Alltid snabb och trevligt bemötande.
Brand New Profile
Vi på Brand New Profile älskar reklam och reklamprodukter! Vår affärsidé är att vara din självklara partner i inköpen av profilreklam. Vi vill att du ska känna dig trygg, inspirerad och att vår webbshop ska vara branschens bästa plattform för profilprodukter. Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna och proffsiga produkter,...
601 omdömen om Brand New Profile
Sedan starten hos Reco 2018
Det blev fel i leveransen till oss men hur ett företag hanterar sina misstag säger mycket om det. Brand New Profile hanterade det bra!
Tack Per för ditt fina betyg på oss. Vi ber om ursäkt för felet som blev i tryckplaceringen och vi tackar för er flexibilitet i att hitta en lösning. Hälsningar Fredrik
mycket bra kvalitet och snabb leverans
Stort tack Min för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar våra produkter och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Mycket bra, men trodde de görs i Sverige
Stort tack Pär för ditt fina betyg på oss. På produktgruppen som du beställt från oss så samarbetar vi med Europas största leverantör som lagerhåller och broderar sina produkter i Polen. Om du önskar att beställa produkter som är tryckta eller broderade i Sverige framöver så erbjuder vi det också och hjälper gärna till med att rekommendera och välja produkter från Sverige. Hälsningar Fredrik
Mycket proffsiga snabb leverans super nöjda
Stort tack Marcus för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Vi har använt Brand New Profile till flera olika projekt och evenemang med olika produkter och material. Uppskattar snabb kontakt och respons (design, tips, god förslag mm) och allt går alltid snabbt och smidigt när man själv har deadlines. Väldigt nöjd med +10 olika beställningar hittills.
Stort tack Elias för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och vårt samarbete. Ni är varmt välkomna tillbaka framöver. Hälsningar Fredrik
bra och snabb leverans med bra kundservice
Tusen tack Kat för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Helt perfekt enligt min smak. Trevlig personal och proffesionellt bemötande. Helt nöjd Jag återkommer gärna
Tusen tack Marie för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service. Välkommen tillbaka till oss Hälsningar Fredrik
Beställde flera saker till ett större evenemang där vi kom i tidsnöd! men Brand new profile löste detta med bravur och super bra leverans och handläggning. Vi återkommer helt klart!
Stort tack Marten för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att vi kunde hjälpa er med snabb hjälp och leverans. Hälsningar Fredrik
Snabb service o leverans. Bra produkt
Tack Marie-Ann för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Enkla att ha med att göra Löser alla konstiga och okonstiga frågor och önskemål
Tusen tack Mikael för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik
Vi köpte pennor med profiltryck. Trevligt bemötande, de svarade tålmodigt på alla frågor, tills jag kände mig trygg med att gå vidare till köp. Produkten levererades snabbt och stämde med vad vi avtalat.
Tack Johan för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Snabba svarstider, god service och bra produkter. De håll vad de lovar, med marginal.
Tack Magnus för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Har inte fått produkterna än. Tror det berodde på att de ha skrivit fel namn på paketet så det är inte utdelat av Posten.
Väldigt bra bemötande och väldigt snabb leverans. Beställde profilmaterial och jag fick det som jag hade förväntat mig.
Stort tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Snabb respons på desing, trevlig personal och produkterna leverarades supersnabbt och smakade toppen :)
Tack Olivia för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår kundservice och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Bra service, trevligt kundbemötande!!
Tusen tack Åsa för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår kundservice Hälsningar Fredrik
Jag fick snabbt svar från kundtjänst och hjälp med de varor jag beställde. Fick även en snabb leverans av de produkter jag ville ha och är oerhört tacksam för detta. Ett bra samarbete med kunden, rekommenderat varmt.
Stort tack Sümeyya för ditt fina betyg på oss. Roligt at höra att du gilla vår kundservice och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Excellent service & fast delivery
Thank you Erika for your nice rating of us and glad that you like our customer service and fast deliveries. Kind regards Fredrik
Personligt och proffsigt bemötande. Snabb leverans!
Stort tack för ditt fina betyg på oss och roligt att du gilla kontakten med oss och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Bra service och riktigt snabb leverans!
Tack Niklas för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba leveranser och vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Enkla att ha att göra med. Snabb leverans.
Stort tack Gull-Britt för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
De svarar jättesnabt och de är hjälpsam. Fina förslag och bra support
Stort tack Pegah för ditt fina betyg på oss och roligt att ni gillar vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Väldigt trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans, och bra resultat! Fem stjärnor.
Stort tack Karin för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser och vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Väldigt snabb leverans. beställde ena veckan och fick varorna veckan efter, riktigt bra gjort.
Tack Anders för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Enkelt, snabbt och bra hantering av ordern. Hög kvalitet.
Tack Lars för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik
Bra trevligt bemötande. Önskemål uppfylldes när vi beställde västar
Stort tack Yvonne för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik
Snabb respons och superfin service
Tusen tack Teddie för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår kundservice. Hälsningar Fredrik
Fick snabb och personlig service, kom med bra lösning. Väldigt fint resultat.
Stort tack Sandra för ditt fina betyg på oss och roligt att du gilla vår kontakt och våra förslag. Hälsningar Fredrik
Bra service av Merri som löste våra önskningar snabbt och effektivt.
Tusen tack Jenny för dittfina betyg på oss och roligt att höra att du gillar kontakten med oss. Jag hälsar såklart till Merri Hälsningar Fredrik
Trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans. Bra produkter
Stort tack Peter för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Proffsigt bemötande och bra produkter.
Tack Jonas för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik
Tyvärr är vi inte nöjda med vårt leverans från BNP. Vi hade planer att köpa 500st solglasögon som giveaways till en mässa. Tur var det att vi valde att köpa 10 som "prov" först. 10st var levererade i god tid men 7/10 var godkända. På 3 av dom var texten oläsbar, snett eller dåligt tryckt. Efter lite mail fram och tillbaka fick vi 10st nya utan kostnad. Men där var ALLA 10 dåliga. Antingen var texten dåligt tryckt, inte centrerad eller så snett. Detta var ett premium produkt och BNP verkar inte har nån kvalitetskontroll....
Mycket snabb och god service och snabb leverans. Beställda produkter levde upp till förväntningarna.
Stort tack Sara för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och vår snabba leverans. Hälsningar Fredrik
Väldigt snabba, noggranna och extremt serviceminded, bara helnöjd!
Tusen tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik
Ett mycket bra bemötande av kundtjänst. Allt blev precis som överenskommet.
Stort tack Lars för ditt fina betyg på oss och mycket roligt att höra att du är nöjd med kontakten med vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik
Bra service och snabb leverans.
Tusen tack Inga för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
100 t-shirts. Snabb behandling och leverans.
Stort tack Alexander för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med med vår snabba leverans och våra snabba svar tillbaka i vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik
Väldigt bra och snabb service! Det var bra kvalité på produkterna och fint tryck. Jag rekommenderar verkligen varmt! Om det skulle finnas lite mer beskrivning om tryckfärg och skötselråd så är det fantastiskt bra!
Tack Henriette för ditt fina betyg på oss. Vi tar till oss om ditt tips för bättre info om tryckfärg och skötselråd. Hälsningar Fredrik
Bra och snabbt bemötande.. Beställde en produkt som hade tryckfel och fick retur direkt
Tack Jonas för ditt fina betyg på oss och bra att det löste sig snabbt med er reklamation. Hälsningar Fredrik
Bra och snabb service. Fina produkter som kom med snabb leverans.
Stort tack Therese för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gilla vår kundservice och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Snabb återkoppling och en snabb leverans.
Stort tack Peter för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser och snabba svar från vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik
Tydlig hemsida, snabb återkoppling, hjälpsam service för att nå fram till beställning och orderbekräftelse, smidig slutprocess och utmärkt resultat. Tuuuusen tack!
Tusen tack Banesa för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik
Hjälpsamma, proffsiga och ger snabba svar. Hög kvalitét på västarna som vi beställde. Rekommenderas.
Stort tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med västarna. Hälsningar Fredrik
De förstod precis vad jag ville ha. Snabb återkoppling och leverans snabbare än förväntat.
Stort tack Fredrik för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba svar och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Blev väl bemött med min förfrågan och fick hjälp med lite olika alternativ. Snabb kommunikation och snabb leverans.
Stort tack Gunnar för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik
Blev väl bemött och med stort tålamod då jag var ute efter väldigt specifikt utseende på det jag ville ha. Kommer utan tvekan att köpa mer saker från dem igen.
Stort tack Rickard för ditt fina betyg. Roligt att höra att du är nöjd med vår hjälp och service så vi hittade rätt utseende till er på produkten. Hälsningar Fredrik
Alldeles för litet kubbspel. Min sak att kolla.
Tack Lars för ditt betyg på oss. Tråkigt att höra att du tycker att kubbspelet är för litet och inte motsvarar det du tänkt dig. Om det finns något vi kan göra så hjälper vi gärna till. Hälsningar Fredrik
Funkar bra från kontakt till leverans!
Tack Ulf för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med kontakten med oss och med vår leverans. Hälsningar Fredrik
Fantastik service och snabb leverans!
Stort tack Diana för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik