöjd med oss på kundservice, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Kirsten Helene J
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Veldig fornøyd med alt fra Boo Energi.

Svar från Privatperson

Hej Kirsten, Vad kul att du är nöjd med oss på Boo energi. Du är så välkommen! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Max K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Boo Energi är ett elbolag nära mig och har kommit snabbt vid problem. De har även gett mig god information med sina temakvällar om tex solceller.

Svar från Privatperson

Hej Max, Vad kul att du är nöjd med oss, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Ayelin

Stefan M
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Dyrt för det man får. Omöjligt att byta.

Svar från Privatperson

Hej Stefan, Vad tråkigt att höra att du känner att det är dyrt och svårt att byta. Det är självklart absolut inte vår avsikt och vi ber dig att vänligen kontakta vår kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare med detta. Mvh Ayelin

Anne Å
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Min erfarenhet är att jag betalar mina fakturor itid. Jag tycker de fasta kostnaderna är höga men det är nog inte unikt för Boo Energi. Mvh Anne Åvall

Svar från Privatperson

Hej Anne, Skönt att höra att du är nöjd med oss trots dom höga fasta kostnaderna, du har rätt i att det inte är unikt för just oss men vi försöker hålla kostnaderna låga till den mån vi kan såklart. Allt gott! Mvh Torben H

Federico R
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

I was treated well but expectations were not met.

Svar från Privatperson

Hello Federico, I'm happy to hear that you felt like we treated you well, i would love to hear more about your expectations not being met. If you have the time please contact us at 08-747 51 00 or post@booenergi.se an hopefully we can expand on the service previously experienced. Kind regards Torben H

Gunilla H
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Bra information! Det har varit lätt att nå kundtjänst. Trevligt bemötande.

Svar från Privatperson

Hej Gunilla, Vad kul att du är nöjd med oss på kundservice, det är just såhär vi vill att din upplevelse ska vara! Jag hoppas vi hörs snart igen. Mvh Torben H

Helena J
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Avgifterna är dyra och större än min förbrukningen . Däremot är Boo Energi söka och fixa tillbaka elen vid strömavbrott

Svar från Privatperson

Hej Helena, Vad roligt att höra att du uppskattar vårt arbete! Hör gärna av dig till oss gällande dina avgifter så ska vi se om det kan vara så att det finns ett bättre elavtal till dig hos oss. Mvh Torben H

Falak M
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Dyrt el och dåligt app som skickar inga aviseringar.

Svar från Privatperson

Hej Falak, Tråkigt att höra om att din el är dyr, du får mer än gärna höra av dig till oss på kundservice så ska vi se till att se över ditt elavtal och se om det är det bästa för dig! Du når oss på 08 747 51 00 eller via post@booenergi.se. När det kommer till vår app kan du själv ställa in vilka notiser du önskar få, det kan även vara så att du behöver godkänna att vi skickar notiser till dig i din telefons inställningar, hör gärna av dig till oss om detta också så hjälper vi dig mer än gärna! Mvh Torben H

Valja A

Normalt inga speciella synpunkter

Svar från Privatperson

Hej Valja, Skönt att du är nöjd med oss, vi hoppas på ett gott samarbete framåt! Mvh Torben H

Birgitta S
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag har arbetat på Boo elverk 1/9-74 till 26/1-77 som sekreterare till chefen Rune Forsman samt ledningsgruppen. Vi hade kontoret i den gamla villan. Jag trivdes mkt bra. En god och trevlig stämning inom företaget.

Svar från Privatperson

Hej Birgitta, Vad trevligt att du arbetat hos oss tidigare, mycket har hänt sedan dess. Har du vägarna förbi är du såklart välkommen på besök och samtal om ditt avtal hos oss. Mvh Torben H

Kjell E
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Redovisar på olika sätt bra information och faktaunderlag men kräver alltför mycket av kunderna för att förstå och tillgodogöra sig "fördelarna" med Boo Energi som leverantör/samarbetspartner på energisidan. Gäller inte minst äldre mindre erfarna dator/teknikanvändare.

Svar från Privatperson

Hej Kjell, Tack för att du är nöjd i stort, tråkigt att du känner att du hamnar mellan stolarna rent tekniskt. Du får mer än gärna maila oss på post@booenergi.se med dina förbättringsförslag så tar vi mer än gärna åt oss av dom. Mvh Torben H

Simo R
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Bra bemötande, kanske för att det är ett mindre företag och jag därmed är ”närmare kärnan” av Bo energi. Hade förväntningar på snabbare respons (svar på frågor och vid problem) och det har de gjort bra. Jag är elhandelskund. Dessutom köpt en solcellsanläggning av Bo energi. Det tog MYCKET längre tid att få solcellerna, än vi först kom överens om (tydligen brist på artiklar). Men då det var ”vår” tur, gick allt snabbt.

Svar från Privatperson

Hej Simo, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du känner att du fick ett bra bemötande och snabb respons. Det strävar vi alltid efter! Vi får be om ursäkt att det tog längre tid att få dina solceller än väntat och att vår partner Gosol inte kunde installera dem lika snabbt som väntat, men toppen att resten gick snabbt och smidigt! Du är så välkommen åter vid andra tankar Simo! Mvh Ayelin

Peter K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

har sedan länge Boo portföljen som när jag tecknade skulle vara så förmånligt. Det har visat sig att Boo prtföljen inte alls hänger med det rörliga priset utan oftast är dyrare. det verkar som om dom hos er som köper långtidskontrakt gör dåliga prognoser och hamnar fel. I nyhetsblad kommer man med bortförklaringar och står inte upp för att man gör det dåligt.

Svar från Privatperson

Hej Peter, Tack för ditt viktiga omdöme. Vi vill att du ska veta att vi tar åt oss din feedback och kritik och hoppas kunna ändra din syn på oss i framtiden. Det stämmer att Boo-Portföljen kantats av dyra prissäkringar, detta har följt oss sedan 2022 då marknaden överlag var otroligt dyr och väldigt osäker. Prissäkringarna i fråga kommer inte följa med oss i samma utsträckning under 2025, då ser vi att portföljen återgår till sin ''normala'' nivå och återigen är en stabil produkt. Skulle det vara några flera...

Karl A
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Har många års erfarenhet av Boo Energi som elhandelskund. Kan utan tvekan rekommendera dem, vilket jag för övrigt gjort.

Svar från Privatperson

Hej Karl, Otroligt härligt att se att du är så nöjd med oss som leverantör och att du även rekommenderar oss! Hjärtligt tack från oss på Boo Energi! Mvh Torben H

Irma V
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Goda erfarenhet av Boo Energi.

Svar från Privatperson

Hej Irma, Tack för ditt trevliga omdöme och vad kul att höra att du känner att vi har goda erfarenheter. Vi strävar alltid mot att få våra kunder att känna sig trygga med oss. Mvh Ayelin

Carl Åke G
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Bara bra, speciellt rörande solenergi.

Svar från Privatperson

Hej Carl, Tack för ditt fina omdöme och vad kul att höra att du känner dig trygg med oss gällande solenergi! Det värmer våra hjärtan att du är nöjd med din tid hos oss som kund, vi slår ett slag för att det fortsätter såhär bra framöver! Mvh Ayelin

Fredrik W
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Väldigt trevliga och hjälpsamma vid kontakt. Appen är inge vidare. Booportföljen känns inte som en bra grej. Konstanta utskick där man, emellan raderna, bortförklarar/ursäktar sig för de höga elpriserna känns inte förtroendeingivande.

Svar från Privatperson

Hej Fredrik, Tack för ditt trevliga omdöme och för din feedback på appen och Boo-portföljen. Vi vill väldigt gärna veta lite mer specifikt som krånglar i appen för dig. Om du har möjlighet att kontakta oss kring det vore det toppen! Det stämmer att Boo-Portföljen kantats av dyra prissäkringar, detta har följt oss sedan 2022 då marknaden överlag var otroligt dyr och väldigt osäker. Prissäkringarna i fråga kommer inte följa med oss i samma utsträckning under 2025, då ser vi att portföljen återgår till sin ''normala'' nivå och återigen är en stabil produkt. Mvh Ayelin

Eje W
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Bra servicenivå. Lätt att få personlig kontakt

Svar från Privatperson

Hej Eje, Tack för ditt fina omdöme. Vi strävar mot att ge våra kunder bra och personlig service. Kul att höra att det tas emot väl av dig! Du är så välkommen åter om du stöter på någonting som vi kan hjälpa dig med. Mvh Ayelin

Christer K
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Har aldrig besökt eller träffat på någon från er annat än när jag skrev avtal för tio år sedan

Svar från Privatperson

Hej Christer, Tack för ditt goda omdöme trots att vi inte haft kontakt under dina 10 år hos oss. Vi vill självklart ha en god kontakt med alla våra kunder, jag vill slå ett slag för att du mer än gärna får höra av dig till oss med frågor, högt som lågt! Då du varit kund hos oss länge så finns det med säkerhet något vi kan se över gällande ditt avtal hos oss, hör av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna! Mvh Torben H

Sundström Rose-Marie K

Bra och trevlig kontakt. Kompetent personal. Men vad är det här för undersökning som kräver visst antal tecken? Och var god sätt ett betyg av vad?

Svar från Privatperson

Hej Rose-Marie, Härligt att du är nöjd med vårt bemötande och kompetens, det tackar vi hjärtligen för! Här bedömer du oss som bolag i stort, vad tycker du om oss och hur har just din erfarenhet med oss varit. Att det finns ett krav på antal tecken är för att få så bra feedback som möjligt från våra kunder där vi gärna vill ha beskrivning av vad vi gör bra men även vad vi kan bli bättre på. Mvh Torben H

Henrik J
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Har alltid framstått som ett bra bolag med trevligt bemötande. Missflyt i senaste upphandlingarna genom boo portföljen tror jag kommer straffa dom. år 1 var ursäkten att man helt enkelt tog tidiga beslut för att hålla ner kostnaderna. Men när år två landar i än högre priser för konsumenter så tror jag än fler väljer att lämna. Inte längre lika tillgänglig information på hemsidor, utan man behöver ta kontakt. Ett svaghetstecken. Appen, svajig i kvalitet

Svar från Privatperson

Hej Henrik, Det stämmer att Boo-Portföljen kantats av dyra prissäkringar, detta har följt oss sedan 2022 då marknaden överlag var otroligt dyr och väldigt osäker. Prissäkringarna i fråga kommer inte följa med oss i samma utsträckning under 2025, då ser vi att portföljen återgår till sin ''normala'' nivå och återigen är en stabil produkt. När det kommer till våran app så håller jag med dig om att lanseringen varit svajig men att vi nu efter otaliga uppdateringar faktiskt har en bra och tydlig app, spotpris vyn har nyligen...

Susanne H
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag har Boo Energi som elleverantör, bor i en hyreslägenhet så jag har inte så stor kontakt med bolaget men jag tycker den statistik och uppföljning jag får varje månad är jättebra.

Svar från Privatperson

Hej Susanne, Skönt att du känner dig nöjd med den kontakt du har med oss, jag vill även slå ett slag för att vi mer än gärna hjälper dig i små som stora frågor. Tveka inte på att ta kontakt med oss i framtiden, vi pratar gärna med våra kära kunder! Mvh Torben H

Gunnar L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Bra och rekorderlig service samt nära lokalt, är nöjd & har varit det sen jag flyttade till Orminge 2015

Svar från Privatperson

Hej Gunnar, Härligt att höra att du är nöjd med oss som leverantör och vi hoppas såklart på fortsatt nöjdhet kommande år. Tack för ditt stöd. Mvh Torben H

Peter G
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Känns tryggt med ett lokalt energibolag, inget att anmärka.

Svar från Privatperson

Hej Peter, Vi tackar dig som stödjer din lokala elleverantör! Det värmer våra hjärtan att du är nöjd med din tid hos oss som kund, vi slår ett slag för att det fortsätter såhär bra framöver! Mvh Torben H

Ann A
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Har varit nöjd elhandelskund i många år. Har dock inte varit i kontakt med företaget på länge.

Svar från Privatperson

Hej Ann, Otroligt härligt att få ett så gott omdöme från en av våra kunder som varit med oss i resan under många år! Vi ser gärna att du kontaktar oss för stort som smått, det kan vara funderingar kring priser eller tankar om hur vi ser på marknaden just nu, även något så intressant som att prata om just ditt elhandelsavtal är rätt för dig i dagsläget. Jag hoppas verkligen vi hörs igen snart! Mvh Torben H

Inger B
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Allt är rimligt och fungerar med er

Svar från Privatperson

Hej Inger, Det är skönt att höra att du är nöjd med oss, vi tackar hemskt mycket för ditt fina omdöme! Torben H

Svante Lindberg L
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Funkar bra. Brf har haft så länge jag bott i Brf:en

Svar från Privatperson

Hej Svante, Vad skönt att du är nöjd med oss och tagit dig tiden att berätta det för oss! Vi är stolta att ha er i BRF:en som kunder hos oss. Mvh Torben H

Jörgen Å
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

fått svar men fattar ändå inte hur jag skulle spara med vanliga Boo-portföljen fick en avtal att skriva rörligt pris men alla avråder det så????? vi använder elen när det ser billigt ut i spotpriset men tydligen gäller det inte oss??? tidigt före 6 och mycket sent 22-23 men priset håller sig 70+ trevlig fortsättning Jörgen

Svar från Privatperson

Hej Jörgen, Jag förstår att Boo-Portföljen är ett komplext avtal med många faktorer som står för prisbilden, jag vill gärna hjälpa dig att förstå ditt avtal så gott jag kan. Boo-Portföljen är i grund och botten ett rörligt elpris och påverkas då av dygnets olika spotpriser, inte i lika stor utsträckning som det rörliga elpriset då portföljen också är uppbyggd av prissäkringar gjorda 30 månader i förtid. Detta betyder då att även om du väljer att följa de billigaste spotpriserna så kommer aktuella prissäkringar också...

Lisbeth W
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Jag är mycket nöjd med min Elleverantör och ger högsta betyg, tack från nöjd kund.

Svar från Privatperson

Hej Lisabeth, Vad härligt att du är nöjd med oss som elleverantör! Vi tackar hemskt mycket för ditt fortsatta förtroende och gör allt vi kan för att det ska fortsätta. Mvh Torben H

Marianne N
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

De är service-minded och mycket tillmötesgående vid behov av hjälp Tyvärr matchar inte deras priser mina krav

Svar från Privatperson

Hej Marianne, Tack för att du tar dig tiden att berömma oss. Vad tråkigt att du är missnöjd med prisbilderna vi har, då jag är osäker på hur just ditt elhandelsavtal ser ut får du mer än gärna ringa oss på kundservice för att se om vi kan hjälpa dig hitta en prisbild som faller dig i smaken. Mvh Torben H

Jennie S
Skrev om Privatperson en del av Boo Energi

Engagerat el-bolag som sätter kunderna främst och snabbt är på plats när man behöver hjälp!

Svar från Privatperson

Hej Jennie, Tack för dina fina ord! Då vet vi att det vi gör är rätt och det värmer våra hjärtan. Mvh Torben H

Jan F
Skrev om Boo Energi

Top of the line. Proffsigt bemötande med mycket korta svarstider från kundtjänst. Har beställt andra tjänster som har utförts till högsts belåtenhet.

Peter U
Skrev om Boo Energi

Det bemötande jag har från Boo Energi är endast fakturan samt informationsmail

Pontus S

Trevligt bemötande, hjälpsamma.

Mats N
Skrev om Boo Energi

Ett bolag som jag kan lita på. som går att ringa till

Lina S
Skrev om Boo Energi

Mycket bra bemötande och trevlig personal. Nöjd!

Svar från Boo Energi

Hej Lina, Vad kul att du är nöjd med den service du fått av oss :)

Nils S

Litet bolag. Helt ok service. Man får återbäring

Pernilla O
Skrev om Boo Energi

Tydliga informationsmail och fakturor. Något dyrt dock.

Svar från Boo Energi

Hej Pernilla, Kul att läsa att vi är tydliga i vår kommunikation. Om du upplever priset som högt är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi se över vilken avtalsform du har idag och om det skulle kunna finnas något annat som passar just dig bättre :)

Mikael U
Skrev om Boo Energi

Boo portföljen levererar inte som den ska

Viktor U
Skrev om Boo Energi

Väldigt dyra avgifter som ökat mycket de senaste åren och som inte går att påverka på något sätt genom att byta leverantör eller minska sin förbrukning.

Peter N
Skrev om Boo Energi

Boo portföljen är att likna vid ett klassiskt pyramidspel där merparten betalar kraftigt överpris.

Ulf S
Skrev om Boo Energi

Enkelt o komma i kontakt med och trevligt bemötande på telefon