Mycket bra mäklare! snabb, trevlig, serviceinriktad, förtroendeingivande, proffsigt och smidigt skött.
Bostada Örebro
Välkommen till Bostads Fastighetsmäklare! Går du i tankar om att sälja din bostad? Då finns vi här för att förverkliga dina önskemål. Oavsett om det gäller försäljning av villa, fritidshus eller bostadsrätt, i Örebro, kan någon av våra mäklare hjälpa dig. Samtliga av våra mäklare har arbetat flera år i mäklarbranschen och...
195 omdömen om Bostada Örebro
Sedan starten hos Reco 2023
Jag förväntade mig en stressad mäklare som skulle vilja gå vidare med andra tider, som har hänt andra gånger. > Det hände inte. + Lät oss vara tills vi frågade om något gällande lägenheten. + Han höll sina tider. + Trevlig trots min tysthet, första gången jag gick in till en lägenhetsvisning och var seriös om erbjudande. Sammanfattning: Jag, min mamma och flickvän mötte mäklaren vid lägenhets entrén. Vi gick in, kollade runt, inget konstigt med det hela. Generella frågor om info gällande tvätt, medlemsansökan...
Yvonne har varit lugnet i stormen. Här har ni en mäklare som är trygg, stabil och kunnig!! Vi är så nöjda. Genom vår affär har hon varit oumbärlig och otroligt lätt att ha med att göra! Rekommenderar henne starkt
Tack Jennifer för ditt fina omdöme! Ja, det var en spännande försäljning men som ändå gick snabbt och ni fick bra köpare som gjorde att ni kunde gå vidare med ert eget köp och få ert drömhus:)
Vi upplevde Yvonne som trygg och kunnig. Hon var både tydlig och snabb på att återkoppla . Vi som köpare upplevde att säljares önskemål tydligt framkom genom mäklaren.
Tack Christofer för ditt fina omdöme! Det är viktigt för mig att inge lugn och vara snabb att återkoppla för både säljare och köpare för det är en stor sak att både sälja och köpa sitt boende. Jag får gratulera er igen till det fina hus ni köpt och säljaren är glad att just ni köpte. Nu får ni se fram till tillträdet:)
Jättetrevlig och tillmötesgående
Allt jag kan säga är att Dennis Svensson är den bästa mäklaren. Han gjorde mer än jag förväntade. Professionell på hög nivå.
Yvonne har hjälpt mig på ett bra sätt genom försäljningen. Svarat på alla frågor, informerat om allt på ett tydligt sätt. Vi känner även att hon bemött de intresserade på ett bra sätt.
Tack för ditt fina omdöme! Ja ,det gick bra att sälja ditt fina hus även om det nu är en trög marknad. Du fick också bra köpare som kommer att fortsätta att ta hand om huset som du/ni gjort i många år.
Mycket trevlig mäklare, kunnig och otroligt hjälpsam, med både frågor som man hade , och en andra visning som jag fick. Pga lite problem med försäljningen, i början, pga en bouppteckningen som inte var inskickad( eller förmedlad till mäklaren) så skulle den ev affären inte kunna bli av på många veckor, med Andreas jobba på, och fick till allt mycket tidigare än förväntat. Hade nästan daglig kontakt med Andreas, under ett par veckor. Så jag blev/blir en lycklig köpare av Loftbodsgatan 16. All eloge till Andreas.
Jag har uppfattat Yvonne korrekt och kunnig så det har känts tryggt att henne som mäklare.
Tack Anders för det fina omdömet! Nu väntar vi bara på att du ska få tillträda och komma ut på landet:)
Yvonne var tydlig och rak genom hela processen, vilket skapade en känsla av trygghet från första mötet till avslutad affär. Kommunikation var alltid snabb och professionell, och hon höll mig informerad om alla steg, vilket gjorde att jag kände mig delaktig och välinformerad hela vägen. Hennes kunskap om marknaden och förmåga att förklara komplexa moment på ett enkelt sätt var ovärderlig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och tillförlitlig mäklare!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme:) Det var lite turer fram och tillbaka i affären och det är inte lätt alla gånger att vara spekulant och budgivare. Så glad att att jag kunde uppfylla dina förväntningar så att ni kunde känna er trygga vilket är viktigt för mig. Ni har också varit smidiga att ha att göra med vilket gör det ännu roligare att ni blev köpare till det fina huset. Sen att ni jobbade på och att ni fick er fina lägenhet såld gjorde ju att affären kunde gå i lås på ett smidigt sätt för alla. Nu väntar vi bara på tillträdet så ni får komma in i ert nya boende:)
Yvonne är mkt proffsig Och vi är mkt nöjda med Yvonne som mäklare Har anlitat henne mer än en gång -alltid med bra resultat
Tack Anneli för de fina orden! Ja det gick bra med er försäljning även om det drog ut på tiden men marknaden är ju så idag så man måste ha tålamod. Ni fick också fina köpare till ert fina hus:)
Trevlig, tillgänglig och professionell. Allt man önskar av en mäklare!
Andreas är toppen! Tydlig, kommunikativ och jordnära! Vi är mer än nöjda!
Yvonne är erfaren, kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig. Det har varit en fröjd att ha henne som mäklare vid min försäljning. Rekommenderar henne starkt!
Tack David för de upplyftande orden:) Ja det gick bra med din försäljning och att vi lyckades göra en snabb försäljning var att du hade gjort många bra saker på ditt hus som lyfte det....och med lite tips från coachen:)
Dennis skötte sig väldigt bra, kan rekomendera honom-
Trevlig och prisvärd mäklare. Har bara gott att säga om Andreas!
Hej. Andreas Ponten.är mycket trevlig,saklig mäklare. Mad fast handslag! Jag är nöjd, kände mig väldigt fint bemött. M.v.h Maija Mäki
Jag blev bemött på ett fint och professionellt sätt genom hela processen vid försäljning av mitt torp. Jag fick bra vägledning och svar på alla frågor som jag hade inför försäljning, med allt vad det innebär. Jag skulle varmt rekommendera Yvonne till andra.☺️
Tack Gunilla för det fina omdömet! Ja det gick bra och över förväntan men har man så fint torp så ska det gå bra:) Nu får du lämna över det i händerna på en barnfamilj precis som du ville som ska fortsätta förvalta det och ha sköna somrar där precis som du haft.
Andreas är en professionell mäklare som har utfört sitt uppdrag på rätt sätt. Han är lyhörd och dynamisk som förmedlar mäklarens uppdrag. Han har försökt att övertyga alla spelulanter som tittade på lägenheter genom att marknadsföra objektet. Tils slut fick han sälja lägenheten på utgångspriset som vi har kommit överens om. Tack /// Saad, säljaren
Mycket trevlig, saklig på mäklar fronten inget omöjligt,kan med varm hand rekommendera henne!
Tack Carl för de värmande orden! Det gick smidigt med er försäljning av ert vackra gamla hus som nu får komma i händerna till nya ägare som kommer att ta hand om huset på fint sätt och behålla det i den gamla stilen. Nu får ni njuta av den sista sommaren i Glanshammar:)
Bra bemötande. Kunnig. Rak och ärlig i sina uttalanden, vilket uppskattas. Hjälpsam.
Tack Emelie för de fina orden och snart får ni ert hus att ta hand om:)
Allt gick väldigt smidigt 👍😀
En snabb och smidig affär, mycket nöjd. Yvonne har kunskapen och erfarenheten så man kan vara trygg Rekommenderas
Tack så jättemycket Lars för dina ord! Ja det gick smidigt med köparna och det var ju skönt när det var så mycket arbete innan att få ordning. Ses på Tillträdet!
Vi fick ett professionellt bemötande och bra stöd genom hela processen!
Tack Zoran för det fina omdömet! Ni har fått ett bra fritidshus på ett mycket fint läge och nu är det bara att ni ska få det till hur ni vill ha det.....Lycka till med det och jag finns alltid till hands för era frågor:)
Mycket bra bemötande, Dennis läser av vilket bemötande man vill ha och anpassar sig. Jag tycker att det var uppenbart att Dennis gör båda parterna i en husaffär nöjda.
Andreas har genom hela köpeprocessen varit mycket proffsig, personlig och hjälpsam! Rekommenderas!
Bra bemötande, saklig information och en bra genomförd försäljning av lägenheten. Vi är väldigt nöjda.
Allt har fungerat smidigt med Andreas!
Flexibel, hjälpsam och tillgänglig mäklare!
Blev bemött bra och fick bra med hjälp och info under hela resans gång. Hade jag funderingar och frågor försökte han hitta svar och lösningar och fick bra ett intryck överlag. Rekommenderar verkligen!
Trevlig, tålmodig och informativ
Andreas är flexibel och kundorienterad. Mycket nöjd med bemötande och servicenivå.
Vi tycker det har fungerat jättebra.. Vi har fått bra information om både visning och försäljning. Vi fick alltid bra svar när det var något som vi undrade över eller inte förstod. Vi är nöjda och vi rekommenderar gärna Yvonne./ Britt och Kent
Tack Britt att du upplevt er att er försäljning har fungerat bra! Det är jobbigt att sälja och flytta när man bott länge på ett ställe och också ska leta ny bostad och man undrar hur detta ska gå.....men det blev bra allt:)
Vi är mer en nöjda. Proffsig och kan sitt yrke!
Absolut den bästa mäklare som jag har anlitat ( har flyttat en del och haft med flera andra mäklare att göra). Professionell, engagerad, väldigt erfaren och kompetent. Rekommenderar starkt!!
Tack Lina för det fina omdömet och roligt att det gick bra med er försäljning! Det var lite motigt i början men nu är allt klart och ni har fått jättefina köpare. Tack ännu en gång:)
Jag rekommenderar varmt Andreas! Professionell, kunnig och målmedveten!
Kunnig. Lätt att samarbeta med
Yvonne var väldigt trevlig och kunnig så jag är supernöjd.
Tack så jättemycket för de fina orden! Det blev bra slut även om det tog lite tid.
helt suverän mäklare kan rekomender
Tack Johan för det fina omdömet! Det gick smidigt med försäljningen trots en trög marknad.
Mycket trevlig och företagsam. Inga som helst problem i kontakten. Innovativ och lyhörd inför förslag.
Professionell, pålitlig, trevlig och lättsam. Fick snabb respons vid frågor och funderingar. Tillmötesgående av våra önskemål. Mycket nöjda!
Trevlig proffsig hjälpsam väldigt duktig
Tack för hjälpen till första husköpet och tack till alla svar på mina funderingar😁👍
Tack för dina fina ord! Så roligt att kunna hjälpa dig till ditt första hus och det kommer att bli jättefint där. Stort Lycka till och hör av dig om du behöver en värdering i framtiden:)
Oerhört professionell och förtroendeingivande! Genom hela säljprocessen har Andreas varit tydlig och haft en bra kommunikation med oss som säljare. Trots en svår marknad lyckades han sälja vårt hus till ett pris som vi är nöjda med. Vi är väldigt glada och tacksamma att vi anlitade Andreas som vår mäklare!
Mycket bra, positiv och alltid tillgänglig
Är väldigt nöjd över att ha valt Dennis som mäklare. Han har varit 100% tillgänglig och anpassningsbar utefter mina önskemål. Servicen har varit exeptionell och när det uppstått hinder på vägen så har Dennis varit väldigt lyhörd vilket gjort att allt löst sig till det bästa. Stort tack för allt!
Jag har blivit mycket bra bemött De förväntningar jag hade levde han upp till Ett proffsigt beteende som jag uppskattade
Jättetrevlig, personlig och rolig
Trevligt och professionellt bemötande. Hela tiden engagerad och mån om att få till en bra affär för alla inblandade.
Väldigt bra mäklare Bra kommunikation Högt rekommenderar