BVTLER AB

BVTLER AB

bvtler.se
  • BadgeSevenYears
4.8

Välkommen till BVTLER! Känner du att du vill ha tid över till annat än vardagssysslor som att städa, tvätta bil, byta glödlampa och dylikt? Var inte butter - hyr en butler! Vi på Bvtler ser till att alla möjliga vardagssysslor blir gjord, stora som små. Som företagare kan du till exempel ha hemstädning som löneförmån, avlasta...

571 omdömen om BVTLER AB

Sedan starten hos Reco 2018

Lotta S
Escribió sobre BVTLER AB

Utmärkt utförd städning och fönsterputsning. Jättetrevlig personal som var mycket kommunikativ. Tidsplanen höll. Ordentlig avsyning med ansvarig. Kommer att rekommendera BVTLER AB till vänner.

Michael B
Escribió sobre BVTLER AB

Grym service från första kontakt till bemötande. Även vår städerska är den bästa jag haft på 10 år. Rent på detaljnivå, trots hundar. Möblerar inte om i köket och viker toapappret som på hotell. Supernöjda!

Pia T
Escribió sobre BVTLER AB

Trevligt och professionellt bemötande. Bra kundservice och lyhörd städpersonal. Är mer än nöjd!

Christian G
Escribió sobre BVTLER AB

Bra service, kommunikation och utförande av tjänsten. Rekommenderas starkt!

Kerste R
Escribió sobre BVTLER AB

Var bra killar fick den hjälp jag behövde!

Bodil S
Escribió sobre BVTLER AB

Vår städare Buddy är fantastisk. Mycket trevlig och lägger tid på det lilla extra som att piffa kuddar och se till att handdukarna hänger rakt. Däremot verkar det som att piffande tar tid från att dammtorka hyllor och skåp. Vi skulle önska mer fokus på det. Men jag vill understryka att Buddy är fantastiskt duktig på att lämna en känsla av nystädat!

Eva Christina U
Escribió sobre BVTLER AB

Bra kom i tid trevlig städerska.

Jesper E
Escribió sobre BVTLER AB

Har hittills haft städning 2 ggr. Städaren har varit punktlig och det har varit bra kvalitet, duktig och kommunikativ medarbetare. Snabb återkoppling för bokning och planering. Kan definitivt rekommenderas

Svar från BVTLER AB

Hej Jesper! Tack för de fina orden <3 Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga kvalitet framöver!

Isabella R
Escribió sobre BVTLER AB

Vi fick BVTLER rekommenderat och vi är hittills väldigt nöjda, både vad gäller snabbt och professionellt bemötande och städning! Kan varmt rekommendera :)

Svar från BVTLER AB

Stort tack för att ni valde oss och för er varma rekommendation! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både bemötandet och städningen!

Hacer H

Bästa städfirman. Jag rekommenderar det definitivt till alla. 👍

Tack fina du Hacer!! Stort tack för din fantastiska rekommendation <3

Aron L
Escribió sobre BVTLER AB

Fyra snälla killar kom för grovstädning men lämnade tjockt med damm under TV-bänken och otorkade köksluckor nedtill mm. Massor av ställen var inte dammade alls. Jag tror att det berodde på att de skickade en erfaren städledare med tre helt outbildade personer som inte kunde städa självständigt. Ta en annan firma.

Svar från BVTLER AB

Hej Aron! Vad glada vi blir att du tyckte killarna var snälla =) Vi beklagar självklart din upplevelse och den rimmar inte med vad vi vill leverera. Med 4500 producerade timmar per månad sker det ibland missar. Det viktiga för oss är, 1 hur vi förekommer dem i framtiden och, 2 hur vi löser det specifika ärendet. Gällande punkt 1 kommer vi i vårat månatliga driftsmöte gå igenom vad vi kan göra annorlunda i framtiden. Gällande punkt 2 så har jag lyssnat med ansvarig arbetsledare och fått informationen att du...

Marie-louise M
Escribió sobre BVTLER AB

Vi älskar Bruna! Punktlig, rar och städar väl. Även fönsterputsaren får beröm.

Svar från BVTLER AB

Tack så mycket för det fina omdömet! Vi ska också se till att vidarebefordra era fina ord till vår fönsterputsare och fantastiska Bruna!!

Eric L
Escribió sobre BVTLER AB

Har använt mig av bvtler för flyttstäd och flytthjälp. Fick bra hjälp och service. Dom var punktliga och gjorde ett bra jobb.

Svar från BVTLER AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både flyttstädningen och flytthjälpen. Ha en fantastisk dag Eric!

Carl Mattis A

Superbra. Rätt pris, inget krångel. Tid, plats, betalning. Allt fungerar. 10/10

Svar från BVTLER AB

Vi är så glada att höra att allt har fungerat smidigt och att du är så nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att du ger oss 10/10 <3

LARS H
Escribió sobre BVTLER AB

Extremt bra bemötande och väldigt lösningsorienterade! Rekommenderas varmt!

Svar från BVTLER AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Din varma rekommendation betyder verkligen mycket för oss!

Gl Brands Ab G
Escribió sobre BVTLER AB

Mycket trevlig personal samt professionellt utfört arbete. Rekommenderas!

Tackar ödmjukast för de fina orden <3

Michael W
Escribió sobre BVTLER AB

Jag har använt Bvtler ett flertal gånger och alla uppdrag har genomförts på ett utmärkt sätt!! //Michael W

Svar från BVTLER AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har anlitat oss flera gånger! Det gläder oss att alla uppdrag har genomförts på ett utmärkt sätt och att du är nöjd med våra tjänster.

Isabelle C
Escribió sobre BVTLER AB

Professionella, serviceinriktade och löser kundens problem direkt vid behov. Väldigt flexibla och enkla att ha att göra med. En mycket nöjd kund!

Svar från BVTLER AB

Härligt att du är mycket nöjd med oss, det värmer! Vi ställer alltid upp :)

Benita J
Escribió sobre BVTLER AB

Blev väl bemött och är mycket nöjd med städningen.

Tackar ödmjukast för den fina recensionen <3

Aceel A
Escribió sobre BVTLER AB

Fick ett snabbt svar. Var tillmötesgående med min önskemål. Bra städning.

Svar från BVTLER AB

Det gläder oss att du fick snabb återkoppling och att vi kunde möta dina önskemål. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp!

Britt-Marie L
Escribió sobre BVTLER AB

Mycket nöjd - trevliga och noggranna städare!

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd och att du upplever våra städare som trevliga och noggranna.

Anna J
Escribió sobre BVTLER AB

Alltid väl utfört arbete, positiv kommunikation och stor flexibilitet när något speciellt behöver fixas.

Hej Anna! tackar ödmjukast för den fina feedbacken<3

Markus A
Escribió sobre BVTLER AB

Vi har haft städning via Bvtler i flera år och är supernöjda! Vår städerska är fantastiskt duktig och jättetrevlig. Bvtler är lätta att få tag på och väldigt hjälpsamma.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för att du har varit med oss i flera år och för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att höra att du är supernöjd med både städningen och vår fantastiska städerska. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högsta kvalitet till dig!

Iselin G
Escribió sobre BVTLER AB

Flyttstädning. Bra bemötande, i tid, snabba. Dock var det en låda de glömde och jag var inte helt nöjd med städningen bakom elementen. I övrigt bra. Fick bra service för uppföljning, hade varit lätt om jag ville få ny hjälp.

Svar från BVTLER AB

Tack så mycket för din feedback och för att du lyfter fram både det positiva och de områden där vi kan bli bättre. Vi är tacksamma för att du nämner vår uppföljningsservice, och vi står alltid redo att hjälpa till om du skulle behöva ytterligare hjälp!

Sven L
Escribió sobre BVTLER AB

Utmärkt städning! Noggrant och proffsigt!

Svar från BVTLER AB

Hej Sven! Tack så mycket för de fina orden, det värmer!

Anna Ulrica R
Escribió sobre BVTLER AB

Alltid nöjd! Cathrin är så duktig! Blir alltid väl bemött oavsett vem jag pratar med på BVTLER.

Svar från BVTLER AB

Vi är så glada att höra att du alltid är nöjd med vår service och att Cathrin gör ett fantastiskt jobb. Det är viktigt för oss att du känner dig väl bemött varje gång, oavsett vem du pratar med, så din feedback värmer verkligen <3

Mats E
Escribió sobre BVTLER AB

Har bar haft en städning från Bvtler tills vidare. Bemötandet verkligen bra. Städandet och hur väl det gjorts frågades aldrig. Det fanns vissa brister i städandet, kanske oerfaren person som gjorde det? Om Bvtler också skulle göra en uppföljan efter städningen så tror jag att de kunde vara en av Stockholms bästa städföretag.

Svar från BVTLER AB

Vi är väldigt glada över att du upplevde bemötandet som positivt. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och tar din feedback om vissa brister på största allvar. Du ska vara helt nöjd med vår tjänst, så tveka inte att kontakta oss direkt om du har fler synpunkter eller om vi kan hjälpa till med något. Tack för förtroendet!

Lena B
Escribió sobre BVTLER AB

Proffsiga håller vad de lovar

Svar från BVTLER AB

Tackar ödmjukast för de fina orden!

Anders F
Escribió sobre BVTLER AB

Vilka frågor jag än har och vilka tjänster jag än önskar så ordnar Bvtler det! Jag har slutat leta efter olika företag för olika tjänster, jag börjar alltid med att fråga Bvtler.

Svar från BVTLER AB

Hej Anders! vi blir så glada, stort tack :) Vi ser alltid fram emot att hjälpa till!

Oskar W
Escribió sobre BVTLER AB

Noggranna och lyhörda, sätter kundens intresse i första rummet. Mycket nöjd!

Svar från BVTLER AB

Att du är mycket nöjd med vår service gör oss väldigt glada! Tackar ödmjukast för de fina orden <3

Birgitta A
Escribió sobre BVTLER AB

Mycket positiv! Bra och snabb återkoppling vid bokning av flyttstädning. Flyttstädning mycket väl och noggrant utförd. Trodde det skulle vara två städare, litet tufft för en person, det tog litet längre tid än förväntat. Hade litet svårt att kommunicera med städerskan men det löste sig. Behövde en högre stege än den hon hade med sig, vilket jag hade på vinden och som hon gärna fick använda. Vi klarade ut det. Är mycket nöjd med resultatet.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss en så utförlig feedback, det betyder mycket för oss! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med både återkopplingen vid bokningen och det slutliga resultatet av flyttstädningen. Tack för samarbetet med stegen vi fick låna och tack återigen för ditt tålamod och förståelse.

Daniel M
Escribió sobre BVTLER AB

Som vanligt bra bemött, trevlig personal och jobben med altantvätt, fönstertvätt och trädgårdsarbete blev kanonbra. Kan verkligen rekommendera Bvtler

Hej Daniel! Din rekommendation betyder mycket för oss, tackar ödmjukast <3

Senada Z
Escribió sobre BVTLER AB

Fantastiskt nöjd med fönsterputsningen.

Svar från BVTLER AB

Tack så mycket för den fina feedbacken! Det gläder oss verkligen att du är fantastiskt nöjd med fönsterputsningen <3

Kajsa N
Escribió sobre BVTLER AB

Trevliga, tillmötesgående och väldigt lätta att kommunicera med. Får hjälp med städ varannan vecka och det blir alltid toppen när de har varit här!

Svar från BVTLER AB

Tackar ödmjukast Kajsa!! Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den service du förtjänar!

Angelica I
Escribió sobre BVTLER AB

Mycket bra städning av vänlig personal. Personlig kontakt med företaget, alltid okomplicerat!

Svar från BVTLER AB

Hej Angelica!! Vi är verkligen glada att du är nöjd med städningen. Att hålla kontakten personlig och enkel är något vi alltid strävar efter <3

Helena E
Escribió sobre BVTLER AB

Grundlig och skinande flyttstädning! Rekommenderas.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din rekommendation och fina feedback!

Sofia G
Escribió sobre BVTLER AB

Duktig och professionell personal!

Svar från BVTLER AB

Tack Sofia!! Vi är väldigt stolta över vårt team och det gläder oss att du upplevde vår personal som både duktig och professionell.

Irene N
Escribió sobre BVTLER AB

Mycket bra och noggrant utfört arbete. Rekommenderas!

Svar från BVTLER AB

Tackar ödmjukast för detta Irene!

Petra K
Escribió sobre BVTLER AB

Enkelt och pålitligt och blir alltid härligt rent och fint.

Svar från BVTLER AB

Hej Petra, stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du upplever våra tjänster som enkla och pålitliga. Precis det vi strävar efter. Det gläder oss att du är nöjd med resultatet =)

Kerstin T
Escribió sobre BVTLER AB

Vår städhjälp är i toppklass. Så noggrann. Hon är aldrig sjuk/borta vilket gör att vi aldrig behöver ha vikarier. BVTLER AB är alltid lätta att ha att göra med. Snabba svar o dom fixar alltid till det om vi har några önskemål. BVTLER AB o min städhjälp får toppbetyg av mig!

Svar från BVTLER AB

Tack så jättemycket Kerstin för de fina orden! Vi finns alltid där när du behöver oss <3

Pras Ab S
Escribió sobre BVTLER AB

Alltid snabb återkoppling, trevligt bemötande och proffsigt utförande. Har använt mig av Bvtlers städtjänster, de har hjälpt mig med rivning och bortforsling av bråte,. De har hjälpt mig att montera ihop möbler och med uppsättning av hyllor mm, mm.. Bvtler löser det mesta jag behöver hjälp med!

Hej Suzanne! Tack för de fina orden <3

Ylva J
Escribió sobre BVTLER AB

Vi hade flyttstädning via Bvtler nyligen och det kommer vi inte att göra om. Då det rörde sig om ett lägenhetsbyte skyllde de i förhand på att det kanske inte skulle bli lika bra städat som i vanliga eftersom att de kanske inte kommer åt överallt, men att kök och badrum ändå skulle vara "tiptop". Det var det inte. Badrummet var inte i närhetn av rent med bruna fläckar överallt och samma med köket. Tycker också att det är fult att man skyller på att det rör sig om ett lägenhetsbyte. Har haft flyttstäd flera gånger med andra...

Svar från BVTLER AB

God morgon Ylva! Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss! Först och främst så vill jag såklart beklaga den upplevelse du haft av att anlita BVTLER. Det är inte i närheten av vad vi vill att folk ska uppleva och som du ser nedan är det inte vad vi är vana vid att folk upplever. Gällande det sakliga i din feedback så delar vi inte alls den bilden du beskriver. Det var extremt rörigt under ditt lägenhetsbyte och med facit i hand skulle vi inte tagit på oss uppdraget med de förutsättningarna....

Jessika K
Escribió sobre BVTLER AB

Är så nöjd har varit kund i många år. Rekommenderar verkligen att bli kund. Kundservices i topp och alltid hög kvalitet.

Svar från BVTLER AB

God morgon Jessika! Vi är så tacksamma att du vart med oss så länge!

Helena Å
Escribió sobre BVTLER AB

Hög kvalitet på städning. Alltid väldigt trevligt, lösningsorienterat bemötande.

Svar från BVTLER AB

Helena! Tackar ödmjukast för detta!

Kalle P
Escribió sobre BVTLER AB

Gör väldigt bra jobb! Alltid pålitliga. Alltid trevliga. Alltid hög kvalitet. Är också väldigt tillmötesgående när något oväntat händer. Bästa städfirma jag haft att göra med.

Svar från BVTLER AB

Wow! Tack Kalle! Detta tar vi med oss och ger oss energi att fortsätta levera fem stjärnor varje dag =)

Patrik H
Escribió sobre BVTLER AB

Butler är proffesionella och kommer i tid, tar tag i allt!

Svar från BVTLER AB

Tackar ödmjukast Patrik, det värmer!

Ulla A
Escribió sobre BVTLER AB

Fick en superbra fönsterputsning gjord i min 3-rumslägenhet. Noggrant jobb, superfint resultat, trevlig person.

Svar från BVTLER AB

Tack Ulla! Vi ser fram emot att hjälpa dig vid nästa puts =)

Laura F
Escribió sobre BVTLER AB

Nice contact from the beginning. I heard good comments on the company, and I am not disappointed. I am a new client. I hope the work will continue as good as now.

Svar från BVTLER AB

Hi Laura! We are glad to hear and will make our best to continue at this level, day in and day out =)

Elsa Madeleine M
Escribió sobre BVTLER AB

Väldigt trevlig, kunnig och duktig personal, teamet om tre som kom hem tillboss gjorde ett jättefint jobb! Rekommenderas varmt :-)

Svar från BVTLER AB

Hej Elsa! Tackar så mycket för dina fina ord!

Marie-louise E
Escribió sobre BVTLER AB

Trevligt bemötande, lite dålig kommunikation. Även dålig kommunikation mellan chef och personal, upplever vi. Duktig personal, men missar endel pga dålig information och språksvårigheter.

Svar från BVTLER AB

Hej Marie-Louise! Vi tackar för din feedback och tar till oss det du skriver =) Martin - VD