By Billgren

By Billgren

• BadgeSixYears
4.6

by BILLGREN har en stilren kollektion av accessoarer till honom. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vi vill att alla ska kunna variera sina accessoarer efter...

975 omdömen om By Billgren

Sedan starten hos Reco 2019

Eva W
Skrev om By Billgren

Snabbt o bra bemötande vid byte av vara (som var felbeställd av mej.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt fina omdöme Eva, det gör oss glada att läsa! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Christer S
Skrev om By Billgren

Snabb åh bra service, så nöjd med både klockan jag köpte för någon månad sedan åh nu köpet utav klockarmbandet, kan klart rekommendera er

Svar från By Billgren

Vad roligt att läsa! Tack så mycket för ditt omdöme Christer! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika

Abdallah S
Skrev om By Billgren

Excellent! Snabb leverans. Snygga armband. Mycket bra kvalitet. Översteg mina förväntningar. Keep it up!

Svar från By Billgren

Wow, vilket omdöme Abdallah! Tack snälla för ditt fina omdöme! 🥰🙏✨ Varma hälsningar, Erika

Sofia G
Skrev om By Billgren

Vackra smycken, blixtsnabb leverans och bra kundtjänst

Svar från By Billgren

Wow, tack snälla Sofia för ditt omdöme! Det gör oss såå glada att läsa. 🥰✨ Varma hälsningar, Erika

Frida K
Skrev om By Billgren

Supersnabb leverans och jättefint armband!

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Frida, det gör oss glada att läsa! 🙏😁 Varma hälsningar, Erika

Hans C
Skrev om By Billgren

Bra produkter snabb leverans ok …….

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Hans, och att du tog dig tiden att skriva det! 😊🙏 Varma hälsningar, Erika

Stuart H
Skrev om By Billgren

Fina produkter, bra kvalitet, hyffsat snabbt leverans...

Tack så mycket för ditt omdöme Stuart! 🙏😊 Varma hälsningar, Erika

Ing-Marie N
Skrev om By Billgren

Det är en toppenfirma att ha att göra med. Lyssnar om det är några problem, tar tillbaka de artiklar som jag ej kan sälja, bra priser, bra lagerhållning. Jag hittar inget att anmärka på

Tack så mycket för ditt omdöme Ing-Marie. 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Gabriel G
Skrev om By Billgren

Allt var bra. Gillar att de skänker pengar till välgörenhet för ena varan tex. Kvaliteten är extremt bra och varorna kom snabbt. Jättenöjd med allt

Svar från By Billgren

Så härligt att läsa Gabriel! Tack snälla för ditt fina omdöme om oss. 💙 Varma hälsningar, Erika

Skrev om By Billgren

Mycket bra och snabb service!! Dessutom väldigt fina produkter!!

Svar från By Billgren

Tack snälla Anna för ditt fina omdöme om oss, det gör oss såå glada att läsa! 🥰🥰 Varma hälsningar, Erika

Weiwei Y
Skrev om By Billgren

Snabb handling och leverans snyggt design. Vi är så nöjd med armband.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Weiwei, det gör oss väldigt glada att läsa! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Samuel J

Enkelt. Snabb leverans. Bra kvalitet

Svar från By Billgren

Tack för ditt fina omdöme Samuel, det gör oss så glada att läsa! 😊🙏 Varma hälsningar, Erika

Kristina V
Skrev om By Billgren

Jag fick fel smycke, men orkar inte krångla med att posta och byta. Är nöjd med varorna, men önskar att bytesrätten var längre, då det är present och julklapp. Snabb leverans!

Svar från By Billgren

Hej Kristina, tack för ditt omdöme hos oss! 😊 Om du har fått fel vara är du självklart välkommen att kontakta oss på info@bybillgren.com så vi kan kika närmre på detta. Självklart kan vi förlänga din bytesrätt också då det är en julklapp. ✨😊 Varma hälsningar, Erika

Sofie B
Skrev om By Billgren

Varan förväntade det jag köpte

Vad härligt Sofie, tack så mycket för ditt omdöme! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Alf W
Skrev om By Billgren

Snabb leverans för en god sak! Snygg produkt

Svar från By Billgren

Vi strävar efter så snabb leverans som möjligt så det gör oss glada att läsa din leverans var snabb. Tack så mycket för ditt omdöme Alf! 🥰✨ Varma hälsningar, Erika

Lena G
Skrev om By Billgren

Handlade armband save the ocean. Bra logistik o leverans.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt trevliga omdöme Lena! Det gör oss glada att läsa. 🙏😁 Varma hälsningar, Erika

Kerstin R
Skrev om By Billgren

Så jag väntar på varan som aldrig kommer !

Svar från By Billgren

Hej Kerstin, om du inte har mottagit din vara än får du gärna kontakta oss på info@bybillgen.com så ska vi kika närmre på detta. 🙏😊 Varma hälsningar, Erika

Ann-Britt J
Skrev om By Billgren

Jag har köpt ett Save the oceanarmband som jag är mycket nöjd med. Så fint! Lätt, smidigt och snabb leverans.

Vad härligt Ann-Britt, tack för ditt omdöme! 🥰💙 Varma hälsningar, Erika

Julia B
Skrev om By Billgren

Smycket var jätte fint och leveransen var snabb och smidig

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Julia, det gör oss glada att läsa! ✨🙏 Varma hälsningar, Erika

Edith H
Skrev om By Billgren

super bra kvalitet, jätte bra att man kan skystera armbandet och killen blev nöjd 👍

Svar från By Billgren

Tack sååå mycket Edith för ditt fina omdöme! Det gör oss så glada att läsa. 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Peggy S
Skrev om By Billgren

Jag har inte mottagit leverans ännu så jag har inget att säga.

Svar från By Billgren

Hej Peggy, om du inte har mottagit din produkt får du gärna kontakta oss på info@bybillgren.com, så ska vi kika på det. ✨😊 Varma hälsningar, Erika

Mirja Mikaela E
Skrev om By Billgren

Väldigt nöjd, ska ge bort i present så vet inte vad mottagaren tycker än. Men jag tycker att produkten lever upp till mina förväntningar som köpare!

Svar från By Billgren

Jag håller tummarna att mottagaren blev nöjd över sin present. Tack för ditt omdöme Mirja! 🥰🙏 Varma hälsningar, Erika

Daniela B
Skrev om By Billgren

Bra kundservice. Svarade snabbt, snabbt frakt.

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Daniela, det gör oss glada att läsa! 🥰❤ Varma hälsningar, Erika

Silje V
Skrev om By Billgren

Jättefint armband och känns som mycket fin kvalitet, lite stort dock med tanke på att jag valde den mindre storleken.

Svar från By Billgren

Tack så mycket för ditt omdöme Silje, det gör oss glada att läsa. 🙏✨ Varma hälsningar, Erika

Jerker T
Skrev om By Billgren

Levererar vad som förväntas. Kan rekommenderas

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt omdöme Jerker, det gör oss glada att läsa! 😁🌞 Varma hälsningar, Erika

Maria A
Skrev om By Billgren

Köpte ett armband med laddningssladd. Var lätt att hitta en passande present till en äldre tonårskille. Tacksam!!! Kom fint inslaget o snabb leverans. Prisvärd.

Svar från By Billgren

Såå roligt att du är så nöjd Maria, tack så mycket för ditt fina omdöme. ✨😁 Vänliga hälsningar, Erika

Gisela Madelaine Lisbet H

Snabb leverans. Hade en artikel som var slut och fick genast mail om det och väldigt kundvänliga

Svar från By Billgren

Vad bra att du fick en bra upplevelse trots att produkten du beställt var slut. Vill åter igen be om ursäkt för det! Tack för ditt fina omdöme Madeleine. ✨😊 Varma hälsningar, Erika

Marina A
Skrev om By Billgren

Snabbt svar när jag mejlade å fin service.

Svar från By Billgren

Tack för ditt fina omdöme Marina, det gör oss glada att läsa! ✨😁 Varma hälsningar, Erika

Anneli B
Skrev om By Billgren

Snabb leverans av mycket fin klocka! Sonen är mycket nöjd

Svar från By Billgren

Så roligt att sonen är nöjd över sin klocka! Tack för ditt omdöme Anneli. 🌞😁 Varma hälsningar, Erika

Sabiha D
Skrev om By Billgren

Jätte fina armband,mannen var jättenöjd.

Svar från By Billgren

Så härligt att din man är nöjd med sina armband, det blir vi glada över att läsa! 😊🌞 Varma hälsningar, Erika

Ingrid T
Skrev om By Billgren

Besviken på storleken på pärlorna. Ingen större upplevelse. Hade aldrig köpt armbandet om inte ni hade givigt 100 kr till havet. Det kommer inte att bli fler beställningar.. jag ger hellre bidrag direkt till de som räddar naturen

Svar från By Billgren

Vad tråkigt att du är besviken över ditt armband Ingrid, vi tar till oss dina synpunkter om storleken på pärlorna. VI försöker ha så beskrivande bilder som möjligt av våra produkter. 🌸 Varma hälsningar, Erika

Matina N
Skrev om By Billgren

Såå fina smycken och riktigt trevlig service!

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt trevliga omdöme Matina, det gör oss väldigt glada att läsa! 🌸😁 Varma hälsningar, Erika

Elisabeth O
Skrev om By Billgren

Ett mycket fint och snyggt armband i fina blå nyanser.Jag är helnöjd.

Svar från By Billgren

Det gör oss glada att läsa, tack för ditt omdöme Elisabeth! 🥰🌸 Varma hälsningar, Erika

Annika E
Skrev om By Billgren

Jag köpte ett Save the sea beadsarmband till min son i julklapp. Han är bekymrad över plasten i haven och kommer älska det snygga armbandet och känslan av att kunna bidra till ett gott syfte. Köpte även ett Hampton stålhalsband till samma son och är SÅ nöjd med jättefina julklappar! Snygg design, fin kvalitet och rimligt pris. Leveransen var också snabb så nu gäller det att hålla julklapparna gömda!

Svar från By Billgren

Vad roligt att du vil köpa julklappar hos oss, vi håller tummarna att de blir uppskattade presenter! Tack för ditt omdöme Annika 🥰🌸. Varma hälsningar, Erika

Elisabeth H
Skrev om By Billgren

Verkligen snabb leverans av varan. Hade beställt stålarmband med gravyr av initsialer . Mindre nöjd med utförandet av gravyren.?Bokstäverna näst intill osynliga. Inte alls bra.

Svar från By Billgren

Vad bra att vi kunde leverera din produkt snabbt! Jag hittar inte din order, om du är missnöjd med din gravyr får du gärna höra av dig till info@bybillgren.com med ditt ordernummer samt bild på gravyren. 😊✨ Varma hälsningar, Erika

Lars S
Skrev om By Billgren

Enkelt att lägga beställning .Min förväntning avseende den beställda varan var mycket positiv .

Svar från By Billgren

Tack för ditt omdöme Lars! Det gör oss glada att läsa. 🥰🌸 Varma hälsningar, Erika

Helle B
Skrev om By Billgren

Bra produkt med kom inte inom den tid som angavs på hemsidan. Det stod 1-3 vardagar och den kom efter 6. Då var det för sent för den presenten som den var tänkt till… annars väldigt nöjd med produkten!

Svar från By Billgren

Hej Helle, tack för ditt omdöme. Vid beställning med gravyr har vi en förlängd leveranstid mellan 2-6 dagar, som vi har skrivit på produkterna med gravyr. Vi är ledsna att produkten inte hann fram i tid till den tänkta personen. ✨🌞 Varma hälsningar, Erika

Lena J
Skrev om By Billgren

Snabb leverans och även snabb respons från kundservice vid behov av byte

Svar från By Billgren

Vad trevligt att läsa ditt omdöme! Tack så mycket Lena, det blir vi glada över. ✨❤ Varma hälsningar, Erika

Richard M
Skrev om By Billgren

Snabba leveranser, bra sortiment samt trevligt bemötande.

Tack för ditt trevliga omdöme Richard! 🌞✨ Varma hälsningar, Erika

Urban R
Skrev om By Billgren

Bra överskådlig hemsida och enkel betalning och leverans. Mitt armband var för smalt så jag fick returnera det, vilket också var smidigt.

Tack för ditt omdöme Urban! ⭐😁 Varma hälsningar, Erika

Skrev om By Billgren

Tråkigt nog skickade dom fel vara först, men det var inga problem att få det avhjälpt. Dom svarade inom en timme på mailen och, skickade retur underlag. Det största plusset var att jag fick rätt vara dagen efter i brevlådan. Utan krångel. Det jag beställde var ett armband. Fina produkter och denna gång i alla fall suverän service och hjälp.

Svar från By Billgren

Hej Anna! Tack för ditt omdöme, jag vill åter igen be om ursäkt för att vi skickat fel armband till dig, men det gör mig glad att läsa att du är nöjd över hur allt löste sig. 🥰❤ Varma hälsningar, Erika

Annette T
Skrev om By Billgren

Snygga, prisvärda smycken. Köpte ett armband "save the ocean ", känns bra att kunna bidra till något vettigt. Snabb leverans och en man som blev glad för sitt armband . Supernöjd

Svar från By Billgren

Tack snälla för ditt fina omdöme Annette! Det gör oss glada att läsa. ⭐💙 Varma hälsningar, Erika

Elisabet C
Skrev om By Billgren

.enkelt att beställa, mycket fint armband för en god sak.

Svar från By Billgren

Tack för ditt omdöme Elisabet! Det gör oss glada att läsa, och tack för att du är med och bidrar till våra hav. 💙 Varma hälsningar, Erika

Inger L
Skrev om By Billgren

Jag är jättenöjd med by billgren. Snabb leverans, och fin personlig kontakt! Tack så jättemycket!

Svar från By Billgren

Tack själv Inger, vi blir väldigt väldigt glada för ditt omdöme! ❤⭐ Varma hälsningar, Erika

Skrev om By Billgren

Köpte ett armband till min man och ett till mig. Komplettade med Qi-laddare och Powerbank-set (Artikelnummer: 3599) till oss båda. Nu behöver vi aldrig mer ta med oss 3 olika laddare var varje gång vi är på resa, endast en kontakt med stor USB-anslutning, och allt löser sig. Vi är båda mycket nöjda. Jag beställde en fredag och vi fick allt redan på tisdagen. Snabbt jobbat by Billgren. Tack!

Svar från By Billgren

Wow, tack snälla Anna! Vi blir så så glada! Det är ju perfekt att allt löser sig smidigt när ni är ute på resor med laddare och powerbank. Man vill ju det ska bli så enkelt som möjligt för en! ⭐🥰 Varma hälsningar, Erika

Merima B
Skrev om By Billgren

Fantastisk bra snabb leverans och fint armband

Svar från By Billgren

Åh, tack snälla för ditt fina omdöme Merima! Det gör oss såå glada att läsa. ⭐❤ Varma hälsningar, Erika

Eva K
Skrev om By Billgren

Snabbt och smidigt att handla!

Svar från By Billgren

Så bra att du upplever att det är snabbt och smidigt att handla hos oss, det gör oss glada att läsa. Tack för ditt omdöme Eva! ⭐😁 Varma hälsningar, Erika

Maria F
Skrev om By Billgren

Mycket bra och fina accessoarer.

Tack snälla för ditt omdöme Maria! ⭐😁 Varma hälsningar, Erika

Anna-Karin B
Skrev om By Billgren

Bra och snabb service av fina smycken

Svar från By Billgren

Det gör oss väldigt glada att läsa ditt omdöme Anna-Karin, tack!! Vi strävar alltid efter den bästa servicen och snabb leverans. ✨😁 Varma hälsningar, Erika

Anders K
Skrev om By Billgren

Svårt att uppskatta storlek på armband,slarvigt av mig men svårt att se färg så valde blå när jag ville ha svart.Så fel storlek o fel färg.Gör gärna om beställningen.

Svar från By Billgren

Hej Anders, jag kan se att vi har gjort ett byte till dig med rätt färg och storlek. Hoppas du är nöjd med ditt nya armband! 🙏😊 Varma hälsningar, Erika