Väldigt mysig kundservice!
Boomr AB
Hos oss får du skräddarsy tjänsterna så att de passar just ditt företag, du betalar aldrig mer än det du behöver! För att du ska få en så bra och anpassad service får du en personlig handläggare som hjälper dig med support under hela din tid hos oss. Bättre än så blir det inte! Vårt breda utbud av digitala tjänster omfattar...
77 omdömen om Boomr AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Mathias! Tack för dom fina orden! Vi kan bara hålla med om din beskrivning av vår kundtjänst! Vänliga hälsningar, Boomr
Det funkar finfint, lätt att att nå när det är något krångel
Hej Richard! Tack för omdömet! Vänliga hälsningar, Boomr
Den elektroniska körjournalen fungerar utomförträffligt och är väldigt smidig att använda. Dessutom är kundtjänsten supertrevlig och väldigt bra att ha att göra med.!!
Hej David! Stort tack för ditt omdöme! Det är verkligen kul att höra att du tycker om både vår körjournal och vår kundtjänst. Med vänlig hälsning, Boomr AB.
Har varit kund i 4 år och är väldigt nöjd med företaget. allt har fungerat smärtfritt.
Hej Mats! Tack för de fina orden! Vi ser också fram emot många fler år av samarbete och att fortsätta leverera tjänster som gör skillnad för dig. Vänliga hälsningar, Boomr
körjournalen är king, trevlig personal känns säkert. Precis startat avtalsbanken med.
Hej Felix! Tack för dina fina ord! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med körjournalen och tror att avtalsbanken snart kommer att vara lika uppskattad. Vi finns här om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten. Vänliga hälsningar, Boomr
Ni är alla så trevliga….också om har dumma frågor. Förväntningar hade vi inte men allt funkar bra ingen konstigheter. Vi har GPS i vår företagsbil.
Hej Johannes! Tack för ditt omdöme! Såklart att det inte finns några dumma frågor. Vi finns alltid här ifall det skulle dyka upp något. Vänliga hälsningar, Boomr
Enkel och bra service snabb återkoppling vid frågor.
Hej Magnus! Tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Boomr
Efter kontakt med växeln så blev jag uppringd av en trevlig tekniker som hjälpte mig lösa mitt problem på några minuter. Snabbt o effektivt!
Hej Thorbjörn! Kul och höra att även du är nöjd med hjälpen från våra tekniker! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra och trevligt bemötande med sakkunnig personal.
Hej Christian! Tack för omdömet! Vänliga hälsningar, Boomr
Fantastisk! Härliga säljare och bra tjänster!
Hej Viktor! Tack för dom värmande orden! Vänliga hälsningar, Boomr
Grym support och fantastisk personal som jobbar på Boomr.
Hej Robin! Kul och höra att du gillar vår support, det gör vi också! Dom är grymma! Vänliga hälsningar, Boomr
Snabb och bra service, mycket trevlig och hjälpsam personal.
Hej Mattias! Tack för dina fina ord. Roligt och höra att du upplevt vår service som både snabb och bra! Vänliga hälsningar, Boomr.
Min upplevelse av Boomr är alltigenom positiv, poffsigt bemötande, lyssnar och vägleder på ett mycket kundvänligt sätt. Snabba att komma i kontakt med vid frågor och undringar. Lösningsfokuserade och vänliga. Min digitala körjournal har precis de funktioner som jag efterfrågde. Rekommrnderas varmt. PO Rolstorps fönsterputs AB
Hej Per-Ola! Stort tack för du tagit dig tiden för ditt fina omdöme. Vår eftersträvan är alltid att tillmötesgå behoven och besvara de frågor och funderingar som du har. Det är väldigt roligt att höra att du från början fått en sådan bra upplevelse från oss! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra hittills trevligt bemötande bra service
Hej Lennart, Tack för din recension! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande och uppföljning, trevliga samtal och överenstämmer med uppgörelsen.
Hej Agne, Tack för din recension! Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket bra service! Trevlig säljare, fick svar på alla mina funderingar! Topp!!
Hej Mats! Tack för dom fina orden och tveka inte på att höra av dig om du har några fler funderingar. Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande och bra personal. Snabb återkoppling och kan sitt jobb.
Hej David! Tack för din feedback! Gott och höra att du fick en en snabb och bra återkoppling i samband med din installation. Vänliga hälsningar, Boomr
Jag rekommenderar inte att göra affärer med detta opålitliga företag. De förlänger godtyckligt utgångna avtalet, och när en person märker detta är det redan för sent att diskutera det, eftersom brev besvaras efter 4-5 dagar i bästa fal och inte ens på alla inlämnade frågor. Istället för det skickar de påminnelse och inkassokrav. De försöker inte förklara saker för kunden, de försöker bara göra vinst på alla sätt. Jag skulle råda alla att undvika dem.
Hej Monika, Tråkigt och höra att du fått denna känslan kring oss. Efter närmare genomgång av ditt ärende så känner jag inte igen det händelseförloppet du beskriver. Vår säljare har varit i kontakt med er i slutet på mars och då informerat er om att ert medlemskap med oss sträcker sig t.om. mars 2025. Efter detta har ni varit i mailkontakt med vår administration gällande bekräftelse på uppsägning och då fått svar inom 48h. Vi är alltid öppna för feedback och strävar efter att göra alla våra medlemmar nöjda och beklagar att vi inte lyckats i detta fall. Vänliga hälsningar, Boomr
Bra och tydlig vägledning samt detaljerade instruktioner är verkligen uppskattade. Det bästa med programmet är att man får en komplett översikt över aktiviteterna. Det skulle vara fantastiskt om man också kunde planera adressökningar direkt genom appen, vilket skulle göra att man slipper använda Google Mapps. Tack så mycket för hjälpen, jag är verkligen nöjd!
Hej Paul! Tack dina fina ord och för din feedback! Vi är alltid tacksamma för förbättringsförslag från våra kunder och lämnar vidare dessa till våra utvecklare inför framtida uppdateringar. Vänliga hälsningar, Boomr.
Jag har köpt digital körjournal av Boomr. Den fungerar jättebra och den tekniska supporten är kanon. Deras säljare är dock något påstridiga.
Hej Lisa! Tack för din recension! Ta gärna kontakt med oss på 031-756 79 00 och berätta hur vi kan bli bättre i vår dialog ut mot våra kunder. Vi är alltid tacksamma för konstruktiv feedback! Vänliga hälsningar, Boomr.
Trevligt bemött och fick bra hjölp med att flytta över min körjournal till den ny bilen :)
Hej Kristian! Tack för fina ord om din kundupplevelse hos oss! Vänliga hälsningar, Boomr
Magisk tjänst men banne mig ännu bättre service från deras sida och speciellt från Filip 👍
Hej Daniel! Kul och höra att du var nöjd med servicen från vårt stjärnskott Filip! Vänliga hälsningar, Boomr.
Mycket trevlig, jag fick den hjälp som jag behövde
Hej Samuel! Tack för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Boomr.
Trevlig personal bra support fick bra hjälp att komma igång och skönt att köra säkert mot Skatteverket
Hej Jan! Tack för dina fina ord om vår eminenta supportavdelning! Vänliga hälsningar, Boomr.
Mycket nöjd med hjälpen man fått efter att startat med digitala körjournaler. Börjat använda Boomr tid/projekt, även där fått mycket hjälp att ” komma igång” och uppföljning med hur det funkar.
Hej Set-Åke! Kul och höra att du kommit igång bra i våra system! Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande ialla lägen även när man gör fel och även snabba svar om frågor dyker upp
Hej Magnus! Glädjande och höra att du fått ett snabbt och bra bemötande vid frågor/funderingar. Vänliga hälsningar, Boomr
Trevlig personal, och snabb återkoppling vid frågor! Boomr rekommenderar jag !
Hej Linus! Tack för dom fina orden och vad kul och höra att vi är ett företag du kan rekommendera till andra! Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket trevligt bemötande och hjälpsam.
Hej Rose-Marie! Glädjande att höra att du fick ett bra bemötande från vår support. Tveka inte på att höra av dig om du har några fler frågor eller funderingar framöver. Vänliga hälsningar, Boomr
Elektronisk körjournal Bra å trevlig hjälp efter köp
Hej Mats! Tack för din recension och för dom fina orden om vår supportavdelning. Vänliga hälsningar, Boomr
Jag är överlag väldigt nöjd med bemötandet ifrån Boomr.
Hej Ola! Kul och höra att du är nöjd med vårt bemötande! Vänliga hälsningar, Boomr
Fick ett jätte bra första intryck, riktigt trevlig personal. Att jobba med Boomr, har redan fått vårt arbetssätt att bli smidigare. Ska bli kul å se, resultat på sikt.
Hej Stefan! Kul och höra att du redan nu upplever en förenkling av ditt företagande genom att använda våra tjänster. Det är vår högsta prioritet att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag, och det är fantastiskt att höra att vi lyckas med det. Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket trevlig personal, hjälpsama och goa, Felicia och Stefan kan verkligen sitt jobb, Svar på tal. Kan startkt rekommendera !
Hej Sebastijan! Tack för dina fina ord om våra stjärnor Felicia och Stefan! Vänliga hälsningar, Boomr
Har bara haft en bra upplevelse av Boomr! Mycket trevlig säljare som ringde upp mig och förklarade hur enkelt det blir med digital körjournal. Det har underlättat livet som egenföretagare. Det är aldrig några bekymmer att komma i kontakt med dem om man har någon fråga eller fundering.
Hej Robin! Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att vår tjänst har hjälpt till och underlätta din vardag som företagare! Vänliga hälsningar, Boomr
Boomr är väldigt duktiga på att fakturera, men mindre bra på kundvård och leverera i nivå med vad de utlovat.
Hej Moa! Tack så mycket för din feedback. Vi har försökt att identifiera ditt ärende baserat på de uppgifter du har delat här, men tyvärr har vi ännu inte lyckats lokalisera det. Vår högsta ambition är att erbjuda en förstklassig kundupplevelse under hela avtalsperioden. Om något har inträffat som inte motsvarar dina förväntningar, är det av största vikt för oss att omedelbart åtgärda situationen. Vänligen kontakta vår kundvårdsavdelning så att vi tillsammans kan hitta en snabb och bra lösning. Tack igen och ser fram emot att höra från dig. Vänliga hälsningar, Boomr
Nöjd med körjournal och bemötande
Hej Christian! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både tjänsten och bemötandet du har fått hos oss. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta vår supportavdelning när som helst. Vi finns här för att hjälpa till och säkerställa att din upplevelse hos oss fortsätter vara positiv och problemfri. Vänliga hälsningar, Boomr.
Jag är nöjd med produkten (3 st digitala körjounaler), supporten och har aldrig haft några problem med fakturor. Dom ringde ganska ofta i början av välvilja för att kolla läget men när jag sa att det inte behövdes och att jag hör av mig om det behövs så slutade dom ringa. När man läser vissa recensioner så kanske man blir lite orolig men jag insåg att folk gnäller på allt så jag valde att testa och är som sagt supernöjd. /Ludwig BN Ställningsmontage AB
Hej Ludwig! Tack för din värdefulla feedback! Det gläder oss att höra att du har varit nöjd med din tjänst hos oss. Vi är angelägna om att höra från våra medlemmar för att säkerställa att de kommer igång med sina tjänster smidigt och för att adressera eventuella frågor eller bekymmer de kan ha. Vänliga hälsningar, Boomr
Skickar fakturor fast man sagt upp tjänsten.
Hej Tobias! Efter en noggrann genomgång av ditt avtal hos oss vill jag informera dig om att fakturan du nyligen mottagit i februari avser det andra året i ditt treåriga avtal. En av våra medarbetare tog kontakt med dig tidigare idag för att utforska möjligheter att underlätta den återstående avtalsperioden på något sätt. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska ha en positiv upplevelse hos oss och vi beklagar uppriktigt om du inte har kännt det så. Vi värdesätter din feedback och är här för att säkerställa din fulla tillfredsställelse under hela avtalsperioden. Vänliga hälsningar, Boomr
VARNING Akta er för detta företag. Omöjliga att få ta i. Och nära inpå omöjligt att säga upp tjänster ifrån. Skickar ut fakturor trotts uppsagd tjänst.
Hej David! Tack för din feedback. Vi försöker identifiera dig och din situation utifrån den information du har delat med oss, men vi är fortsatt osäkra. Vad vi kan se så ska ditt ärende ha blivit löst av vår personal och din slutfaktura ska ha makulerats. Din upplevelse är av största vikt för oss, och vi vill säkerställa att du är helt nöjd med våra tjänster. Om du har några ytterligare frågor eller behöver mer hjälp är du mer än välkommen att kontakta vår kundsupport när som helst. Vänliga hälsningar, Boomr
Det fungerar bra, man har koll på avstånd så man kan fakturera kunden rätt mängd km.
Hej Michael! Tack för din recension, kul att det fungerar bra och att du kan fakturera rätt! Vänliga hälsningar, Boomr
Trevliga och hjälpsamma tjejer
Hej Marcus! Tack för din recension, det glädjer oss (och tjejerna) att läsa dina fina ord om supporten! Vänliga hälsningar, Boomr
Ställar upp när behövs! Kollar läget hela tiden!!
Hej Mantas! Tack för din recension, vad kul att höra att du är nöjd med oss och vår service. Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket trevlig personal. Roligt att prata med dom. Ringer direkt från supporten om dom ser något konstigt med den digitala färdskrivaren
Hej Jan! Tack för din recension, det är minst lika roligt att prata med dig! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande, kunnig och trevlig personal. Väldigt nöjd med produkten, boomer Körjournal
Hej Johnny! Tack för din recension, det glädjer oss att du är nöjd med produkten, och oss! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra bemötande och helt okej produkter. Finns utrymme för förbättringar men inget som stör det funktionella
Hej Claes! Tack för din recension. Du får jättegärna ringa in till oss och berätta hur vi kan förbättra våra produkter, vi strävar alltid efter att bli bättre. Vänliga hälsningar, Boomr
Jättenöjd med både pris och kvalitet.
Hej Yuriy! Tack för din recension, kul att du är nöjd med priset och kvalitén. Vänliga hälsningar, Boomr
Bra service och uppstart. Ser framemot att komma igång.
Hej Uno! Tack för din recension, vad bra att du fick en god service och uppstart. Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket bra bemötande och hade svar på alla frågor. Rekommenderas
Hej Niklas! Tack för din recension, vad bra att du fick svar på dina frågor. Vänliga hälsningar, Boomr
Jag är nöjd med Boomr körjournal.
Hej Agris! Tack för din recension, vad kul att du är nöjd med din körjournal! Vänliga hälsningar, Boomr
Mycket hjälpsam och trevlig service, framförallt snabba på att svara och ta tag i frågor/funderingar och hjälpa till med problem. Superbra!
Hej Camilla! Tack för din fina recension och vad kul att höra att du fick bra och snabb hjälp! Vänliga hälsningar, Boomr
Bra tjänst och mycket bra återkoppling från företaget.
Hej Tobbe! Tack för din fina recension om vår tjänst och återkoppling! Vänliga hälsningar, Boomr