Bostadsagenturens medarbetare har varit helt underbara snälla och hjälpsamma mot oss och verkligen ställt upp för oss men dom sista hyresgästerna var inte till belåtenhet.Men jag kan rekommendera Bostadsagenturen för den fina service dom gett oss.Mvh Lena Fors
Bostadsagenturen i Stockholm AB
Vill du hyra ut din bostad? Låt oss på Bostadsagenturen i Stockholm AB hjälpa dig! Vi är ett registrerat fastighetsmäklarbolag med en komplett uthyrningstjänst som inkluderar att hitta en lämplig hyresgäst, upprätta avtal samt säkerställa att hyran betalas i tid. Med vår tjänst kan du smidigt och tryggt hyra ut ditt hus, din...
59 omdömen om Bostadsagenturen i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2024
Ich hab sie gefunden im internet .Die haben mich sehr geholfen und waren sehr nett es hat alles super funktioniert
Ett trevligt välkomnande. Snabb och hjälpsam administration.
Bostadsagenturen kan varmt rekommenderas. De levererade över förväntan på ett professionellt oc personligt.sätt.
Jag hyr ut min lägenhet via Bostadsagenturen och har haft en väldigt smidig upplevelse. De hanterade annonseringen, tog bilder, hjälpte till med värderingen och hittade pålitliga hyresgäster. Hela processen har varit smidig och kommunikationen har varit tydlig och hjälpsam. Jag känner mig trygg och säker med att ha dem som mellanhand, då de skapar trygghet både för mig och mina hyresgäster. Det var också väldigt praktiskt att de har kontakter med en städfirma, vilket underlättade när flyttstädning behövdes. Jag kan verkligen...
Snabba, pålitliga och serviceinriktade - både mot mig som hyresvärd och mot hyresgästen. Jag kan varmt rekommendera att anlita Bostadsagenturen.
Enkla och proffsiga. Rekommenderar!
Bra, snabb och enkel service. En bra och viktig mellanhand för den som hyr och hyr ut. Kan verkligen rekommendera Bostadsagenturen för den den som vill hyra ut sitt boende.
Superenkla att ha att göra med! Snabb återkoppling om det skulle vara något. Ger ett väldigt professionellt intryck!
Bostadsagenturen drivs på ett professionell sätt. Personalen besitter en hög kunskap och erfarenhet inom bostadsförmedling och uthyrning.
Snabba med att åter gärda saker om det skulle vara något
Trevligt och proffsigt bemötande genom hela processen.
They work diligently, handle problems promptly, and have a good attitude towards customers.
Bra agentur i Stockholm. Trevlig och tillmötesgående personal.
Dom är bra och på litliga och det seriösa
Jag och min sambo kontaktade Bostadsagenturen för att hyra ut vår lägenhet i Solna. Nu har de hittat hyresgäster som ska flytta in i nästa vecka, och så långt har allting fungerat väldigt bra! Bostadsagenturen är tillmötesgående, snabba att svara på frågor och hjälper gärna till när man behöver hjälp att lösa praktiska saker, vilket är väldigt tacksamt när man bor i ett annat land och inte själv kan ta sig till lägenheten. Hittills fungerat väldigt smidigt, och jag ser fram emot att våra hyresgäster flyttar in.
Smidigt, de är hjälpsamma och effektiva.
Mycket bra och strukturerat. Trevliga folk som jobbar. Jag är nöjd
Jag hyrde ett hus av dem och de är jättetrevlig
Är nöjd med kontakten med agenturen. Bra på att återkoppla från hyresgästen. Känns bra!
Bosstadsagenturen är otroligt hjälpsamma och kompetenta. Får snabba svar via mail och mycket seriöst företag och erbjuder mycket fina bostäder Tack så mycket bostadsagenturen Mvh Linda Persson Vallentuna
Snabb och trevlig service. Fick vår lägenhet uthyrd på drygt tre veckor. Rekommenderas!
👍 toppentoppen toppen toppen
Riktigt bra bemötande! Gör uthyrningen problemfri och enkel kommer definitivt användas igen.
Bra bemötande. Bra hantering. Inget att anmärka på.
Kan bara säga att allt funkat perfekt utan några problem överhuvudtaget. //Fredrik
Very nice company and very nice people Always available when i needed or to explain what/how to do. Some small details of the apartment setup are not perfect, but overall I am very satisfied.
Tydligt hur allt ska gå till och håller avtalade tider och bekräftar alltid det man är överens om.
Tack för ditt omdöme! Vi sätter stor fokus på service, kommunikation och noggrannhet. / Alexander Bostadsagenturen
Bostadagenturen were very quick to respond to any question I had about the apartment. They would keep conversation transparent and if there was anything to be fixed they were quick to do it. Everyone within the team communicated very well and whoever I speak to always gave reliable information.
Thank you for your review! we prioritize handling the problems a tenant may have during the rental period, communication and handling are what we work with / Bostadsagenturen
My experience with Bostadsagenturen i Stockholm AB was disappointing. They showed the apartment and prepared the rental agreement - that's all, but the apartment can be showed by landlord and he was on the meeting by the way. So, they primarily acted as an intermediary and role seemed limited to forwarding emails between the landlord and us, without providing any value. Additionally, they charged extra fees for each electronic invoice on top of the monthly payment, raising questions about the justification for these charges....
Thank you for your feedback, it was sad to hear that you did not get a good picture of us, it also seems that you did not receive information about what we offer you as tenants during the entire rental period: Membership for tenants at Bostadsagenturen, When you as a tenant sign a tenancy agreement through us at Bostadsagenturen, your membership is automatically activated. This membership gives you the following: Priority access to our available homes - You get priority access to our available homes, which increases...
Hej, Tack för att ni kontaktade mig för att ge feedback på Bostadsagenturen i Stockholm AB. På vilket sätt blev du bemött av Bostadsagenturen i Stockholm AB? Jag blev bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av personalen. De var alltid tillgängliga för att svara på mina frågor och gav tydliga och hjälpsamma svar. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Bostadsagenturen i Stockholm AB upp till dem? Jag förväntade mig en smidig och problemfri process när det gällde att hyra en lägenhet och Bostadsagenturen...
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi sätter stor focus på att alla våra gäster ska trivas, vi ser vikten med att våra hyresgäster alltid ska kunna kontakta oss för snabb hjälp eller råd under hela hyresperioden. / Bostadsagenturen
HIttills har allting varit fantastiskt. Hyr en bostad i Sollentuna sedan några månader tillbaka och de har inte varit annat än super trevliga. De ger tydliga och snabba svar på frågor och har hittills varit väldigt transparanta. Mycket hjälpsamma!
Tack för ditt omdöme, Vi lägger stor fokus på kundservice och har som mål att alltid vara kunden till tjänst samma dag. / Bostadsagenturen
Jag hade/har en jätte bra upplevelse när det kommer till bostadsagenturen väldigt snabba på att svara alltid tillgänglig när det behövs så jag är väldigt nöjd.
tycker det är väldigt smidigt att kunna kontakta enkelt och få svar snabbt tillbaka. de enda jag kan tycka är synd att man inte fick reda på sop rummet från dag ett (då hade jag mailat om hur jag ska göra med sopporna) och att det inte finns en sortering då huset bredvid har en väldigt bra eller så måste man ta med sig allt till återvinningen vid Maxi. så den informationen hade varit bra från början. men utöver det så är jag väldigt nöjd. tack
Tack för ditt omdöme, Det var beklagligt att du inte fått full information om vart soprummet ligger, Mejla in till vår kundtjänst så ska vi se till att du får full information om bostaden /fastigheten och därtill. Observera att ni alltid kan mejla in till vår kundtjänst under hela hyresperioden vid frågor/funderingar, vi besvarar alltid samma dag. / Bostadsagenturen
Utmärkt bemötande. Snabbt kontrakterat bra hyresgäster Skönt att slippa allt krångel med att själv ordna hyresgäster. Hyresbetalningar kommer på utsatt tid.
De är trevliga, pålitliga, med smidiga processer och bra kommunikation.
Mycket nöjd med Bostadsagenturen, professionella, hjälper alltid, bästa företaget jag vet. Tack så jätte mycket!! Jag skulle aldrig klara mig utan er!
Hej Victoria, Tack för dina fina ord om oss! / Alexander Bostadsagenturen
Hittils har allt fungerat..och so far so good
Wonderful idea theyr really good keeps getting better 😁
Mycket professionella. Man behöver inte tänka på något när dom är med o sköter uthyrningen. Alltid snabba på att återkoppla.
Fantastiskt bemötande, de är alltid tillgängliga, hjälpsamma och pålitliga! Jag behövde hjälp med uthyrningen av en bostad och de levde upp över mina förväntningar! Det känns väldigt tryggt med dem och jag vet att allt går rätt till.
Hej Farima, Stort tack för ditt omdöme, Det är precis detta vi strävar efter! / Alexander Bostadsagenturen
Dessa människor och deras kunder är båda tjuvar. Först annonserade de ett hus vi kom överens om hyran. Bara att flytta in och det bodde en totalt främling i vår källare som också hyrde. Och vi började tvinga oss att betala el för oss båda men vi kände inte den här personen. Sedan fortsatte de med att säga upp vårt första kontrakt på 16000 eftersom vi var oense om deras beslut att bo med en främling i källaren.För vi betalade till och med hans räkningar utan att veta det. Istället efter några månader där De bestämde sig...
Tack för din feedback. Vi vill dock förtydliga vissa påståenden som är vilseledande information. Bostaden som hyrdes ut, En villa med en uthyrningsdel, denna uthyrningsdel är separerad från villan och har egen entré. Ingen annan en ni hade tillgång till er bostad. vi kan se att detta framgick vid annonsering, men vi tar givet din feedback på största allvar och ska förtydliga liknande annonseringar framöver. Gällande elkostnaden så gjordes ett avdrag för den separata uthyrningsdelen för varje elkostnad. Detta enligt...
Jag är nöjd med samarbetet med byrån. Arbetet är professionellt och väldigt trevliga killar
Hej, jag har bott i en av Bostadsagenturens andrahandsuthyrning och trivdes bra där. Fast jag har inte fått något bra bemötande när jag var behov av deras andrahandsuthyrning engångtill. Jag fick inga svar på min fråga utan de arkiverade mitt meddelande direkt. Mvh Karima
Hej Karima, Tack för ditt omdöme, Möjligt att du sökte på en bostad via oss som redan hunnit blivit uthyrd? Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi kika på ärendet och förhoppningsvis hitta en passande bostad till dig / Alexander Bostadsagenturen
Bra, hjälpsam och trevlig personal. Rekommenderas!
Tillmötesgående, serviceminded, anpassningsbara.
They have been really helpful and supportive with all our needs
Professionella och lätt att göra med, svarar snabbt på frågor och löser alla problem ifall det är nått. Personalen är väldigt trevliga vilket gör boendesituationen mycket behaglig, känner mig verkligen väl omhändertagen som hyresgäst.
Hej Alexis, Vi tackar för ditt fina omdöme! denna känsla från våra hyresgäster är det vi strävar efter! / Alexander Bostadsagenturen
Bra bostad och nära naturen och butik . Lungt område och fräscha lägenheter
Det var en av mitt stort misstag att litat på bostadsagenturen de är tjuv och jag har anmält de
Hej Said, Vi kan inte hitta detta ärende i vårt register, har ni möjlighet att kontakta vår kundtjänst så vi får höra lite mer om vad som skett?