Jättetrevligt bemötande, toppen massor fina produkter och bra priser! 🙂
Bow Wow
Välkommen till Bow Wow - butiken med allt din hund behöver! Vi på Bow Wow har en passion för att göra skillnad i både hundens och dess ägares liv. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för din hund från högkvalitativa varumärken. Du finner bland annat rengöringsprodukter, foder, leksaker och mycket mer. När du väljer...
17 omdömen om Bow Wow
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig personal och bra service med hemleverans samma dag om man bor i Kalmar. Kan verkligen rekommendera.
Stort tack för snabbt leverans! Beställt igår kväll och hemleverans morgonen efter! Super!
Väldigt fint och proffsigt bemötande. Extremt snabba leveranser fick leverans samma dag jag beställde.
En butik man verkligen går till oavsett man vill köpa eller bara kolla in nyheter. Personalen är verkligen måna om hundarna 🥰
Trevlig o hjälpsam personal. Bra utbud för hund.
Personalen hade idag som alltid ett riktigt bra bemötande. De känns genuint intresserade och vill hjälpa till, oavsett vilka frågor man kommer med så svarar de och är otroligt hjälpsamma. De har själva sagt att de gör det som de gör för att hunden ska få det allra bästa och att hunden ska vara nöjd. Jag gick dit och skulle köpa hundmat men hittar som vanligt mer intressant saker och jag går därifrån med hundmat, hundgodis och en ny leksak. Personalen hjälpte mig att bära ut mina varor till bilen för att jag skulle slippa...
Ingen som hälsade när jag kom in, frågade ifall jag behövde hjälp och jag fick kika in på "kontoret" för att få betala. Ganska lite grejer, skulle inte rekommendera.
Hej Hanna Vi hälsar alla och alla är jätte välkomna hos oss. Vi öppnade butik för 3 månader sen och nya produkterna kommer varje dag. Just nu vi har över 1100 produkter och detta är inte lite för en nystartade företag 😄
Trevlig personal och affär. Bra priser bra utbud
Otroligt rolig butik och personal som alltid välkomnar en med ett leende! Rekommenderar starkt!!
Trevlig och kunnig personal. Vårt stamställe för hundmat!
Mycket bra och trevlig personal! Jag hittade allt jag behövde! Super kul att kika runt på alla olika leksaker dom hade! Rekommenderas
Dom hade allt jag behövde till min hund och väldigt trevliga personal ++
Bra varor och trevlig hjälpsam personal
Är nöjd med all bemötande på bowwow och deras produkter är både roliga och användbara!
Så glad att detta finns tillgängligt i Kalmar! Här hittar man allt, från mat till hunden till sängar och leksaker! Trevlig personal, bra priser. Verkligen något som är värd att besöka. Det rekommenderas starkt. Även om ni inte behöver handla något, kan vara kul och besöka och se vad dem har. För det finns väldigt roliga saker till hundar att fynda! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt fin butik med massa toliga saker och annorlunda hundprylar. Bara roligt samt trevligt.