Underbara produkter av hög kvalitet. Superbra service och snabba leveranser. Jag älskar alla mina smycken jag köpt där och fler köp lär det bli.
C Stockholm AB
18 omdömen om C Stockholm AB
Jättefina smycken, har massa olika själv. Väldigt uppskattat att ge bort personliga smycken i present från er. Otroligt snabb leverans. Har något varit fel går det otroligt snabbt och smidigt att byta.
Finaste smycken. Håller bra och bra pris och kvalité.
Älskar C Stockholm´s smycket! Elegant och vackert!
Så himla fina smycken, lätta men känns ändå lyxiga
Fina smycken till bra pris med snabb leverans 😊 #cstockholm #3för2 #smycken
Ett otroligt härligt utbud, bra service, snabb leverans och bra kvalite! Kan varmt rekommendera C Stockholm!
Tipptopp! Fin kvalitet och bra info om hur du sköter om dina smycken så de håller sig fina.
Snabb leverans och bra kvalitet. Rekommenderar!
Fantastisk kvalite, snabb och smidig leverans!
Smidigt att beställa och snabb leverans.
Snabbt och smidigt leverans, enkelt att beställa och kvaliten toppen
Toppen, snabb leverans och jättebra och trevlig kundservice!
Äntligen hittade jag den perfekta fjärilsringen som jag så länge letat efter. Liten, tidlös och nätt till ett rimligt pris. Råkade beställa i en för stor storlek, men kunde returnera och byta till mindre utan problem. Rekommenderas! Kommer handla härifrån igen.
Fina smycke till ok priser, snabb o smidig leverans!
Jättefina produkter snabb leverans och fin hjälp på kundservice. Kan starkt rekommendera detta företag.
Jättefina smycken till humana priser. Snabba leveranser direkt till brevlådan. Kan absolut rekommenderas!
Ett företag med mycket fina produkter och ett föredömligt hanterande av returer, vid fel storlek mm. Kan varmt rekomendera!