Se upp med denna bilskojare som har blåst mig på 22.000:- på en bil som i stort sett inte fungerar att åka i alls. Så många dolda fel som har uppkommit på samma bil har jag aldrig varit ute för. Han är den mest oseriösa bilhandlare jag har gjort bilaffär med och otrevlig och näst intill hotfull. Det visade sig att när det blivit varmt ute så sprutar bilen bara ut varmluft i kupén, Efter att haft bilen i cirka 2,5 veckor så tändes motorlampan och vid kontroll hade den släckts innan jag hade köpt bilen. Vid start vid rött... ljuse så går tomgången ner när man ska börja köra och motorn stryper sig själv, skyltbelysningen fungerar inte och detta lovades och står i köpekontraktet att dessa skulle bytas men de vägrar han byta nu efter köpet trots att det står i köpekontraktet. Han skulle byta kamremmen på bilen och bytte bara själva remmen och inget mer och detta tog han 1000:- för, en rem som kostar cirka 100-150:-!!! När man sedan skulle hämta bilen försökte han ändå salta fakturan med ytterligare 250:- och var allmänt otrevlig så jag fick hota med att ringa till polisen för att få mina bilnycklar och komma därifrån. Han vägrar att fixa dessa fel på bilen överhuvudtaget så jag har nu anmält Boulevardbilar AB till ARN och hoppas att de kan sätta stopp för denna oseriösa bilhandlare för sådan ska inte finnas på bilmarknaden för de bara förstör för seriösa och duktiga bilhandlare.
Detta är bara en del dolda fel på bilen som har visat sig efter bara några veckor som ägare på bilen och bilen är i stort sett köroduglig när det varmt ute eftersom den sprutar bara in värme i kupén.
Jag vill varna bilköpare från att göra affärer med Boulevardbilar AB för en oseriösare bilhandlare får man leta efter i Kristianstadstrakten!!! Säger bara, fy fan för Boulevardbil AB och se upp med denna bilhandlare!!!