Trevlig och lättsam föreläsare att lyssna på och även engagerad så man fick till sig kunskapen på ett bra sätt. Mycket trevligt bemötande både innan och efter kursen.
Brandfast Sverige AB
Vill du skapa en trygg arbetsplats? Brandfast hjälper dig! Innan det är rök, aska och förtvivlan. Vi erbjuder utbildning, service och utrustning i det mesta som berör brandsäkerhet och första hjälpen till företag och privatpersoner. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Göteborg och kan även utbilda runt om i landet. Utbildningarna...
2962 omdömen om Brandfast Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Väldigt bra utbildning, bra med lärare som arbetar/arbetat ute i fält vilket våran gjorde. Mina förväntningar var att det skulle bli en lång dag med mycket afs regler osv men dagen gick fort och var mycket intressant!
Mycket bra bemötande och kunnig kursledare, överlag en bra kursdag
Trevliga lokaler , ett plus att jag kunde ha med hund. Trevlig personal och kunnig och väldigt bra instruktör för HLR .
Proffsig kursledare, verkade väldigt kunnig på sitt område och hade ett väldigt pedagogiskt sätt att förklara de olika delarna i kursens innehåll.
Mycket bra utbildningsledare! Han fick utbildningen att kännas rolig och dagen gick fort.
Bra genomgång av regler och praktiska exempel som kursledaren upplevt. Genomtänkt upplägg för att köra på distans.
Informativt föreläsning och väldigt hjälpsam och vänlig föreläsare! Tack!
Riktig bra kursledare! Väldigt duktig på att lära ut! Jätte nöjd
Grymt bra kurs. Bra kursledare enkel att förstå?
Bra instruktörer och mycket bra information
Kvinnliga kursledaren var HELT SUVERÄN.
Bra instruktörer. Bra utbildnings material
Det var jätte läro rik utbildning vi lärde oss att vi kan oxå rädda ett liv tillsammans med två proffsiga personer tack för en trevlig bemötande
Väldigt kunniga och positiva utbildare.
Brandutbildning. Bra engagerad utbildare, kompetent. Väldigt bra innehåll.
Bra utbildning, har gått den tidigare men bra med repetition
mycket bra föreläsare som kan sin sak
Bra och givande. Inressant och matnyttigt. Bra kursinnehåll. Bra kurledare.
Mycket bra bemötande! Bra och tydlig info innan kursen. Femte gången jag går heta arbeten, kursen överträffade mina förväntningar. Brandfgarliga arbeten Uppsala Scandic.
Lärarna var både skickliga inom ämnet och pedagogiska under utbildningen. Innehållet var tydligt och väl genomförbart. Gäller heta arbeten och HLR.
Jätte duktig instruktör! Pedagogisk och utförlig!
Tycke det var bra, trevliga och proffsiga utbildare med god kunskap som lyckades på ett smidigt sätt förmedla kunskap . Bra övningar ! HLR kursen hade jag gjort för länge sedan och behövde fräscha upp kunskaperna så där var det lite nya saker men var nära det förväntade då jag gjort det tidigare. Grundläggande brandskydd var ju positivt med bildspelet och att bli påmind och vaksam för alla risker och hur man förebygger brand. Kul med modernare utrustning då vi fick släcka en digital eld! och super att få använda släden....
Bra bemötande! Mina förväntningar blev besvarade. Mycket bra upplägg med variation av tänkvärda bilder, filmer och information. Henrik var lättsam och bra att lyssna till. Gick utb för utrymningsledare inom SAS.
Utbildning för brandskyddsansvariga på vårt företag. Mycket bra och engagerande med kunskap som är bredare än ämnet gör att man kan diskutera och relatera till angränsande områden och få djupare förståelse och kunskap. Superbra!
De höll en kurs i HLR och brandsläckning på min arbetsplats. Väldigt intressant, trevliga föreläsare och bra utbildning. Stort tack!
Fint bemötande och trevligt presenterad brandutbildning. Bra att träna släckning.
Mycket bra och tydlig kurs samt instruktör!
Bra utbildning och instruktör.
På vår personaldag stod Brandfast för eftermiddagens aktiviteter, HLR- utbildning och en släckövning. Allt var toppen från bokning till genomförande. Bra att man får en egen docka att öva på så att man får öva många gånger. När man går en sådan här kurs så inser man hur viktigt det är att göra det regelbundet, minnet behöver fräschas upp.
Bra att få fräscha upp sina kunskaper. Kunnig och trevlig föreläsare/lärare som kunde balansera mellan att skrämma lagom mycket kring vad som kan hända och pepp kring vad vi faktiskt gör. Köpte nya brandvarnare till mitt sommartorp.
Bra lokal, kurs, mat och föreläsare
Gick Brandfarliga heta arbeten distanskurs. Bra information och lätt att förstå.
Mycket bra utbildning. Informativ och saklig. Pedagogisk utbildare!
Fin utbildning med duktig instruktör!
Bra brand-genomgång med både teori och praktik. Nyttigt att pröva trapp-släden. HLR/hjärt kursen var också bra- tydlig och bra att praktiskt göra hör/ pröva hjärtstarter Nöjd! Välinvesterade timmar!
Superbra och tydlig genomgång! Kul att få prova på att släcka en brand!
Trevligt bemötande seriöst upplagd utbildning,mycket bra instruktör.
Kanonbra utbildning, tydlig och peppig ledare, bra och pedagogiskt upplägg. 👍👍👍
Väldigt bra och pedagogisk HLR-kurs!
Toppen bemötande och intressant/viktig Information utan massa "onödigt" små prat.
Trevligt , proffsig bemötande . Mycket tankeväckande på ett konkret sätt - lätt att förstå hur jag kan åtgärda brandfaror på arbetsplats och i hemmet Inspirerande , får motivation att jobba mer med brandsäkerheten på arbetsplatsen Många brandvarnare köptes :)
Bemötandet var jättebra. Att få så mycket information som möjligt. Hela kursen va mycket givande och bra, Heta arbeten hette kursen.
mycket nyttig information, samt bra att man fick testa så man har någon form utav erfarenhet om tillfället skulle komma att man behöver utföra HLR
Utbildningen var bra. Trevligt bemötande och bra information.
Helt ok utbildning för utrymningsledare. Kunde dock kanske ha varit något mer djupdykande och även lite praktik.
Mycket bra och lärorik kurs. Enda minuset är att tiden var lite knapp.
Erica talade alldeles för starkt och för snabbt. Hade dessutom väldigt starka och frekventa mellanljud (eeeeh). Vi var ju i ett normalt rum och inte i Globen. Annars var det helt relevant och viktig info vi fick men det gick väldigt fort. Hade skapat ett större lugn i rummet med lugnare taltempo.
Otroligt givande och duktig instruktör!
Utbildningen till anläggningsskötare var informativ och bra! Lättsam och kunnig utbildare!