Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande, från första kontakt! Den person jag främst har haft kontakt med har varit VÄLDIGT hjälpsam och mycket serviceminded. De som sedan genomförde själva flytten arbetade snabbt och effektivt, var måna om att inte skada möblerna men framför allt var de mycket trevliga! Kan inte annat än att ge CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg mina varmaste rekommendationer!
CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg
Välkommen till CaMa Service Flytt & städ! Vi finns för dig som en hjälpande hand när du behöver flytt eller städhjälp. Vi har som mål att när du anlitar oss ska det vara lönsamt och aldrig krångligt. Att flytta kan vara ansträngande. Det är mycket att tänka på med packning, flyttbilar, tidsbrist etc. Ofta tar flytten längre...
278 omdömen om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket bra killarna var snabba och duktiga
Proffsiga och proffesionellt bemötande
Jag har erfarenhet av flera flyttfirmor genom åren. Den här flytten gick bäst. Lugna, med vänligt bemötande och noggranna var killarna. Hälsa och tack dem gärna från oss.
Snabb flytt, trevlig personal. Bra att flytten kunde göras på en Söndag
Flytt från Hbg till Stockholm gick över förväntan smidigt. Kändes bra från början till slut! Kom i tid, trevliga, proffsiga, snabba, hjälpsamma killar. När vi flyttar igen, kommer vi definitivt välja flytttjänster från CaMa Service Flytt & Städ.
Kom i tid, plastade in alla möbler Trevligt bemötande
Ionut & Michal were amazing and really professional! Far exceeded our expectations with special care given to fragile items including wrapping and boxes.
Trevliga, duktiga killar som löste långflytten otroligt smidigt och bra!
Supernöjd med bemötande och snabb återkoppling. Allt gick jättebra och som planerat. Alla saker kom på rätt plats med deras flytthjälp.
Det fungera bra med en liten flytt. Effektivt och snabbt.
Jag anlitade Cama för en utlandsflytt. Jobbet utfördes utmärkt. Föraren var otroligt duktig och trevlig. Ett platsbesök var gjord innan flyttdagen, och hela flytten kändes trygg och professionell. Det enda negativa var att kommunikationen med ledningen ibland inte var konstruktiv.
Hjälpsamma och snälla Väldigt professionella
Flytt gubbarnavar trevliga, lite krångligt med betalningen ,
Hej Måns, Tack för du uppskattade våran flytt! Gällande betalning så erbjuder vi Swish eller kort, något som står tydligt i offerten under betalningsvillkor.
Supersmidig bokning med tydlig och prisvärd offert som jag kunde signera med bankID, och fick bokningsbekräftelse. Killarna var punktliga och gjorde ett jättebra jobb med min flytt från Malmö till Stockholm. De kom på morgonen och sen var flytten på plats 6/7 timmar senare. Inga konstigheter, så bokar gärna med CaMa igen!
Jag anlitade Camaflytt efter rekommendationer från vänner :) Riktigt bra, punktliga, försiktiga samtidigt som de är effektiva! Flyttstädningen gick också bra! Kommer anlita igen vid framtida flytt!
Professionellt gjort. Flytten gick smidigt och killarna var försiktiga med alla saker jag hade.
Bra bemötande men vi fick ta till engelska. De levde verkligen upp till våra förväntningar. De var aktsamma och försiktiga men ändå effektiva. Vi är mycket nöjda.
Professional crew that made our move so easy and smooth. I will certainly recommend them.
Flyttade från Helsingborg till Stockholm med CaMa. Allt gick väldigt smidigt och bra till ett bra pris.
De lyckades hitta en flexibel lösning trots att jag hade kort framförhållning. Prisvärt, proffsigt och smidigt.
Fint bemötande. Noggrant och professionellt
Otroligt snabba killar som visste vad de gjorde och hade koll! Det som var i källaren kom ihågs för att lämnas på vinden utan och de satte även ihop soffan igen vid avlämning. Trevliga och bra bemötande samt samarbete då jag flyttade mellan två städer. Även superbra hjälp m skydd av möbler (plast samt speciell låda för TV & tavlor. Rekommenderar starkt!
Otroligt professionellt. Snabba och väldigt varsamma med allt
Felfritt! Bra pris trevliga flyttgubbar
Proffsiga, snabba, smidiga och väldigt trevliga. Super nöjd och kan starkt rekommendera!
Mycket seriös, jag kan rekommendera er till mina vänner. Tack så jättemycket. Med vänlig hälsning, Ruth Pinochet Figueroa.
De var mycket noggranna och plastade in alla möbler. Mycket duktiga killar. Städning var mycket bra. Det kändes rent och fräscht när man kom in i lägenheten
Vänlig och professionell service
Bra service. Trevliga och mycket snabba!
Snabba ,smidiga och inga konstigheter! Tack för ett fantastiskt jobb!
Snabbt svar på offertförfrågan. Mycket väl utfört arbete. Väldigt trevliga killar. Vi fick pallar och möbler hämtade i Oskarström och levererade till Värmdö. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt CaMa Service Flytt och Städ Helsingborg Monica
Helt perfekt ska man nu klaga på något så borde det va någon som kan prata Svenska alla kan inte prata Engelska
Mkt bra! Dem va lätta att ha att göra med. Inget krångel eller stök. Bara smidigt. Alla från samordnare till flyttgubbarna trevliga! Enda minuset är att jag hade önskat mer kommunikation kring planeringen. Men kommunikation under flytten va 10/10. Rekommenderar starkt!
Fantastisk . Killarna var helt underbara . Rekommenderar gärna till alla . ❤️
FLITIIGA,PÅLITLIGA,TILLMÖTESGÅENDE, KILLAR . ALLT BERÖMM. HOPPAS VÄGEN TILLBAKA HAR GÅTT VÄL!
Trevlig personal och kontaktperson. Följde anvisningar på ett bra sätt. Martin
Bästa servicen och proffsigt Kan verkligen rekommendera CaMa
Bra firma med snabb kommunikation. Allt fick inte plats vid flytt men Zayn löste så vi fick med resterande upp i en ny bil på kort varsel. Rekomenderar Cama för dessa anledningar!
Helt fantastiska och service, samt bemötande. Mycket effektiva killar, jobbade snabbt och försiktiga med möblerna. plastade in och flyttade hela lägenheten smidigt. Varma rekommendationer
Trevlig ock professionellt genomförd flytt.
Proffsigt och tryggt från första kontakten till slutfört arbete
Topp service hög kvalitet 10/10
Är otroligt nöjd med denna flytt och de som utförde den Lonut och Sorin. Rekommenderar verkligen! :)
De var så trevliga och proffsiga. En sak ni skulle kunna förbättra: ni skulle kunna ställa mer specifika frågor vid offertförfrågan. Nu svarade jag bara på frågorna "finns det tunga möbler" och "finns det ömtåliga möbler" har jag för mig. Böcker, stolar, krukväxter, cykel eller utemöbler kommer alltså inte med. Ni skulle också kunna fråga "vilka saker/möbler finns". Plus brandfarligt gods (t.ex. brandsläckare eller t-röd kan man ju ha hemma, och inte tänka på att ni inte får ta i lastbilen pga det är farligt gods). Så jag tänker att det skulle kunna hjälpa er och kunden att planera!
Hej Maria! Tack för din feedback och så kul du är nöjd med utförandet. Gällande offerten så gjorde du den via sida där du samlar in 3 olika offerter. Vi styr dessvärre inte den. Däremot diskutera ju du och jag per telefoni om vilka möbler du hade och vad som skulle med. Jag hoppas du trivs med ditt nya boende. På återseende! -CaMa Service AB .
Great service from CaMa represented by the moving guys. Best communication and skills! I recommended it as probably the the best moving team in Sweden!
Hej! Tack för att du tog dig tid och ge oss feedback! Lycka till i ert nya hem Med vänlig hälsning, CaMa Service
Supertrevlig och professionell flytthjälp som dessutom var väldigt prisvärd. Rekommenderas!
Fantastiskt bra service från första kontakten! Trevliga och proffsiga! Snabba, men ändå försiktiga - inget gick sönder! Billigt och bra! Helt klart värt att betala yrkesmän som vet hur man tömmer och flytta ett hem än att slita själv! Vi är supernöjda.
Flytthjälpen var smidig. Städningen blev inte godkänd men de var snabba på att lösa det efter ny kontakt med dem. Rekommenderar absolut.
2024-03-20 Bästa flyttfirman som finns! Flytten var säker, snabb och smidig. De fantastiska killarna var väldigt trevliga, professionella, hjälpsamma och också noggranna med de flytt sakerna. Tack till dem från oss.. Tack för allt! Rekommenderar varmt. Vänliga hälsningar Halina