Leverantör levererar inte paketen i tid kontoret funkar inte som den ska jag är jättemiss med service som de erbjuder -0 poäng kan jag ge till den här kontoret inte ens någonting av 100 på hemsidan står det inga öppettider som är tillgängliga för kontoret samt telefonen är alltid avstängd under heltiden finns inga jourtelefon i akuta ärende hade en sändare som jag behövde hämta ut akut läge åker hit och dit efter leverantörer jag är bara förbannad Vad är det för service ni erbjuder jätteäckligt från er sida
2 omdömen om Bring Express Sverige AB
Skrev om
Skrev om
Bring Express Sverige AB
Väntar sedan 14 dagar på en försändelse som har funnit på den närmaste transportanläggningen. Amazon levererade från Paris till Jönköping på 4 dagar. Bring i Hägersten har inte lyckats transportera på en sträcka strax över en mil på 14 dagar! 8/12 påstods leverans vara på gång, men ingen leverans utfördes. Enda svar från supporten är "leveransen sker så snart som möjligt". Förseningar kan ske, men inget nytt leveransbesked är nonchalant mot kunderna. Välj bort Bring om ni vill ha leveranser inom rimlig tid. Bring struntar helt i privatkunder.