Vi är nöjda med både flytt och städ. Lite synd att man inte får reda på när något går sönder även om det inte är något stort (toasits)
Bröderna YB Flytt & Städ AB
Bröderna YB Flytt & Städ AB grundades år 2023 och erbjuder professionell och pålitlig flytthjälp till både privatpersoner och företag. Genom att erbjuda en komplett lösning för alla typer av flyttbehov, gör vi din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vårt breda utbud av tjänster inkluderar: Flyttning av möbler och tillhörigheter...
30 omdömen om Bröderna YB Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Lena 🤗 Tack för feedbacken! Jag förstår att det känns viktigt att få veta om något går sönder, även om det är något mindre som en toalettsits. Det hjälper ju till att hålla koll på detaljer och undvika oväntade överraskningar. Det är något som vi kan ta med oss för att förbättra kommunikationen och göra upplevelsen ännu bättre framöver. Om det är något annat som ni önskar feedback kring eller vill förbättra, så är det bara att säga till! MVH Sandra
Allt gick bra och det tog ungefär 3 timmar för flytten, väntar på städningen just nu. Den mörkhyade killen gjorde verkligen sitt bästa och hade bra bemötande och väldigt trevlig.
Hej, Sonny Vad härligt att höra att flytten gick bra och att ni är nöjda hittills! Det är också jättebra att höra att vår medarbetare levererade ett bra bemötande och gjorde sitt bästa – vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Jag hoppas att städningen också går smidigt och att ni snart kan börja njuta av ert nya hem. Om det är något mer vi kan hjälpa till med eller om ni har några frågor, tveka inte att höra av er. Tack för att ni valde oss för er flytt, och vi uppskattar verkligen er feedback! Med Vänliga Hälsningar, Sandra
Först blev det strul med den bokade tiden, men dem löste det och kom med en extra kille så det gick riktigt fort. Otroligt trevliga också!
Hej, Filip 🤗 Tack för din feedback! Vi beklagar att det blev lite strul med den bokade tiden, men det gläder oss att höra att vårt team kunde lösa det smidigt och snabbt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är fantastiskt att höra att du upplevde vårt team som både effektiva och trevliga. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Sandra
Flyttpersonalen som kom var kanon men de hade inga grejer (bärselar etc.) med sig för att flytta våra tyngre hyllor och säkerhetsskåp som vi hade specificerat när vi skickade offertförfrågan, så vi på kort varsel ordna fram redskap till skåpet själva. Det blev inte så bra men flyttpersonalen hjälpte till allt de kunde iallafall, vilket var ett stort plus. Städningen blev också superbra med väldigt trevlig personal.
Hej, Alexander Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på er flytt & städ Vi är glada att höra att flyttpersonalen var hjälpsam och att städningen blev superbra med trevlig personal. Vi beklagar att vi inte hade med oss alla nödvändiga redskap för att hantera de tyngre hyllorna och säkerhetsskåpen. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar, och din feedback hjälper oss att förbättra våra tjänster framöver. Om det är något mer vi kan göra för er eller om ni har ytterligare synpunkter,...
Flytten var perfekt. Arbetsvillig och trevliga. Tog med sig det mesta. Vi är nöjda.
Hej, Agneta Tack för din feedback! Vi är glada att höra att flytten gick så bra och att våra medarbetare gjorde ett bra jobb. Det är alltid vårt mål att göra flytten så smidig och trevlig som möjligt. Om det är något mer vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Josef
Utförde arbete på 2h men kunde ha tagit det lugnare för att få plats mer i bilen. 2 killar bar och en som kollade på lite som var en arbetsledare. Han pratade dock på telefon majoriteten av tiden. De tog sönder lite av en vägg när de bar ut en säng. Och så började arbetsledaren försöka att prata bort det. Fick inget seriöst intryck av det här företaget.
Bortglömt flyttdatum och ingen riktig städfirma. Initialt gav de ett bra intryck men offerten uppdaterades inte när jag hade angav ett flyttdatum och säljaren slutade på firman. Fyra dagar innan flytten ändrades datumet från 27 till 28:e, en söndag. Det kom aldrig några och det gick inte att få tag på någon från företaget. När de ringde tillbaka på måndagen och jag fick berätta att de aldrig dök upp, slängde de till slut ihop en snabb lösning för att klara att flytta innan de nya boende skulle flytta in. Tre personer skötte...
Beställde både flytt och flyttstäd. Flytten gick smidigt om än lite småskador som vi valde att strunta i. När det var dax för flyttstäden kom dom inte och svarade inte i telefon (talade även in meddelande på telefonsvararen) inget svar på sms eller mail heller. Slutade med att vi i panik fick ta in en annan firma för städ, som tur var skulle ingen ny hyresgäst in på en gång. När jag till slut fick tag på dom så lovade dom ersättning för den andra flyttstäden vi var tvingade att anlita, vilket jag också fick ersättning för....
Hej Ann-Louise ! Vi fick att hjälpa till er med flytthjälp + flyttstädning av JB Flytt AB. Nästan 60% av JB Flytt AB kunder får våran kontakt uppgifter att skriva dåligt samtycke. Det är bara att vi accepterar inte att samarbete med oseriösa flyttfirma. Ni är inte den första kund att skriver dåligt samtycke om oss. MVH Jesper Bröderna YB Flytt&Städ AB
Ett företag jag inte skulle rekommendera. Flytten gick bra. Lite skavanker på visa saker. Men sen skulle dom städa. Ingen kom. Har ringt, e-mail och sms men inget svar. Nu får vi ta in ett annat företag som ska städa. Räkningen skickas till brädernas bluff och båg. Hoppas ni inte får mer jobb så att ni blåser dom med.
Hej ! Pierre D Tack för du delade din upplevelse. Vi är verkligen inte glada över att du är missnöjd med din flyttstädning, Jag har gått igenom dina information och upptäckte att ditt namn finns inte i våran system. Allt gott ! Jesper
Min upplevese av dom är bara positiva. Duktiga och snabba killar.
Tusen tack för ditt positiva feedback! MVH Josef Bröderna YB Flytt&Städ AB
Bra bemötande och snabbt och enkelt. Trevlig personal. Kan absolut rekommendera.
Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss enormt att höra att du är nöjd med vår insats. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Ha en underbar dag! Vänliga hälsningar! Josef Bröderna YB Flytt & Städ AB
Vår erfarenhet av flytten blir både ris och ros.. Från början var det lätt att få kontakt och de var hjälpsamma. Flytten blev mer komplicerad än vi och firman förutsett, dålig kommunikation om storlek och omfattning. Flyttarna gjorde ett storverk men hade svårt att organisera packningen och märkte inte kartongerna. De hade behövt bärhjälp med selen för tunga möbler. Efter flytten blev det fel med flyttstädningen. Ingen kom till avtalad tid, och vi kunde inte få kontakt med firman. Vi fick till slut anlita en annan firma mitt i helgen och det blev problem för familjen som skulle in efter oss.
Mycket bra flyttkillar. Noggranna och försiktiga. Bra pris på tjänsten. Supernöjd!
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med våra tjänster. Det är alltid trevligt att höra att våra kunder är nöjda och vi ser fram emot att fortsätta att leverera en högkvalitativ service till dig. Tack igen för att du valde oss och för att du delade din upplevelse med oss! Bröderna YB Flytt & Städ AB
Jag kan verkligen rekommendera bröderna som hjälpte mig med flytten dom kom i tid och det gick supersnabbt att flytta hela hemmet kanon killar
Tack för ditt fina omdöme! 🤝 MVH Josef Bröderna YB Flytt&Städ AB
Packade nogrannt o bra. Körde försiktigt.
Tusen tack för ditt positiva feedback! MVH Josef Bröderna YB Flytt&Städ AB
Ringde återbud samma dag de skulle komma. Till fel nummer. De lovade att komma dagen efter, och det gjorde dom. 1,5 timme sent. Grabbarna som städade gjorde nog sitt bästa utifrån de förutsättningar som dom givits. Men flyttstädning av en 5 rums villa på 2 timmar av 3 personer? Det här är inte ett företag jag kan rekommendera.
Hejsan! Vi ser inte att du hade bokat flyttstädning av oss MVH Bröderna YB Flytt&Städ AB
Starka och snabba flyttgubbar
Tack för ditt fina omdöme! MVH Josef Bröderna YB Flytt&Städ AB
Trots kort framförhållning från mig lyckades Bröderna YB Flytt &Städ ordna packning, flytt, flyttstäd och magasinering. Allt inom endast ett par dagar. Toppenbra!
I booked moving and cleaning. Everything went good. The price was also resonable. No damaged items while moving. No remarks with regards to cleaning inspection. Everything went smooth and I recommend Bröderna YB Flytt & Städ AB. Keep up the good work :) and all the very best
Thank you for your nice review! We are extremely pleased to hear that you are satisfied with our efforts. We always strive to deliver the highest quality and look forward to helping you again in the future. Bröderna YB Flytt&Städ AB
De kom inte, och jag fick akut lösa flytt och städ själv.
Tack för ditt feedback vi har berättat våran situation och informerat dig på rätt tid 🙏
Mycket duktig och Trevlig personal som hjälpte till med flytten Kan rekommendera deras servis
Tusen tack 🙏 Du är en del av Bröderna YB Flytt&Städ AB 🤝
Enkelt bokat och bra utfört. Supernöjd.
Tusen tack för ditt positiva feedback! Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med hur din flytt hanterades. Vårt team strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service och det känns fantastiskt att veta att vi uppfyllde dina förväntningar. Vi ser fram emot att möjligen hjälpa dig igen i framtiden. Ha en underbar dag! Med vänliga hälsningar,
Mycket bra och trevlig personal men saknar lite grejer som de har inte hämtat det jag vill bara säga
Bröderna YB hjälpte oss med flytt & städ I en lägenhet, de gjorde det bra. Tack
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är verkligen tacksamma för din feedback och uppskattar att du delade med dig av din erfarenhet. Det är alltid värdefullt för oss att höra vad våra kunder tycker, det hjälper oss att förbättra vår service och uppfylla våra kunders förväntningar ännu bättre. Tack igen och vi ser fram emot att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt i framtiden.
Mycket nöjd med flyttstädningen, fick godkänt direkt vid städbesiktningen!
Mycket proffsigt och smidigt. Familjeföretag när det är som bäst! Rekommenderar starkt!
Kära kund, Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme till oss. Vi uppskattar verkligen din feedback och värdesätter ditt stöd. Ditt omdöme har verkligen glatt oss och vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att veta att vi har kunnat tillgodose dina behov på bästa sätt. Vi arbetar alltid för att erbjuda enastående kundservice och högkvalitativa produkter/tjänster, och ditt omdöme är ett stort erkännande för oss. Vi kommer att fortsätta sträva efter att leverera...
Flyttstädning var väldigt bra! Rekommenderar starkt, smidigt och prisvärt.
Tack! För ditt kommentar ☺️Bästa kund 🤝✅
Toppen bra! Är jättenöjd! Trevliga, snabba och professionella! Jag rekommenderar varmt
Tack ! 🙏 Lycka till med din nya lägenhet ✅
Mycket bra service. Trevliga och väldigt flitiga. Rekommenderas varmt.
Tack ! Vi här för att hjälpa dig och alla andra våra kunder 👍
Bra samarbetspartner som alltid ställer upp!
Tack för din fint kommentar! Vi är alltid här och hjälper till