Varan var som förväntat och fin och leveransen supersnabb
By Billgren
by BILLGREN har en stilren kollektion av accessoarer till honom. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter...
995 omdömen om By Billgren
Sedan starten hos Reco 2019
Väldigt enkelt att göra en retur pga fel vara, fick snabbt en ny.
Snyggt armband. Ska bli Julklapp
Tyvärr skada på armbandet som jag skulle ge bort
Kan inte riktigt svara då jag fortfarande inte fått hem min vara, en ring till sonen.
By Billgren är fantastiska, erbjuder fin service, bra kvalitet på produkterna de säljer. De har schyssta betal villkor och även inga konstigheter gällande reklamationer. Som återförsäljare av By Billgren är jag nöjd och mina kunder nöjda Tack Mvh Sam
Fina varor, enkelt att beställa och snabb leverans.
Det var lätt att hitta det jag sökte på nätet. Leveransen gick snabbt. Jag köpte ett smycke i stål och kedja i julklapp.
Tack så mycket för ditt omdöme Thérese, det gör oss så glada att läsa! ⭐🥰 Varma hälsningar, Erika
Det var väldigt bra ,armbandet kom snabbt och var så fint.
Tack så mycket för ditt omdöme Annalena, det gör oss så glada att läsa! ✨🥰 Varma hälsningar, Erika
Fick ett halsband i stället för tre armband. Har mailat till och från flera gånger angående detta och efter 4 mail verkar det lösa sig dock innebar det en hel del extrajobb för mig med alla mail och göra till ombud för att skicka tillbaka den felaktiga beställningen.
Hej Anna, tack för ditt omdöme. Vi vill åter igen be om ursäkt för vårt fel med leveransen. Jag såg att dina rätta produkter har levererats nu. ❤⭐ Varma hälsningar, Erika
Produkten överträffade bilden! Snabb leverans. Jag är mycket nöjd!
Vilken trevlig läsning! Tack så mycket för ditt omdöme Kerstin! ⭐🥰 Varma hälsningar, Erika
Stort urval mycket snygga smycken till män. Enkelt att beställa och betala. Mycket snabb leverans! Jag kommer att beställa igen från ByBillgren.
Tack snälla Birgitta för ditt fina omdöme! Det gör oss så glada att läsa. Vi ser fram emot fler beställningar från dig! ✨😁 Varma hälsningar, Erika
Snabb leverans och varor som överensstämmer med bilderna
Vad härligt att vi kunde leverera snabbt och att du är nöjd över dina varor! Tack för ditt omdöme Lena. ⭐😁 Varma hälsningar, Erika
Väldigt snabb leverans. Toppen!
Tack så mycket för ditt fina omdöme Eva, det gör oss glada! ⭐🙏 Varma hälsningar, Erika
Smidigt att handla och snabb leverans. Halsbandet var mycket snyggare i verkligheten än på bild, tror nog barnbarnet blir nöjd.
Jag håller verkligen tummarna att barnbarnet blir glad över sitt halsband! Tack för ditt omdöme Annelie. 🥰⭐ Varma hälsningar, Erika
Trevligt utbud. Letade efter snyggt enkelt örhänge till mitt barnbarn. Snabb leverans och svenskt företag.
Tack så mycket för ditt trevliga omdöme Inger! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika
Smidigt köp på nätet, snabb leverans och ett armband som uppskattas mycket av min 17åriga son!
Vad härligt att läsa! Tack för ditt omdöme Emma. 🙏🥰 Varma hälsningar, Erika
Snyggt och stilrent! Smidigt att ha ett snyggt armband och laddare i ett! Att den inte får högsta betyg är för att man måste ta bort skalet på mobilen för att den ska passa och då har jag ett kevlar skydd som är väldigt tunt.
Tack för ditt omdöme Annette! Jag hoppas att du får bra användning av laddningsarmbandet trots att du behöver flytta på skalet! ✨🙏 Varma hälsingar, Erika
Fungerade mycket bra, levde upp till alla förväntningar
Tack så mycket för ditt omdöme Maria, det gör oss glada att läsa! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika
Jag missförstod en del i beställningen, hörde av mig och fick MYCKET snabb hjälp och trevligt bemötande. Har handlat förut och varit mycket nöjd!
Tack snälla för ditt omdöme Jenny. Det gör oss glada att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Tack! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika
Snabbt o bra bemötande vid byte av vara (som var felbeställd av mej.
Tack snälla för ditt fina omdöme Eva, det gör oss glada att läsa! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Snabb åh bra service, så nöjd med både klockan jag köpte för någon månad sedan åh nu köpet utav klockarmbandet, kan klart rekommendera er
Vad roligt att läsa! Tack så mycket för ditt omdöme Christer! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika
Excellent! Snabb leverans. Snygga armband. Mycket bra kvalitet. Översteg mina förväntningar. Keep it up!
Wow, vilket omdöme Abdallah! Tack snälla för ditt fina omdöme! 🥰🙏✨ Varma hälsningar, Erika
Vackra smycken, blixtsnabb leverans och bra kundtjänst
Wow, tack snälla Sofia för ditt omdöme! Det gör oss såå glada att läsa. 🥰✨ Varma hälsningar, Erika
Supersnabb leverans och jättefint armband!
Tack snälla för ditt omdöme Frida, det gör oss glada att läsa! 🙏😁 Varma hälsningar, Erika
Bra produkter snabb leverans ok …….
Tack så mycket för ditt omdöme Hans, och att du tog dig tiden att skriva det! 😊🙏 Varma hälsningar, Erika
Fina produkter, bra kvalitet, hyffsat snabbt leverans...
Tack så mycket för ditt omdöme Stuart! 🙏😊 Varma hälsningar, Erika
Det är en toppenfirma att ha att göra med. Lyssnar om det är några problem, tar tillbaka de artiklar som jag ej kan sälja, bra priser, bra lagerhållning. Jag hittar inget att anmärka på
Tack så mycket för ditt omdöme Ing-Marie. 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Allt var bra. Gillar att de skänker pengar till välgörenhet för ena varan tex. Kvaliteten är extremt bra och varorna kom snabbt. Jättenöjd med allt
Så härligt att läsa Gabriel! Tack snälla för ditt fina omdöme om oss. 💙 Varma hälsningar, Erika
Mycket bra och snabb service!! Dessutom väldigt fina produkter!!
Tack snälla Anna för ditt fina omdöme om oss, det gör oss såå glada att läsa! 🥰🥰 Varma hälsningar, Erika
Snabb handling och leverans snyggt design. Vi är så nöjd med armband.
Tack så mycket för ditt omdöme Weiwei, det gör oss väldigt glada att läsa! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Enkelt. Snabb leverans. Bra kvalitet
Tack för ditt fina omdöme Samuel, det gör oss så glada att läsa! 😊🙏 Varma hälsningar, Erika
Jag fick fel smycke, men orkar inte krångla med att posta och byta. Är nöjd med varorna, men önskar att bytesrätten var längre, då det är present och julklapp. Snabb leverans!
Hej Kristina, tack för ditt omdöme hos oss! 😊 Om du har fått fel vara är du självklart välkommen att kontakta oss på info@bybillgren.com så vi kan kika närmre på detta. Självklart kan vi förlänga din bytesrätt också då det är en julklapp. ✨😊 Varma hälsningar, Erika
Varan förväntade det jag köpte
Vad härligt Sofie, tack så mycket för ditt omdöme! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Snabb leverans för en god sak! Snygg produkt
Vi strävar efter så snabb leverans som möjligt så det gör oss glada att läsa din leverans var snabb. Tack så mycket för ditt omdöme Alf! 🥰✨ Varma hälsningar, Erika
Handlade armband save the ocean. Bra logistik o leverans.
Tack så mycket för ditt trevliga omdöme Lena! Det gör oss glada att läsa. 🙏😁 Varma hälsningar, Erika
Så jag väntar på varan som aldrig kommer !
Hej Kerstin, om du inte har mottagit din vara än får du gärna kontakta oss på info@bybillgen.com så ska vi kika närmre på detta. 🙏😊 Varma hälsningar, Erika
Jag har köpt ett Save the oceanarmband som jag är mycket nöjd med. Så fint! Lätt, smidigt och snabb leverans.
Vad härligt Ann-Britt, tack för ditt omdöme! 🥰💙 Varma hälsningar, Erika
Smycket var jätte fint och leveransen var snabb och smidig
Tack snälla för ditt omdöme Julia, det gör oss glada att läsa! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika
super bra kvalitet, jätte bra att man kan skystera armbandet och killen blev nöjd 👍
Tack sååå mycket Edith för ditt fina omdöme! Det gör oss så glada att läsa. 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Jag har inte mottagit leverans ännu så jag har inget att säga.
Hej Peggy, om du inte har mottagit din produkt får du gärna kontakta oss på info@bybillgren.com, så ska vi kika på det. ✨😊 Varma hälsningar, Erika
Väldigt nöjd, ska ge bort i present så vet inte vad mottagaren tycker än. Men jag tycker att produkten lever upp till mina förväntningar som köpare!
Jag håller tummarna att mottagaren blev nöjd över sin present. Tack för ditt omdöme Mirja! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika
Bra kundservice. Svarade snabbt, snabbt frakt.
Tack snälla för ditt omdöme Daniela, det gör oss glada att läsa! 🥰❤ Varma hälsningar, Erika
Jättefint armband och känns som mycket fin kvalitet, lite stort dock med tanke på att jag valde den mindre storleken.
Tack så mycket för ditt omdöme Silje, det gör oss glada att läsa. 🙏✨ Varma hälsningar, Erika
Levererar vad som förväntas. Kan rekommenderas
Tack snälla för ditt omdöme Jerker, det gör oss glada att läsa! 😁🌞 Varma hälsningar, Erika
Köpte ett armband med laddningssladd. Var lätt att hitta en passande present till en äldre tonårskille. Tacksam!!! Kom fint inslaget o snabb leverans. Prisvärd.
Såå roligt att du är så nöjd Maria, tack så mycket för ditt fina omdöme. ✨😁 Vänliga hälsningar, Erika
Snabb leverans. Hade en artikel som var slut och fick genast mail om det och väldigt kundvänliga
Vad bra att du fick en bra upplevelse trots att produkten du beställt var slut. Vill åter igen be om ursäkt för det! Tack för ditt fina omdöme Madeleine. ✨😊 Varma hälsningar, Erika
Snabbt svar när jag mejlade å fin service.
Tack för ditt fina omdöme Marina, det gör oss glada att läsa! ✨😁 Varma hälsningar, Erika
Snabb leverans av mycket fin klocka! Sonen är mycket nöjd
Så roligt att sonen är nöjd över sin klocka! Tack för ditt omdöme Anneli. 🌞😁 Varma hälsningar, Erika
Jätte fina armband,mannen var jättenöjd.
Så härligt att din man är nöjd med sina armband, det blir vi glada över att läsa! 😊🌞 Varma hälsningar, Erika