Enkelt och snabbt.................................................................
burgerstore.se
2634 omdömen om burgerstore.se
Sedan starten hos Reco 2020
Var hur enkelt som helst att beställa. Bra kommunikation , enkelt med betalningen.
Stort utbud av grilltillbehör och schyssta priser... Dessutom en snabb och smidig leverans
Köpte 4 säckar grillkol, det var enkelt att handla och leveransen gick snabbt.
Trevlig personal vid samtal. Snabb leverans.
Fungerade bra o väldigt snabb service så jag är helnöjd👍
Bra innehåll och snabb leverans.
Otroligt snabb leverans. Inga konstigheter med leveransen
Snabba, pålitliga, exakta och perfekta!
Bra utbud och produkter, snabb smidig leverans!
Har inget att klaga över! Visste vad jag skulle ha, det var enkelt att beställa och levererandes snabbt!
Köpte en Kamado sumo grill. Mycket smidigt och snabb leverans. Burgerstore rekommenderas!
Har handlat några gånger och det har alltid fungerat bra.
Bra pris, snabb leverans. Köpte n pizzaugn.
Snabb hantering av ordern och bra dialog vid kontakt med dem!
Beställt från Burgerstore flera gånger och det är alltid smidigt hanterat och snabba leveranser. Har även haft kontakt med deras kundtjänst vid ett antal tillfällen och har fått väldigt bra hjälp. De tar verkligen ansvar för sin verksamhet.
Bra priser, bra produkter o snabb leverans
Enkelt bra priser och snabb leverans
Det var smidigt att handla på burgerstore. Jag köpte ett stekbord för grill. Jag hade inte några speciella förväntningar på burgerstore.
Snabbleverans och bra vara. Våra förväntningar uppfylldes.
Jag köpte lite grejer från burgerstore cirka klockan 15:00, och så plingade det till dagen efter så hade dom redan kommit. Och för att inte snacka om kvalliten den var så sjukt stark och tåligt riktigt bra burgerstore det här har ni lyckats med en stor 👍från mig. 5/5
Jag tycker att det fungerade jättebra och är väldigt nöjd
Enkelt o smidigt att handla via deras webbshop
Bra, snabb leverans, fina grejer
Blixtsnabb leverans (la order på Black Friday), mycket bra produkt (B of Sweden smashjärn 15cm). Högsta betyg från supernöjd kund!
Bra pris Snabb leverans, brapaketerat
Toppen produkter med bra pris som dessutom levererades snabbt.
Enkelt att beställa på nätet. Snabb leverans.Fick två sorter varav de som jag har passade bra för mig men var lite för korta fingrar för maken. Jag är nöjd med mina. De andra paren är julklappar.
Snabb leverans, smidigt , inga problem
Snabb leverans. Köpte flera pan pizza plåtar.
Snabb och felfri leverans och bra support vid frågor och funderingar.
Jag tycker det var an trevlig sida. Snabb leverans.
Helt ok. Snabb leverans. Ska prova den omgående.
Galet snabb leverans 👍🏻 OK priser
Snabba svar på frågor bra service. Fick paketet mycket snabbt rekommenderar dem starkt
Lätt att beställa. Snabb leverans. Enkelt att betala
Fantastisk bemötande och snabba leveranser 👍🏽
Hög kvalite, snabb leverans. Inget tjafs
Enkelt att beställa,snabb leverans,kvalitet produkter,supernöjd. E-tex
Rekommenderar jag jättesnabbt leverans
beställde varan 16 okt, ännu ej sett till den!
Mycket brasaasssssssssssssssssaaassas
Det beställda kom snabbt o smidigt
Salt/pepparströare! Bra skit och snabb leverans!
Kanon! Snabbt hanterat, bra köpupplevelse
En riktig bra Hamburgarklämma👍
Hamburgerpapper de bästa jag har använt.
När ser ut som bild det är lite skillnaden
Lätt och smidigt att beställa, och jag blev överraskad av hur enkelt det var att laga till mina burgare på detta fantastiska stekbord och överraska mina vänner! Smaskigt!