Brand New Profile

Brand New Profile

www.brandnewprofile.com
  • BadgeSevenYears
4.6

Vi på Brand New Profile älskar reklam och reklamprodukter! Vår affärsidé är att vara din självklara partner i inköpen av profilreklam. Vi vill att du ska känna dig trygg, inspirerad och att vår webbshop ska vara branschens bästa plattform för profilprodukter. Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna och proffsiga produkter,...

601 omdömen om Brand New Profile

Sedan starten hos Reco 2018

Larissa A
Skrev om Brand New Profile

Alltid snabb och trevligt bemötande.

Per A
Skrev om Brand New Profile

Det blev fel i leveransen till oss men hur ett företag hanterar sina misstag säger mycket om det. Brand New Profile hanterade det bra!

Svar från Brand New Profile

Tack Per för ditt fina betyg på oss. Vi ber om ursäkt för felet som blev i tryckplaceringen och vi tackar för er flexibilitet i att hitta en lösning. Hälsningar Fredrik

Min A
Skrev om Brand New Profile

mycket bra kvalitet och snabb leverans

Svar från Brand New Profile

Stort tack Min för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar våra produkter och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Pär L
Skrev om Brand New Profile

Mycket bra, men trodde de görs i Sverige

Svar från Brand New Profile

Stort tack Pär för ditt fina betyg på oss. På produktgruppen som du beställt från oss så samarbetar vi med Europas största leverantör som lagerhåller och broderar sina produkter i Polen. Om du önskar att beställa produkter som är tryckta eller broderade i Sverige framöver så erbjuder vi det också och hjälper gärna till med att rekommendera och välja produkter från Sverige. Hälsningar Fredrik

Marcus H
Skrev om Brand New Profile

Mycket proffsiga snabb leverans super nöjda

Svar från Brand New Profile

Stort tack Marcus för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Elias G
Skrev om Brand New Profile

Vi har använt Brand New Profile till flera olika projekt och evenemang med olika produkter och material. Uppskattar snabb kontakt och respons (design, tips, god förslag mm) och allt går alltid snabbt och smidigt när man själv har deadlines. Väldigt nöjd med +10 olika beställningar hittills.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Elias för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och vårt samarbete. Ni är varmt välkomna tillbaka framöver. Hälsningar Fredrik

Kat P
Skrev om Brand New Profile

bra och snabb leverans med bra kundservice

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Kat för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Marie R
Skrev om Brand New Profile

Helt perfekt enligt min smak. Trevlig personal och proffesionellt bemötande. Helt nöjd Jag återkommer gärna

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Marie för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service. Välkommen tillbaka till oss Hälsningar Fredrik

Marten P
Skrev om Brand New Profile

Beställde flera saker till ett större evenemang där vi kom i tidsnöd! men Brand new profile löste detta med bravur och super bra leverans och handläggning. Vi återkommer helt klart!

Svar från Brand New Profile

Stort tack Marten för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att vi kunde hjälpa er med snabb hjälp och leverans. Hälsningar Fredrik

Marie-Ann E
Skrev om Brand New Profile

Snabb service o leverans. Bra produkt

Svar från Brand New Profile

Tack Marie-Ann för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Mikael C
Skrev om Brand New Profile

Enkla att ha med att göra Löser alla konstiga och okonstiga frågor och önskemål

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Mikael för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik

Johan A
Skrev om Brand New Profile

Vi köpte pennor med profiltryck. Trevligt bemötande, de svarade tålmodigt på alla frågor, tills jag kände mig trygg med att gå vidare till köp. Produkten levererades snabbt och stämde med vad vi avtalat.

Svar från Brand New Profile

Tack Johan för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Magnus W
Skrev om Brand New Profile

Snabba svarstider, god service och bra produkter. De håll vad de lovar, med marginal.

Svar från Brand New Profile

Tack Magnus för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Therese B
Skrev om Brand New Profile

Har inte fått produkterna än. Tror det berodde på att de ha skrivit fel namn på paketet så det är inte utdelat av Posten.

Ulrika S
Skrev om Brand New Profile

Väldigt bra bemötande och väldigt snabb leverans. Beställde profilmaterial och jag fick det som jag hade förväntat mig.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Olivia B
Skrev om Brand New Profile

Snabb respons på desing, trevlig personal och produkterna leverarades supersnabbt och smakade toppen :)

Svar från Brand New Profile

Tack Olivia för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår kundservice och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Åsa B
Skrev om Brand New Profile

Bra service, trevligt kundbemötande!!

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Åsa för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar vår kundservice Hälsningar Fredrik

Sümeyya K
Skrev om Brand New Profile

Jag fick snabbt svar från kundtjänst och hjälp med de varor jag beställde. Fick även en snabb leverans av de produkter jag ville ha och är oerhört tacksam för detta. Ett bra samarbete med kunden, rekommenderat varmt.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Sümeyya för ditt fina betyg på oss. Roligt at höra att du gilla vår kundservice och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Erika I

Excellent service & fast delivery

Svar från Brand New Profile

Thank you Erika for your nice rating of us and glad that you like our customer service and fast deliveries. Kind regards Fredrik

Andrea W
Skrev om Brand New Profile

Personligt och proffsigt bemötande. Snabb leverans!

Svar från Brand New Profile

Stort tack för ditt fina betyg på oss och roligt att du gilla kontakten med oss och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Kurt Niklas E
Skrev om Brand New Profile

Bra service och riktigt snabb leverans!

Svar från Brand New Profile

Tack Niklas för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba leveranser och vår kundservice. Hälsningar Fredrik

Gull-Britt B
Skrev om Brand New Profile

Enkla att ha att göra med. Snabb leverans.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Gull-Britt för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Pegah V
Skrev om Brand New Profile

De svarar jättesnabt och de är hjälpsam. Fina förslag och bra support

Svar från Brand New Profile

Stort tack Pegah för ditt fina betyg på oss och roligt att ni gillar vår kundservice. Hälsningar Fredrik

Karin Sofia Magdalena P
Skrev om Brand New Profile

Väldigt trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans, och bra resultat! Fem stjärnor.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Karin för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser och vår kundservice. Hälsningar Fredrik

Anders H
Skrev om Brand New Profile

Väldigt snabb leverans. beställde ena veckan och fick varorna veckan efter, riktigt bra gjort.

Svar från Brand New Profile

Tack Anders för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Lars J
Skrev om Brand New Profile

Enkelt, snabbt och bra hantering av ordern. Hög kvalitet.

Svar från Brand New Profile

Tack Lars för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik

Yvonne W
Skrev om Brand New Profile

Bra trevligt bemötande. Önskemål uppfylldes när vi beställde västar

Svar från Brand New Profile

Stort tack Yvonne för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik

Teddie W
Skrev om Brand New Profile

Snabb respons och superfin service

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Teddie för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår kundservice. Hälsningar Fredrik

Sandra G
Skrev om Brand New Profile

Fick snabb och personlig service, kom med bra lösning. Väldigt fint resultat.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Sandra för ditt fina betyg på oss och roligt att du gilla vår kontakt och våra förslag. Hälsningar Fredrik

Jenny I
Skrev om Brand New Profile

Bra service av Merri som löste våra önskningar snabbt och effektivt.

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Jenny för dittfina betyg på oss och roligt att höra att du gillar kontakten med oss. Jag hälsar såklart till Merri Hälsningar Fredrik

Peter N

Trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans. Bra produkter

Svar från Brand New Profile

Stort tack Peter för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Jonas Magnus L
Skrev om Brand New Profile

Proffsigt bemötande och bra produkter.

Svar från Brand New Profile

Tack Jonas för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service. Hälsningar Fredrik

Joshua B
Skrev om Brand New Profile

Tyvärr är vi inte nöjda med vårt leverans från BNP. Vi hade planer att köpa 500st solglasögon som giveaways till en mässa. Tur var det att vi valde att köpa 10 som "prov" först. 10st var levererade i god tid men 7/10 var godkända. På 3 av dom var texten oläsbar, snett eller dåligt tryckt. Efter lite mail fram och tillbaka fick vi 10st nya utan kostnad. Men där var ALLA 10 dåliga. Antingen var texten dåligt tryckt, inte centrerad eller så snett. Detta var ett premium produkt och BNP verkar inte har nån kvalitetskontroll....

Sara F
Skrev om Brand New Profile

Mycket snabb och god service och snabb leverans. Beställda produkter levde upp till förväntningarna.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Sara för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och vår snabba leverans. Hälsningar Fredrik

Ulrika E
Skrev om Brand New Profile

Väldigt snabba, noggranna och extremt serviceminded, bara helnöjd!

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik

Lars S
Skrev om Brand New Profile

Ett mycket bra bemötande av kundtjänst. Allt blev precis som överenskommet.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Lars för ditt fina betyg på oss och mycket roligt att höra att du är nöjd med kontakten med vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik

Inga I
Skrev om Brand New Profile

Bra service och snabb leverans.

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Inga för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Alexander N
Skrev om Brand New Profile

100 t-shirts. Snabb behandling och leverans.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Alexander för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med med vår snabba leverans och våra snabba svar tillbaka i vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik

Henriette C
Skrev om Brand New Profile

Väldigt bra och snabb service! Det var bra kvalité på produkterna och fint tryck. Jag rekommenderar verkligen varmt! Om det skulle finnas lite mer beskrivning om tryckfärg och skötselråd så är det fantastiskt bra!

Svar från Brand New Profile

Tack Henriette för ditt fina betyg på oss. Vi tar till oss om ditt tips för bättre info om tryckfärg och skötselråd. Hälsningar Fredrik

Jonas S
Skrev om Brand New Profile

Bra och snabbt bemötande.. Beställde en produkt som hade tryckfel och fick retur direkt

Svar från Brand New Profile

Tack Jonas för ditt fina betyg på oss och bra att det löste sig snabbt med er reklamation. Hälsningar Fredrik

Therese E
Skrev om Brand New Profile

Bra och snabb service. Fina produkter som kom med snabb leverans.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Therese för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du gilla vår kundservice och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Peter
Skrev om Brand New Profile

Snabb återkoppling och en snabb leverans.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Peter för ditt fina betyg på oss. Roligt att höra att du gillar våra snabba leveranser och snabba svar från vår kundtjänst. Hälsningar Fredrik

Banesa M
Skrev om Brand New Profile

Tydlig hemsida, snabb återkoppling, hjälpsam service för att nå fram till beställning och orderbekräftelse, smidig slutprocess och utmärkt resultat. Tuuuusen tack!

Svar från Brand New Profile

Tusen tack Banesa för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service. Hälsningar Fredrik

Ulrika N
Skrev om Brand New Profile

Hjälpsamma, proffsiga och ger snabba svar. Hög kvalitét på västarna som vi beställde. Rekommenderas.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Ulrika för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med västarna. Hälsningar Fredrik

Fredrik E
Skrev om Brand New Profile

De förstod precis vad jag ville ha. Snabb återkoppling och leverans snabbare än förväntat.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Fredrik för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar våra snabba svar och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Gunnar B
Skrev om Brand New Profile

Blev väl bemött med min förfrågan och fick hjälp med lite olika alternativ. Snabb kommunikation och snabb leverans.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Gunnar för ditt fina betyg på oss och roligt att du gillar vår service och snabba leveranser. Hälsningar Fredrik

Rickard S
Skrev om Brand New Profile

Blev väl bemött och med stort tålamod då jag var ute efter väldigt specifikt utseende på det jag ville ha. Kommer utan tvekan att köpa mer saker från dem igen.

Svar från Brand New Profile

Stort tack Rickard för ditt fina betyg. Roligt att höra att du är nöjd med vår hjälp och service så vi hittade rätt utseende till er på produkten. Hälsningar Fredrik

Lars I
Skrev om Brand New Profile

Alldeles för litet kubbspel. Min sak att kolla.

Svar från Brand New Profile

Tack Lars för ditt betyg på oss. Tråkigt att höra att du tycker att kubbspelet är för litet och inte motsvarar det du tänkt dig. Om det finns något vi kan göra så hjälper vi gärna till. Hälsningar Fredrik

Ulf P
Skrev om Brand New Profile

Funkar bra från kontakt till leverans!

Svar från Brand New Profile

Tack Ulf för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med kontakten med oss och med vår leverans. Hälsningar Fredrik

Diana H
Skrev om Brand New Profile

Fantastik service och snabb leverans!

Svar från Brand New Profile

Stort tack Diana för ditt fina betyg på oss och roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra snabba leveranser. Hälsningar Fredrik