BR Stockholm Bil AB

BR Stockholm Bil AB

brstockholmbil.se
  • Badge2024
5.0

Välkommen till BR Stockholm Bil! Vi är en ledande, märkesoberoende bilhandlare som säljer bilar till både privatpersoner och företagskunder. Vi erbjuder trygga bilköp med personlig service. Hos oss hittar du ett brett sortiment av bilar som är både prisvärda och har en god historik. Vi hjälper dig att hitta den bästa bilen...

29 omdömen om BR Stockholm Bil AB

Sedan starten hos Reco 2024

Bo D
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Riktigt smidig affär och hämtade upp mig på stationen samt höll öppet firman längre för att leverera bilen 👍🏻 snyggt skött allting

Camilla H
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Jätte nöjd, trevlig och varmt mötande,

Sebastian R
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Jag skulle sälja min bil och blev rekommenderad att kontakta BR Stockholm Bil AB. Fick ett oerhört trevligt och professionellt bemötande. Lämnade in bilen på förmiddagen och bilen blev såld bara några timmar senare. Allt gick smidigt och jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera!

Peter H
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Seriöst bemött och god omhändertagande från början till slut. Mötte mig seriöst och gav svar på alla mina frågor. Följde upp processen från start till slut med jämna återkopplingar. Rekommenderas varmt

Yakup D
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Otroligt fin service och bemötande. Rekommenderar verkligen Br Stockholm bil till alla som vill köpa bil.

Muhammed Y
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Extremt bra service! Otroligt bra bemötande från start. Hjälpsam genom hela affären. Rekommenderar starkt att köpa sin dröm bil på BR Stockholm.

Simon W
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Grymt bemötande och alltid kunden i fokus

Goran D
Skrev om BR Stockholm Bil AB

BR Stockholm bil lyssnade på mina behov och guidade mig till rätt bil inom min budget. De gav mig olika alternativ och tid att fundera utan att stressa fram köpbeslutet. De har också hjälpt mig med finansieringslösningen och försäkringen. Nu är jag en nöjd ägare av en snygg Range Rover.

Jessica L
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Duktig och trevlig säljar. Rekommenderar denna bilfirma varmt

John W
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Mycket trevliga, kunniga och engagerade från start till mål! Rekommenderas mycket!

Kent Anders B
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Trevligt bemötande och mycket hög servicegrad.

Ioannis K
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Proffesionellt bemötande och kunnig personal Har bara positiva saker att säga Kan varmt rekommendera detta företag

Badradin A
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Toppen bemötande och service. Stort plus för ärlighet.

Stefan Å
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Önskar att fler bilhandlare tog hand om sina kunder på samma sätt. De tar ansvar om att kunden ska känna sig nöjd med sitt bilköp

Therese H
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Extremt bra service & otrolig hjälp. Sålde min bil till dom och Hasan var så extremt hjälpsam, ärlig och snabb. Sålde min bil till dom för ett väldigt bra pris - och fick en kanonbra bil i utbyte. Jag är extremt nöjd med allt! Rekommenderar till alla!

Malek M
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Hej Köpte en Peugeot Partner från Br Stockholm säljare Hasan Kinali. Jag är mycket nöjd med bilen o hur allting sköttes proffsigt o smidigt av Hasan. Fundera du på att köpa bil rekommenderar jag starkt Br Stockholm med Hasan som säljare. Mvh

David Andrew D
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Ingen konstigheter. Bilen var som annonserade. Ingen shit snack som på andra ställen. Bra affär.

Sebastian F
Skrev om BR Stockholm Bil AB

One of the best car-buying experiences I have ever had. I bought a Porsche Macan GTS, but since I live in Skåne, I didn't have time to look at it first. Hasan, with whom I dealt, gave me all the information and pictures I needed. I bought the car sight unseen, and they delivered it to me. When I finally saw the car, it was in even better condition than described. I couldn't be happier and this definitely won't be the last time I shop there.

Carina N

Trevligt bemötande och hjälpsam

Peter G
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Kan verkligen rekommendera BR bil. Bra bilar och grym service. Extra beröm till säljaren Hasan.

Edijan M
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Mycket bra bilfirma. Hjälpsamma och mycket trevliga killar. Jag är super nöjd med mitt köp.

Björn W
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Bra service och mycket bra bemötande

Cecilia W
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Väldigt fin service och bemötande av Hasan.

Karin K
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Mycket bra service, både vid kontakt innan köp samt under bilköpet på plats. Bemötte våra önskemål bra både kring inbyte av bil samt vid köp av bil.

Sara L
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Jag köpte en bil av BR Stockholm Bil AB i fredags och än sålänge är jag supernöjd. Jag hade kontakt med Hasan som var väldigt trevlig och serviceminded. Jag hade en bra magkänsla genom hela köpet. De får topp-betyg av mig!

Martina M
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Bra o snabb service. Super nöjda med våran nya familjebil 👍🏻

Emelie J
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Är väldigt nöjd med mitt bilköp på BR Stockholm Bil! Trevlig, kunnig och professionell säljare som var väldigt hjälpsam med att hitta en bil enligt mina önskemål. Rekommenderas!

Dejan D
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Köpte en Mercedes. Jättefin service från säljaren. Bilen var i bra skick för sina mil.

Shvan N
Skrev om BR Stockholm Bil AB

Mycket bra upplevelse av min första affär med BR Stockholm. Grym service och proffsigt bemötande. Har varit tillgängliga från början till avslut, rekommenderas starkt!