Så lugnt, trevligt och kunnigt jag blev bemött. Fin salong. Tack Isabel.🤗
BOSSES
Välkommen till BOSSES! Vi har haft hår som passion sedan 1980 och har därmed klippt och style:at Uppsalaborna i över 130 år. Hos oss kan du glida in för att få en ny frisyr såväl som en avkopplande stund. Tjänster: Klippning, färgning, slingor, balayage, slingor i hätta, styling & hårvård, total makeover, permanent, bruduppsättning,...
738 omdömen om BOSSES
Sedan starten hos Reco 2022
Otrolig frisör, fint ställe och bra service. Mycket nöjd, kommer tillbaka!
Kul att du är nöjd med frisyren och oss på Bosses!
Alltid trevligt att gå till Bosses! Bra personal, proffsiga och man möts med ett leende var gång. Resultatet av klippningen har naturligtvis alltid hög klass, precis som man förväntar sig av en bra frisör.
Tack Niklas för dom fina orden om oss på Bosses!
Har klippt mig hos Carina på BOSSES i flera år och har aldrig blivit annat än nöjd! Utöver att jag alltid lämnar nöjd och alltid kommer tillbaka så är det en väldigt härlig atomsfär på salongen och hade inte kunnat tänka mig att gå någon annanstans!
Tack Zia för dom snälla orden om oss på Bosses och att du blir nöjd hos våran Carina!
Super bra, är sjukt nöjd med Jessica
Hon kan klippa våran Jessica! Välkommen åter!
Jag har klippt mig hos samma frisörska i väldigt många år, från det hon var ny i branschen. Bäst på alla sätt, oavsett om hon finns hos Bosses eller under tidigare namn. Duktig, vet vad som passar mig, trevlig på alla sätt.
Vad kul att ni trivs ihop du och din frisör efter många år ihop! Välkommen tillbaka Eva!
De lyssnar på kunden, ger rekommendationer, förklarar och resultatet blir fantastiskt. Härlig, lugn atmosfär, gott kaffe. Helt enkelt en salong som passar alla, kvinnor, ungdomar..alla.
Tack Monica för dom snälla orden om oss på Bosses! Välkommen åter!
I liked it. I knew the hairdresser from her previous workplace :)
Kul att du blev nöjd hos oss på Bosses!
Mästerfrisör som så proffsigt klipper/behandlar håret så att jag alltid har en fantastisk och hållbar frisyr. Varm, inbjudande och avspänd stämning på salongen. Behaglig bakgrundsmusik med lagom energi. Trevligt utformad lokal, med fin dekor som varierar. 5 stjärnor!
Tack snälla för dom fina orden! Välkommen åter Kristina!
Så trevliga och proffsiga! Gick därifrån mycket nöjd med min nya frisyr.
Sofia roligt att du är nöjd med frisyren och med oss! Välkommen åter!
Trevligt bemött som alltid! Det blev precis som jag förväntade mig, färgade utväxten.
Vad roligt att du blev nöjd med frisyren och att du trivs hos oss på Bosses!
Mkt trevliga och proffsiga samt bra bokningssystrm
Tack Johan och välkommen åter!
Allt man kan önska sig av en frisörsalong. Lugn behaglig atmosfär och professionella frisörer. Jag är väldigt nöjd med både stunden jag hade där och med resultatet.
Ella vad roligt att du blev nöjd med frisyren och att du trivs hos oss på Bosses!
Blir alltid nöjd, fick jättemycket beröm för min frisyr nu sist. Tack Camilla!
Kul att du blev nöjd hos våran Camilla!
Fullblodsproffs! 10/10 guldsaxar.
Tack snälla Fatima nu blev vi extra glada att du trivs hos oss på Bosses!
Klippte mig hos trainee, väldigt nöjd och bra pris.
Vad roligt att du blev nöjd! Välkommen åter!
Alltid fina klippningar och trevliga frisörer.
Vad glada vi blir att höra Annette! Varmt välkommen åter!
Som alltid bästa möjliga klippning.
Tack snälla Kristina för du tog dig tid att skriva om ditt besök :) / Team Bosses
Otroligt nöjd med min klippning. Lite dyrt bara.
Fantastisk att du blev så nöjd med din klippning Susanne! Hos oss på Bosses har olika priskategorier, vi hoppas du hittar en som passar dig :) Mvh Team Bosses
Dottern 12 år blev otroligt nöjd med sin nya frisy!
Vad roligt att höra Elin! Välkommen åter!
Jag blev väl omhändertagen av Lina! Hon gjorde vad som var möjligt med mitt hår efter en misslyckad färgning på en annan salong. Tusen tack till Lina. 😊
Vad glad jag blir att höra det Bodil. Välkommen åter! Mvh Lina
Förväntningarna inträffade då jag önskade mig råd om klippning och färgning. Klippning blev bra som vanligt då jag är en återkommande kund.
Vad roligt att du fick bra hjälp med både råd och blev nöjd med klippningen Lotta! Vi ses snart igen!
Proffsig och trevlig personal!
Tack Åsa, Härligt att du är nöjd hos oss på Bosses. Ha e fin dag mvh Bosses
Bra bemötande och skicklig frisör. Uppfyllde mina förväntningar. Jag får en personlig och engagerad service när jag går på Bosses
Tack Gunnar för dina fina ord om oss på Bosses! Önskar dig en fin dag Mvh Bosses
Jag känner mig mycket proffsigt omhändertagen! Blir alltid nöjd med hårklippningen!
Tack Marianne för fina ord! Varmt välkommen åter till oss på Bosses!
Alltid vänligt bemötande, inte bara av min frissa, Jessica, utan av den som befinner sig i kassan. Har klippt mig av Jessica i MÅNGA år och följt henne till flera salonger, men det funkar jättebra även här. Gott kaffe också. Och om det för ovanlighets skull blir några minuters väntetid så får man förklaring snabbt. Även när jag bokat
Åren går Ulla och det är alltid lika trevligt att få ta hand om ditt hår. Ha en fin dag så ses vi! Mvh Jessica
Jag har gått hos Jessica i många år. Jag ser emot varje klipptid. Jag blir alltid väl omhändertagen och går där ifrån snygg i håret. Jessica har superkoll på hår, klipping och färg. Kan varmt rekommendera henne och Bosses.
Tack My för dina fina ord! Alltid lika trevligt när jag får ta hand om dig, ha en fin dag så ses vi! Mvh Jessica
Alltid nöjd med klippningen. Trevligt bemötande och fina lokaler
Tack Birgit för fina ord om ditt besök. Värmer oss! Tack! mvh Team Bosses
Hitomi är verkligen heeeelt fantastisk. Blir lika fin varje gång!
Visst är vår Hitomi duktigt. Vi är så glada över att vi får ha henne i vårat team. Ha en fin dag Maja och välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande. Bra produkter.
Tack Eva, kul att du trivs med oss och våra produkter!
Två superfina besök, blev bemött på ett jättefint sätt båda gånger. Fick nyligen en cancerdiagnos och valde att köpa en peruk hos Bosses! Lina hjälpte mig, hon var otroligt lyhörd och lät det ta tid med utprovning, jag kände mig hela tiden i väldigt goda händer och skulle verkligen rekommendera Bosses!
Tack snälla Sandra för fina ord om ditt besök hos våran Lina. Vi är väldigt glada att höra du kände dig i goda händer när livet tar en ny vändning. Mvh Team Bosses
Blir alltid positivt bemött och får tips på hur jag kan ta hand om mitt hår i olika situationer
Monica kul att du blir omtagen på alla sätt hos oss på Bosses!
Positivt bemött vid tjänst klippning och att bokad tid övervägande hålls.
Roligt Lena att du blev fin och trivs hos oss på Bosses! Välkommen åter
Jag är stamkund och blev som vanligt bemött med ett vänligt leende och småprat. Min frisör kan mitt hår i minsta detalj och kan snabbt avgöra hur vattnet hemma påverkar kvalitet, ger råd om hur jag stylar håret eller på annat sätt kan hålla håret friskt. Denna gång köpte jag klippning men lägger till färg 2-3 gånger per år och ibland behandling av ögonbryn och fransar. Jag uppskattar att frisören rekommenderar behandlingar efter min hårtyp och att hon ibland uppmuntrar till färre färgtillfällen om mitt hår är slitet men...
Härligt Ann att du blir fin och omhändertagen av din Frisör hos oss på Bosses!
Är mångårig kund. Vänligt och proffsigt bemött av Camilla som hoppat in för sjukskriven Carina, som jag annars går till. Dock tycker jag att priserna är väl höga. Högre än många andra frisörer., vilket gör att jag börjar överväga att söka mig till en annan salong.
Sonja vad kul att du trivs hos oss ned Carina och Camilla! Välkommen åter
Professionell och trevlig personal. Så gott som alltid nöjd 😊
Vad kul och höra Monica! Du är varmt välkommen tillbaka! / Team Bosses
Såååå bra. Proffsigt bemötande och super frisör. Lite dyrt. Men det visste jag. Är alltid nöjd nör jag går därifrån
Joanna vad kul att du blir fin och är nöjd! Välkommen åter
Trevlig kunnig välutbildad fantastisk personal, ombonat och mysig stämning även massage i stol under tiden håret tvättades man erbjöds även kaffe & vatten om så önskades
Låter som en skön stund hos oss på Bosses! Välkommen åter
Alltid trevlig bemött och väl omhändertagen dock börjar priset bli alldeles för dyrt, 720kr för 30min klippning är fruktansvärt dyrt
Vi blir glada att höra du känner dig nöjd med oss på Bosses. Hos oss har vi olika priskategorier på frisörerna, vi hoppas du hittar en som passar dig. Varmt välkommen åter!
Jag blir alltid väl bemött på Bosses. Det är både personligt och proffsigt. Jag hade en klipptid och jag blev klippt enligt vår överenskommelse.
Vad bra att det blev som ni kom överens om och att du blev nöjd! Välkommen åter
Bemötandet från medarbetarna på Bosses är alltid lika varmt och trevligt. Jag upplever att peronalen samarbetar kring kunder vid behov i stället för att konkurrera mellan varandra och det är ett stort plus för mig. Att de är proffs på sitt jobb inte att förglömma!!
Här på Bosses jobbar vi som ett Team så att alla blir nöjda! Välkommen åter
Blir alltid trevligt bemött, från den som står i kassan till mötet med Lina. Får i lugn och ro med proffsig hjälp hitta nya peruk.
Tack för dom fina orden om oss på Bosses och Lina är proffs på det hon gör!
Jag tycker om att Isabel sååå duktig🤗💕
Kul att du trivs hos Isabel och är nöjd! Välkommen
Ett trevligt, lugnt och professionellt bemötande. Mina förväntningar uppfylldes mer än väl, erfaren och lyhörd frisör. Jag vart väl omhändertagen och väldigt överraskad över tid och engagemang eftersom jag kom in på en drop-in tid. Väldigt trevlig upplevelse med massagestol, schamponering med massage samt proffsig frisör, längesedan jag var så nöjd när jag gick ifrån ett frisörbesök.
Roligt att du blev nöjd och välkommen tillbaka!
Bra service,kunnig trevlig frisör
Tack Kjell för dom fina orden och välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande. Blev klippt av en trainee och är väldigt nöjd. Speciellt bra att en handledare kollade hennes arbete och visade henne hur hon kunde förbättra resultatet
Monica kul att du blev nöjd! Välkommen åter
Supertrevlig stämning och noggrann klippning! Jättenöjd!!
Amela va roligt att du blev nöjd och välkommen tillbaka!
Trevliga och proffsiga frisörer. Skön miljö med cappuccino och massagestolar vid hårtvätten. Är alltid nöjd med resultatet när jag varit där.
Här får man än skön stund med kaffe, massage, klippning, hårtvätt allt i ett!
Alltid nöjd med Isabel. Proffs
Tack Emma för ditt omdöme! Det uppskattas hos oss! Varmt välkommen tillbaka! / Team Bosses
Jag var hos er trainee Cerefie och jag är SUPERNÖJD!! Jag kommer att komma tillbaka. En mycket trevlig och mysig atmosfär med lugn inbjudande musik.
Vad fantastiskt att du blev så nöjd hos Cerefie! Du är varmt välkommen tillbaka!