Yvonne har varit lugnet i stormen. Här har ni en mäklare som är trygg, stabil och kunnig!! Vi är så nöjda. Genom vår affär har hon varit oumbärlig och otroligt lätt att ha med att göra! Rekommenderar henne starkt
Yvonne Kreü
Yvonne Kreü är mäklare på Bostada Örebro
.Yvonne Kreü har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Yvonne Kreü har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Yvonne Kreü har haft 12 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
26 omdömen om Yvonne Kreü
Tack Jennifer för ditt fina omdöme! Ja, det var en spännande försäljning men som ändå gick snabbt och ni fick bra köpare som gjorde att ni kunde gå vidare med ert eget köp och få ert drömhus:)
Vi upplevde Yvonne som trygg och kunnig. Hon var både tydlig och snabb på att återkoppla . Vi som köpare upplevde att säljares önskemål tydligt framkom genom mäklaren.
Tack Christofer för ditt fina omdöme! Det är viktigt för mig att inge lugn och vara snabb att återkoppla för både säljare och köpare för det är en stor sak att både sälja och köpa sitt boende. Jag får gratulera er igen till det fina hus ni köpt och säljaren är glad att just ni köpte. Nu får ni se fram till tillträdet:)
Yvonne har hjälpt mig på ett bra sätt genom försäljningen. Svarat på alla frågor, informerat om allt på ett tydligt sätt. Vi känner även att hon bemött de intresserade på ett bra sätt.
Tack för ditt fina omdöme! Ja ,det gick bra att sälja ditt fina hus även om det nu är en trög marknad. Du fick också bra köpare som kommer att fortsätta att ta hand om huset som du/ni gjort i många år.
Jag har uppfattat Yvonne korrekt och kunnig så det har känts tryggt att henne som mäklare.
Tack Anders för det fina omdömet! Nu väntar vi bara på att du ska få tillträda och komma ut på landet:)
Yvonne var tydlig och rak genom hela processen, vilket skapade en känsla av trygghet från första mötet till avslutad affär. Kommunikation var alltid snabb och professionell, och hon höll mig informerad om alla steg, vilket gjorde att jag kände mig delaktig och välinformerad hela vägen. Hennes kunskap om marknaden och förmåga att förklara komplexa moment på ett enkelt sätt var ovärderlig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och tillförlitlig mäklare!
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme:) Det var lite turer fram och tillbaka i affären och det är inte lätt alla gånger att vara spekulant och budgivare. Så glad att att jag kunde uppfylla dina förväntningar så att ni kunde känna er trygga vilket är viktigt för mig. Ni har också varit smidiga att ha att göra med vilket gör det ännu roligare att ni blev köpare till det fina huset. Sen att ni jobbade på och att ni fick er fina lägenhet såld gjorde ju att affären kunde gå i lås på ett smidigt sätt för alla. Nu väntar vi bara på tillträdet så ni får komma in i ert nya boende:)
Yvonne är mkt proffsig Och vi är mkt nöjda med Yvonne som mäklare Har anlitat henne mer än en gång -alltid med bra resultat
Tack Anneli för de fina orden! Ja det gick bra med er försäljning även om det drog ut på tiden men marknaden är ju så idag så man måste ha tålamod. Ni fick också fina köpare till ert fina hus:)
Yvonne är erfaren, kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig. Det har varit en fröjd att ha henne som mäklare vid min försäljning. Rekommenderar henne starkt!
Tack David för de upplyftande orden:) Ja det gick bra med din försäljning och att vi lyckades göra en snabb försäljning var att du hade gjort många bra saker på ditt hus som lyfte det....och med lite tips från coachen:)
Jag blev bemött på ett fint och professionellt sätt genom hela processen vid försäljning av mitt torp. Jag fick bra vägledning och svar på alla frågor som jag hade inför försäljning, med allt vad det innebär. Jag skulle varmt rekommendera Yvonne till andra.☺️
Tack Gunilla för det fina omdömet! Ja det gick bra och över förväntan men har man så fint torp så ska det gå bra:) Nu får du lämna över det i händerna på en barnfamilj precis som du ville som ska fortsätta förvalta det och ha sköna somrar där precis som du haft.
Mycket trevlig, saklig på mäklar fronten inget omöjligt,kan med varm hand rekommendera henne!
Tack Carl för de värmande orden! Det gick smidigt med er försäljning av ert vackra gamla hus som nu får komma i händerna till nya ägare som kommer att ta hand om huset på fint sätt och behålla det i den gamla stilen. Nu får ni njuta av den sista sommaren i Glanshammar:)
Bra bemötande. Kunnig. Rak och ärlig i sina uttalanden, vilket uppskattas. Hjälpsam.
Tack Emelie för de fina orden och snart får ni ert hus att ta hand om:)